cumali balbazar
Cezalı
- 6 Ekim 2014
- 59
- 0
- 466
Tum. Pekelilerin gebermesi dilegimiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav he he izin vermiyormuş bi tarafımız yemiyor demiyor da izin verilmemesini bahane ediyor. Sanki çok kanun kural tanıyorsunuz. İşinize gelince kaçak geçmeyi biliyorsunuz ama yine kaçak geçsenize soydaşlarınızı korumak için. Yok siz anca sokakları yağmalamayı bilirsiniz.
Bu konuda ben insanligi savunuyorum beni ayni kefeye sokarak genelleme yapmamayi ogren once. Ben gorusumu iletiyorum hicbir tarafi tutmuyorum gorduklerimi yaziyorum. Evet izin verilmiyor sinirdan gecmek isteyen oldu ama izin verilmedi haberlere bak monsieur cok kanun kural bilmis.
İnsanlığı savunanlar şu an o bölgede sözde direniş gösterenler Esad ile işbirliği yaparken nasıl tutum gösterdiler acaba? ÖSO'ya bu sizin savaşınız derken, Esad'ın bölgeyi onlara bırakmasını kutlarken, Esad'ın 70 tankını devralırken insanlık neredeydi?
Nedense insanlığı sadece bunlar zora girince hatırlıyosunuz.
insan mi? Bu yerli humanistler kadar gerzek bir guruh gormedim saka gibiler.
Insanligi Gazze'deki cocuk icin Kobani'deki cocuk icinde hatirladimkafani yorma.
@Mahmut Koç
Şu an ülkenin çeşitli bölgelerinde devam eden vandallığın bahsettiğin insalıkla alakası var mı?
Sen o 1500'lu yillardan kalan haritadan devam et bence.
Ulkenin cesitli bolgelerinde devam eden vandallik insanlik disidir ! (Resmi aciklama yaptim bak).