Tetikçi PFDK'dan Terim'e 6 Maç Ceza

tahir daha yakın zamanda sergen de sahaya girip topa vurup hakeme aleni küfür etti o zaman niye olması gereken olmadı da 1 maç ceza aldı ? burada terimin yaptığı doğru değil ama 5 maç nedir yahu..sadece terim özelinde değil bize verilen cezalarda hep böyle..cezaların orantısızlığı ve adaletsizliğe karşı artık ciddi bir aksiyon alınması lazım..kurullar aleni şekilde galatasaray düşmanlığı yapıyor.
Haklısınız. Geçmişte yaşanan şeyleri kafaya takıp öfkelenen biri değilim. Bunu ben değil, yönetim düşünmeli üzerine düşeni yapmalı. Dediğiniz şey gerçekleştiyse bu ayıp TFF kadar yönetimin de ayıbıdır.

Uğur Karakullukçu'yu dün dinlediyseniz anlattığı olaydan sonra bu tffyle neden hala iletişim halindeyiz şaşırıyorum, adamlar 2-2 lik derbi maçı sonrası Fatih Terim'e 4 maç ceza verecekken toplantıyı servet yardımcı basıp 8 maç verdirtmiş. Fatih Terim'in yaptığı gereksizdir evet ama bir teknik direktörün bu kadar ceza alması için hakemi falan dövmesi gerekir yoksa iş küfürse futbolun içinde olan hele hele de saha kenarında olanların canım cicim konuşmadığı aşikardır sen bazılarına göz yumup bazılarına bütün kuralları işletirsen orada şerefsizlik vardır.

tff ye karşı kulüplerin eli zayıf bunu fener ve koç bile dahil kim gitse avcunu yalayıp döner

nihatın arkası saglam düşünün baş galatasaray düşmanı yardımcı var orada ama bizden tek kişi o adamın ismni bile veremıyor

tff binasına aslan gibi giren kedi gibi çıkıyor

Haklısınız. Geçmişte yaşanan şeyleri kafaya takıp öfkelenen biri değilim. Bunu ben değil, yönetim düşünmeli üzerine düşeni yapmalı. Dediğiniz şey gerçekleştiyse bu ayıp TFF kadar yönetimin de ayıbıdır.
biz taraftarın yapacağı tepkiden öteye gidemiyor..bir şeyler yapılmalı artık derken zaten senin de dediğin gibi yönetimi kastettim..artık bu kurullardaki kişilerin görevlerinden el çektirilmesi için yönetimin mücadele etmesi lazım..nihat ve servet yardımcı denen şahsı da tff nin başından indirmek lazım ama malum iktidarın adamları bunlar gücü tepeden alıyorlar...

Konu FT bunu haketmesi yada hak etmemesi değil konu açıklama günü ve saati , konu Galatasaray TD olunca verilen ağır cezalar. FT sevmem ama bu konuda sırf şahsına olan nefretleri bu cezanın ağırlığına teşkil ediyor. Başımızda yılmaz vuralda olsa bu ağır cezanın saat ve tarihi kesinlikle kabul edilemez, edilmemeli.

Marcao'ya verilen cezanın bir tık altını vermeliyiz. Evet TFF yavşak ama hoca da içine atmayı öğrenecek

Arkadaş bu federasyonu yok saymak için daha ne olması gerekiyor.
Gerekirse hergün federasyon ve mhk hakkında açıklama yapacaksın.Bunları rahat bırakmayacaksın.

Ama nerde bizde öyle başkan ve yönetim…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt