Tetikçi PFDK'dan Terim'e 6 Maç Ceza

mıllı takıma topcu gondermesek hasat olurlar

çay içmeye değil adam tokatlamaya gitmelisiniz fenerasyona, ey yönetim.

az vermişler aslında başkanın konuşmasından sonra bişeyler oldugu belliydi

Bende farklı kaynaklardan 5 diyende gördüm 6 diyende tff'nin açıklamalarıda kendileri gibi lağım

Böyle olmadı, maç içinde açıklanması daha güzel olurdu.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tff'nin Galatasaray düşmanlığı ortadayken,hocanın geçmişte gösterdiği tepkiler yüzünden aldığı cezalar belliyken ne diye koz veriyorsun hoca?

Fatih hocaya karşı hepsi nefret ediyor bu ülkeye Avrupa kupası getirdiği gibi Kadıköy'de rakibinin sahasında şampiyon oldu üstüne tonlarca kupa kazandı bunların derdi Fatih Terim'in kazandırdıkları bunları kazandırınca hepsi öfke nefret duyuyor başka takım taraftarı oldukları için yediremiyorlardır.

Bunu bile bile kabadayılık yapmaya kalkmasın o zaman. Yapıyorsa da gelen cezalardan sonra kimse ağlamasın.

Kötü futbolu kavgayla örtmeye çalışmak ilkelliktir.

milli takıma oyuncu göndermemek iyi fikirmiş de var mıdır böyle bir hak

Cezayi 3, sonra da tedbire uymadigi icin de 2 diyor. Toplamda 5 yazilmis aksi taktirde 6 yazilmasi gerekmiyor mu?
İlkokul eğitimi almış kişilere yazdırıyorlar. Net şekilde yazılmalı bu tarz kararlar aslında.
"Çift sarı kart görmesi nedeniyle yer almaması gereken müsabaka dışında" yerine "Çift sarı kart nedeniyle 1 maç ve ....
şeklinde ama işbilmezlik işte. Bunun haricinde 5 maç vermişler. Onlarda alt sınır sanırım. İndirim falanda olmaz. Bilerek sevk sayısını arttırıp ceza sayısını minimumdan veriyorlar. Tahkimden indirim falan gelmez.

Sergen Yalçın direkt kırmızı kartla atılıyor 1 maç ceza alıyor.
Fatih Terim iki sarı kart 5 maç ceza.

Bu ülkede adalet yok.

yönetim kulübe sahip çıkamıyor taraftarın gereğini yapması gerek

Geri
Üst Alt