Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Bak Ömer bu fotoğraf bugün çekildi Türkiye'de çekildi..
![]()
Senin şuan savunmak için destekledi iddialarını çürütmek için uğraştığın adamlar 12 yılda ülkeyi bu hale getirdiler ama bilerek ama bilmeyerek, Becerikli bir yönetim sergilemiş olsalardı bugün bunları yaşamıyor olurduk açık ve net hem iç politikada hem dış politikada yaptıkları hamlelerle bugün bu fotoğraf karesini hazırladılar.. Gezide bu kareyi görmedik ve ben o gün aynen şunu yazdım.. Bugün gezi böyle atlatılır ama eğer iktidar bu şekilde devam ederse yarın sokak çatışmaları başlar, iç savaşa kadar gider... Bugün yine buradan çözülebilir problemler daha insanlar ölmez bu olaylar bugün kapanabilir ama iktidar böyle politikalarına devam ederse yarın daha sert çatışmalar göreceğiz!!
Bu görüntüler üzücü ve bu görüntüler de iktidarın suçu olduğu konusunda katılıyorum. Hatalarından birisi mesela KCK tutuklularının cemaate kızılarak gelişigüzel yapılması, tecrübeli emniyetçilerin görevden alınması vs. Ama tek suçlu değil, zira bu adaların elinde silah uzun yıllardır var. Doksanların tamamı böyle geçti. Hizbullah dediğimiz yapı ile PKK o yıllardan beri çekişirler. Gezi'deki grupların çou da büyük şehirlerde bu eylemlerde idiler ve olayları büyütenlerin başında geliyorlardı bu da ayrı bir nokta. Kısacası bu iktidar ülke güllük gülistanlıkken aldı buraya getirid tezine katılmam. Yanlışlarını söylemekte de çekinmem. Başta özüm süreci olmak üzere
Ancak tüm bunlar olamsa ve hükümet %100 suçlu olsa bile bahsettiğim konu tamamen farklı birşey. 17-25 Aralıkta cemaati haklı bulmuştum mesela ama IŞİD konusunda yaptıkları yalan haberler, tabi malum parti ve onun destekçisi gazetelerle beraber, kend, ülkesini bir yerlere şikayet edenler(sanki ABD ve AB o kadar masum ki kimseye silah vermiyorlar), Alman basınının bilinçli olarak başlattığı linci devam ettirenler bir özür borçlular bu ülkeye. Bu kadar yalan ve iftira olmaz. Ülkede bir partiin tek derdi bir ülkedeki zalim bir rejimi ayakta tutmak için kendi ülkesini şikayet etmek olur mu? Bir cemaatin dershaneleri(haksızca bence) kapatıldığı için bu kadar seviyeyi düşürmesi gerekir mi?