Tezkere Kabul Edildi!

Yav he he izin vermiyormuş bi tarafımız yemiyor demiyor da izin verilmemesini bahane ediyor. Sanki çok kanun kural tanıyorsunuz. İşinize gelince kaçak geçmeyi biliyorsunuz ama yine kaçak geçsenize soydaşlarınızı korumak için. Yok siz anca sokakları yağmalamayı bilirsiniz.

Bu konuda ben insanligi savunuyorum beni ayni kefeye sokarak genelleme yapmamayi ogren once. Ben gorusumu iletiyorum hicbir tarafi tutmuyorum gorduklerimi yaziyorum. Evet izin verilmiyor sinirdan gecmek isteyen oldu ama izin verilmedi haberlere bak monsieur cok kanun kural bilmis.

Askeri polisi bu tip durumlar karşısında bu kadar pasifize edenlerin Allah belasını versin diyorum, polis dediğin ulusal güvenlik söz konusu oldu mu çekecek silahı vuracak..

Bu arada hadi Türkiye sınırdan bırakmıyor diyelim bu Kandil'deki beyzadeler neden zahmet edip Ayn'el Arab'daki kardeşlerine yardıma gitmiyorlar? Irak-Suriye sınırında pasaport soran filan da yok. Binlerce militanları yok mu orada bu çakal sürüsünün? Hepsi Türkiye'ye saldırmak için mi bekliyor? Hani Erbilden Akdeniz'e kadar hat çekme hayalleri vardıya buyursunalr Kandil'den yürümeye başlasınlar.

Bugün Suriye'deki Kürdistan Demokrasi Partisi lideri açıkladı YPG bizim bile desteğe gitmemizi istemiyor, orada sadece kendi iktidarlarını düşünüyorla diye. Kimseyi kandırmasınlar.

Şu an içlerined akrabalarımızın olduğu bir çok öğretmen doğudaki görev yerlerine gitmeye çalışıyor ama olaylardan bazıları geri döndürüldü. Sorsan ordakilere öğretmen gelmiyor.

Sokakları yakıp yıkanların,metroları,otobüsleri,dükkanları,taksileri taşlayıp molotoflayanların insan olduğunu düşünmüyorum.

Bu konuda ben insanligi savunuyorum beni ayni kefeye sokarak genelleme yapmamayi ogren once. Ben gorusumu iletiyorum hicbir tarafi tutmuyorum gorduklerimi yaziyorum. Evet izin verilmiyor sinirdan gecmek isteyen oldu ama izin verilmedi haberlere bak monsieur cok kanun kural bilmis.

Nedense insanlığı sadece bunlar zora girince hatırlıyosunuz.

İnsanlığı savunanlar şu an o bölgede sözde direniş gösterenler Esad ile işbirliği yaparken nasıl tutum gösterdiler acaba? ÖSO'ya bu sizin savaşınız derken, Esad'ın bölgeyi onlara bırakmasını kutlarken, Esad'ın 70 tankını devralırken insanlık neredeydi?

Kaldı ki Türkiye 2 gün içerisinde 200 bin kürt mülteci kabul etti. 200 bin mülteci kabul edecek devlet yok dünyada. İnsanlıksa bunu görmek gerek önce.

İnsanlığı savunanlar şu an o bölgede sözde direniş gösterenler Esad ile işbirliği yaparken nasıl tutum gösterdiler acaba? ÖSO'ya bu sizin savaşınız derken, Esad'ın bölgeyi onlara bırakmasını kutlarken, Esad'ın 70 tankını devralırken insanlık neredeydi?

%C3%BC%C3%A7-maymun.jpg

Ulkenin cesitli bolgelerinde devam eden vandallik insanlik disidir ! (Resmi aciklama yaptim bak).

Burdaki insanlar da bunu eleştiriyor zaten. Kimse Ayn'el Arab'daki sivillerin IŞİD'in eline düşmesini istemiyor. Zira bu olaylardan sonra IŞİD sempatisi arttı bile denebilir. Zaten sivllere de sahip çıkan tek ülke ve millet biziz.

PYD iktidar ve bölücülük hırsından vazgeçse silah desteği ve kara müdahelesi de olacak. Ama ısrarla 200-300 teröristin iktidar tutkusuna sivil kürtler alet ediliyor.

Adamlara Kobani nerde diye sorsan yüzünden doksanı rahat bilemez.Ama gücü suçsuz halka molotof atmaya yeter.

daglarda bunlarin sözde halk kahrmanlari neyi bekliyor? bunlarin hepsi türkiye icinde mi yasiyor? kendi halki magdur durumda ama yardima kosmuyor hadin lan ordan, baktilar kendilerinden beter bir grup cikti ortaya kurban keser gibi insan kesiyorlar yemedi tabiki karsi cikmaya

Benim ne kürt halkıyla ne de kürt milliyetcisiyle sıkıntım var. Cok yakın kürt arkadaslarım var. Ama sen kürt milliyetcisiyim ayagı cekip türk insanının malına mulkune saldırırsan atatürkün büstunu yakarsan okulları yagmalarsan beni zorla isid sempatizanı yapmıs olursun.

Bu kadar milliyetcisiniz madem Erbil nerede? Oradan destek var mı Kobaniye? 200.000 tane insanınıza kapıyı actık nasıl bu kadar yuzsuz olunabilir?

Bundan sonra ben olsam butun sınırı kapatırım 2 taraflı, sıgınmacı da almam artık. Birbirlerini gebertsinler. Oyle dote boyle tarak..

Geri
Üst Alt