Tezkere Kabul Edildi!

Demirtaşın kendisiydi zaten tabanına sokağa çıkıp eylem yapın diyen. Çıkan olayların hepsinin sorumlusu hdp dir ve ölen ve yaralanan insanlarının tümünün vebali onların üzerindedir.
ya bu da yagmacılardan.belediyeyi yakmış adamlar marketleri yagmalamış adamın savundugu milleti sokağa çağırıp galeyana getiren demirtaş.

demirtaş gibi bölücüler eğer uzlaşmacı bir tavır sergiliyorsa mutlaka kuyruğuna basılmış demektir. Sormazlar mı adama hiç sakin dönemlerde neden uzlaşmacı değilsin. Sen partinin hazineden aldığı parayla molotof hazırlatıp sokaktaki teröristlere dağıt, Polis, Asker taşlat, bankaları yağmalat sonrada barışçıl mesajlar ver. Kimse yemez bunu.

GT-I9300 Tapatalk

demirtaş efendi taş havai fişek atmayla devlet kurulmuyor.yaşamasanız Türk bayragı altında bu ışidliler sizi yunanistana kadar kovalar.sen ülke kursan elektirik paranı vergisini ödeyecek vatandaş bulabilirmisin acaba.

Halkı 3 gün önce sokağa çağıran Demirtaş bugün malum medyada cici!Bahçeli yıllardır sokağa inmeyin diyor ama aynı medyada "kandan beslenen" olarak lanse ediliyor.

Halkı 3 gün önce sokağa çağıran Demirtaş bugün malum medyada cici!Bahçeli yıllardır sokağa inmeyin diyor ama aynı medyada "kandan beslenen" olarak lanse ediliyor.
renktaş vatanını mılletını savunmak faşistlık market yagmalamak tas molotof atmak polis asker sehıt etmek yasasın halkların kardeslıgı oldu.

İlginçtir şuana kadar orta yolu bulmaya çalışan tek lider Demirtaş.. Olaylara hiç bulaşmadığı alakası olmadığı halde tepki çeken tek partide CHP :D

Arkadaş MHP milliyetçi düşüncesiyle işin içinde, AKP ve HDP zaten içinde CHP hiç karışmayacağı halde nasıl AKPlilerin hedefi oldu onu anlamadım :D

Milleti sokaga doken partiler HDP ve CHP benim bildigim kadariyla, attiklari twitler ile... Yanlismi biliyorum, yanlissa duzeltirsen sevinriim :hat:

Bu arada Hakan Fidan facepage de soyle bi haber paylasilmis, eger dogru ise super bi haber...

KOBANİ'Yİ KURTARIN DİYEN CHP VE HDP'YE REST!

REİS-İ CUMHUR ERDOĞAN: ''Ayn El Arap'a asla müdahale edilmeyecek!''

-

Not: ''Ayn El Arap'ın (sözde Kobani) nüfusu 54.000 civarında. Ayn El Arap merkezinden ve civar köylerinden Türkiye'ye sığınanların sayısı; 198.000.

Yani?

Ayn El Arap'da sivil mivil kalmadı. 'Orda masumlar ölüyor, siz faşistsiniz' diyen teröristlere bakmayın. Orda sivil mivil kalmadı. Eli silahlı kişilerin sivil giyimli olmaları onları gerçek sivil ve masum yapmaz. Şimdi orada sadece PKK-YPG ve IŞİD var.

BİRBİRLERİNİ YİYORLAR.

YPG şartlarımızı kabul etmediği sürece oraya müdahale edilmeyecek. Ya Şartlarımızı kabul edersiniz, ya da birbirinizi yiyerek yok olur gidersiniz!

renktaş vatanını mılletını savunmak faşistlık market yagmalamak tas molotof atmak polis asker sehıt etmek yasasın halkların kardeslıgı oldu.
Vatanını savunmak isteyen herkesi katledip kendilerine ülkecik kurmak isteyenler de devrimci,insan hakları savunucu ve halkların kardeşliğine çok önem veren gruplar.
Bu pisliklere bu ülkede asla geçit yok.

Sözde nerede ezilmiş halklar varsa bunlar mazlumların yanında falan oluyorlarmış :D
Telafer düşerken türkmen kentleri düşerken bunları ortalıkta göremedik!
Sosyalist kılığına girmiş faşistin önde gideni bunlardır.
Bunlara bu özgürlüğü veren bütün siyasetçileri Allah bildiği gibi yapsın.
Hem bu dünyada hem de ahirette bunun hesabını verecekler.

Milleti sokaga doken partiler HDP ve CHP benim bildigim kadariyla, attiklari twitler ile... Yanlismi biliyorum, yanlissa duzeltirsen sevinriim :hat:
Yok yav ne twitter'ı sokağa dökülenler zaten ya aşırı sol gruplar ya da hdp'liler ayrıca twitter olayınıda belli başlı internetten yayın yapan abuk sabuk haber siteleri yaydı, adamlar 7/24 uydu kanallarından yayın yapıyor,twitter'a falan ihtiyaçları yok, . Bu durumda bile chp'yi suçlamak gerçekten enteresan. Ayrıca Chp'liler twit attı diye pkk sempatizanlarının sokağa döküleceğine inanmak bile patolojik vaka bana kalırsa

Son düzenleme:
biz ülkemizi düşünüyoruz vatanımızı seviyoruz diye faşist dediler siz klavye delikanlılığı yapın biz alayına faşistiz zamanı gelince gerekenide yaparız

biz ülkemizi düşünüyoruz vatanımızı seviyoruz diye faşist dediler siz klavye delikanlılığı yapın biz alayına faşistiz zamanı gelince gerekenide yaparız
Ülkesini sevmek ve bölücü pisliklere karşı nefsi müdafaa yapmak faşistlikse sonuna kadar faşistiz!
Gün gelecek köklerini kurutacağız pkk'lıların.

Yok yav ne twitter'ı sokağa dökülenler zaten ya aşırı sol gruplar ya da hdp'liler ayrıca twitter olayınıda belli başlı internetten yayın yapan abuk sabuk haber siteleri yaydı, adamlar 7/24 uydu kanallarından yayın yapıyor,twitter'a falan ihtiyaçları yok, . Bu durumda bile chp'yi suçlamak gerçekten enteresan. Ayrıca Chp'liler twit attı diye pkk sempatizanlarının sokağa döküleceğine inanmak bile patolojik vaka bana kalırsa

Tezkereye yok deyipte bugun kara harekati lagzim demek ne oluyor o zaman (chp kanadindan) bilmedigim icin soruyorum... Sizin kadar hakim degiliz bu konulara, internette face den Bersan kardesimizden felan aldigimiz kadar iste, mazur gor :hat:

Tezkereye yok deyipte bugun kara harekati lagzim demek ne oluyor o zaman (chp kanadindan) bilmedigim icin soruyorum... Sizin kadar hakim degiliz bu konulara, internette face den Bersan kardesimizden felan aldigimiz kadar iste, mazur gor :hat:
Kardeşim ben chp sözcüsü değilim ki onu chp'ye sorman gerekiyor :D ben twitter olayı ile ilgili yazdım sadece...

Son düzenleme:
Bu arada Demirtas ta Yusuf olmus, boncuk boncuk terliyor garibim... Tabi pabucun pahali oldugunu anladi kerata

Chp tezkereyi işid değil Esad odaklı olduğu idiasıyla kabul etmemiş. Niyetiniz ışidse gelin kobaniyi ışid'den temizleyip oradaki insanları kurtaralım, Suriye'den çıkalım diyorlar.

Chp tezkereyi işid değil Esad odaklı olduğu idiasıyla kabul etmemiş. Niyetiniz ışidse gelin kobaniyi ışid'den temizleyip oradaki insanları kurtaralım, Suriye'den çıkalım diyorlar.

Ama orada Essad kaldikca bi merkez yonetim olmaz, merkez yonetim olmazsa da isidden sonra baska bi cete cikar ortaya yani... Bence sacma olmus

Yine de yazına cevap verecek olursam, chp tezkere'nin çok kapsamlı olmasına karşı ve tezkereyi yeniden düzenleyelim diyor. Onların tabiri ile ''torba'' tezkere Türkiye için tehdit oluşturuyor, olayları gerçek haliyle değerlendirirsek daha iyi olur diye düşünüyorum ayrıca okuduğunu tahmin ettiğim internet sitesi, haberin içeriğini attığı başlıkla manipüle etmekle ünlüdür. Ha katılırsın katılmazsın orası ayrı konu ama olay bu, yani dediğin gibi daha doğrusu okuduğunu tahmin ettiğim haber sitesinin attığı başlık gibi bir durum yok.

Geri
Üst Alt