Tezkere Kabul Edildi!

Bak Ömer bu fotoğraf bugün çekildi Türkiye'de çekildi..

1-640x360.jpg

Senin şuan savunmak için destekledi iddialarını çürütmek için uğraştığın adamlar 12 yılda ülkeyi bu hale getirdiler ama bilerek ama bilmeyerek, Becerikli bir yönetim sergilemiş olsalardı bugün bunları yaşamıyor olurduk açık ve net hem iç politikada hem dış politikada yaptıkları hamlelerle bugün bu fotoğraf karesini hazırladılar.. Gezide bu kareyi görmedik ve ben o gün aynen şunu yazdım.. Bugün gezi böyle atlatılır ama eğer iktidar bu şekilde devam ederse yarın sokak çatışmaları başlar, iç savaşa kadar gider... Bugün yine buradan çözülebilir problemler daha insanlar ölmez bu olaylar bugün kapanabilir ama iktidar böyle politikalarına devam ederse yarın daha sert çatışmalar göreceğiz!!

Bu görüntüler üzücü ve bu görüntüler de iktidarın suçu olduğu konusunda katılıyorum. Hatalarından birisi mesela KCK tutuklularının cemaate kızılarak gelişigüzel yapılması, tecrübeli emniyetçilerin görevden alınması vs. Ama tek suçlu değil, zira bu adaların elinde silah uzun yıllardır var. Doksanların tamamı böyle geçti. Hizbullah dediğimiz yapı ile PKK o yıllardan beri çekişirler. Gezi'deki grupların çou da büyük şehirlerde bu eylemlerde idiler ve olayları büyütenlerin başında geliyorlardı bu da ayrı bir nokta. Kısacası bu iktidar ülke güllük gülistanlıkken aldı buraya getirid tezine katılmam. Yanlışlarını söylemekte de çekinmem. Başta özüm süreci olmak üzere

Ancak tüm bunlar olamsa ve hükümet %100 suçlu olsa bile bahsettiğim konu tamamen farklı birşey. 17-25 Aralıkta cemaati haklı bulmuştum mesela ama IŞİD konusunda yaptıkları yalan haberler, tabi malum parti ve onun destekçisi gazetelerle beraber, kend, ülkesini bir yerlere şikayet edenler(sanki ABD ve AB o kadar masum ki kimseye silah vermiyorlar), Alman basınının bilinçli olarak başlattığı linci devam ettirenler bir özür borçlular bu ülkeye. Bu kadar yalan ve iftira olmaz. Ülkede bir partiin tek derdi bir ülkedeki zalim bir rejimi ayakta tutmak için kendi ülkesini şikayet etmek olur mu? Bir cemaatin dershaneleri(haksızca bence) kapatıldığı için bu kadar seviyeyi düşürmesi gerekir mi?

Bende Türkiye'nin silah yardımı yaptığına inanmıyorum, zaten akla mantığa sığan bir şey de değil ayrıca ışid'in elinde ki silahlara bakınca Türkiye'yi aşan bir durum olduğu da ortada sırf muhalefet yapmak ve iktidarı zor durumda bırakmak için bu tezlerin dile getirildiğinin de farkındayım lakin konumuz bu mu olmalı sence şuanda? Bu noktaya nasıl gelindiği daha önemli değil mi? Neden her sorunda sorunun kaynağı es geçilip incikle boncukla uğraşıyoruz?

Bu soru çok önemli zira bu olayların başlangıcı şu tez üzerinden başladı: "Türkiye IŞİD'i silahlandırdı ve YD'nin üzerine saldı'.

Sizce önemsiz bir konu mu şimdi?

Önce bir anlayarak okumayı deneyin sonra yorum yapın hatta terör örgütü sempatizanlığıyla suçlayın.. Adam 2 gün önce sokağa çıkın diyen adam tuhaf bir şekilde ağız değiştirdi barış yanlısı oldu bende bu tuhaflığa dikkat çekmek için yazdım ama lafı başka yerlerinizden anlayacağınızı da tahmin ettim ama sizi önemsemedim hala önemsemiyorum da belli bir karalama kampanyasına gidiyor beni bilen bilir siyaset konularında da tanıyan çoktur Rengimi iyi bilirler o yüzden sadece şunu söyleyeyim memleketim diyarbakır değil artvin, kökenim de kürt değil gürcü.. Ne kadar nefretle bakıyorsunuz ki 2 satırdan ne sokağa çıkıp dükkan yaktığımı bıraktınız ne terör örgütü yandaşlığımı söylediğim cümle ne "ilginçtir ki tek uzlaşmacı tavır gösteren lider Demirtaş" Başındaki ilginçtir kelimesini de keyiften koydum zaten ben bilmiyordum Demirtaş'ın ne olduğunu, 2 gün önce insanları sokağa çıkardığını ona şaşırdığım için koymadım ben o ilginçtir kelimesini

HDP konusunda haklısın da CHP ne zaman insanları sokağa döktü ya :) Hatta CHP'nin kobani eylemi vardı karışıklık nedeniyle iptal edildi haksızlık etmemek lazım konuların en uzağındaki parti şuan
sen öcalanla msj laşan adamı savunuyorsan baştan kafa yapın yanlış.sokaklardan tabanını uzak tutan molotof atmayan market yağmalamayan Mhp nın suçu neymış söyle bilelim.bu olaylarda.cahıllıgın dız boyu.bıraz arastır barı sonra konuş.haınlerı sokaklara davet eden demirtaştır.

Bu soru çok önemli zira bu olayların başlangıcı şu tez üzerinden başladı: "Türkiye IŞİD'i silahlandırdı ve YD'nin üzerine saldı'.

Sizce önemsiz bir konu mu şimdi?
Önemsiz değil son derece önemli lakin mevcut içinde bulunduğumuz duruma kıyasla önemsiz bence, bilmiyorum ne kadar farkındayız ama Türkiye cumhuriyeti tarihinin en tehlikeli dönemini geçiriyor, şuan tüm kamuoyu ışid ile meşgul vaziyette lakin gerçek tehdit Türkiye içinde ve görünen o ki herşey iğne ipliğe bağlı vaziyette, altından kalkılamayacak bir durum oluşabilir ve bu tehlikeye zaman kaybetmeden önlem almak gerekirken biz(Tüm ülke) hala siyaset derdindeyiz, şaka gibi geliyor bizlere ama Allah korusun siyaset yapacak zemin ortadan kalkabilir o kadar tehlikeli bir dönemden geçiyoruz.

Son düzenleme:
ISID'ın silahlari irak ordusundan geliyor. Ellerindeki tanklar filan eski irak ordusunun.

isid neden bu kadar guclu, misal neden pkk'yi mikser gibi dogruyor. Cunku pkklilar egitimsiz militan turkiyeye tepki amaciyla daga cikan kurt-ermeni-arap kokenli insanlardan olusan orgut.

fakat isid, buyuk cogunlugu eski irak ordusunun askerlerinden olusmakta. adamlar bildigin egitimli askerler. techizatlarida yine buyuk cogunlugu irak ordusundan kalma.

destek alarak edindikleri silahlarda mevcut tabi. bunlari kim veriyor o konuda 100% bi bilgiye sahip degilm.

Bu görüntüler üzücü ve bu görüntüler de iktidarın suçu olduğu konusunda katılıyorum. Hatalarından birisi mesela KCK tutuklularının cemaate kızılarak gelişigüzel yapılması, tecrübeli emniyetçilerin görevden alınması vs. Ama tek suçlu değil, zira bu adaların elinde silah uzun yıllardır var. Doksanların tamamı böyle geçti. Hizbullah dediğimiz yapı ile PKK o yıllardan beri çekişirler. Gezi'deki grupların çou da büyük şehirlerde bu eylemlerde idiler ve olayları büyütenlerin başında geliyorlardı bu da ayrı bir nokta. Kısacası bu iktidar ülke güllük gülistanlıkken aldı buraya getirid tezine katılmam. Yanlışlarını söylemekte de çekinmem. Başta özüm süreci olmak üzere

Ancak tüm bunlar olamsa ve hükümet %100 suçlu olsa bile bahsettiğim konu tamamen farklı birşey. 17-25 Aralıkta cemaati haklı bulmuştum mesela ama IŞİD konusunda yaptıkları yalan haberler, tabi malum parti ve onun destekçisi gazetelerle beraber, kend, ülkesini bir yerlere şikayet edenler(sanki ABD ve AB o kadar masum ki kimseye silah vermiyorlar), Alman basınının bilinçli olarak başlattığı linci devam ettirenler bir özür borçlular bu ülkeye. Bu kadar yalan ve iftira olmaz. Ülkede bir partiin tek derdi bir ülkedeki zalim bir rejimi ayakta tutmak için kendi ülkesini şikayet etmek olur mu? Bir cemaatin dershaneleri(haksızca bence) kapatıldığı için bu kadar seviyeyi düşürmesi gerekir mi?

Bende diyorum ki İŞİD'i kimin büyüttüğünün önemi var mı? Bu saatten sonra adamlar kapımıza dayanmış İŞİD'i hiç büyütmemiş olsa bile Suriye'nin içini karıştırarak muhaliflere silah vererek Suriye'nin bütünlüğünü bozdular. 90'lar pkk'nın en hareketli yıllarıdır özellikle PKK-Hizbullah çatışmalarıyla kazınmıştır hafızamıza, 80'ler askerlerin şehirlere tanklarla indiği karelerle kazınmıştır hafızamıza.2000 lerde PKK ve Hizbullah bitmek üzereydi.. 2010'lu yıllarda tekrar harlandı.. Ve sen çıkmışsın Özellikle son 3-4 yıldır yeni Türkiye yeni Türkiye diyorsun görüntülere bakıyoruz 90lardan ve 80lerden ufak ufak serpintiler.20-30 yıl önceki görüntüleri yaşıyor ve 10 yıl önceki görüntüleri mumla arıyorsak bu yeni Türkiye olamaz.Gayet eski Türkiye hatta tozlu raflarda kalması gereken Türkiye manzaraları var..

sen öcalanla msj laşan adamı savunuyorsan baştan kafa yapın yanlış.sokaklardan tabanını uzak tutan molotof atmayan market yağmalamayan Mhp nın suçu neymış söyle bilelim.bu olaylarda.cahıllıgın dız boyu.bıraz arastır barı sonra konuş.haınlerı sokaklara davet eden demirtaştır.

MHP suçlu değil ama MHP tabanı bildiğimiz gibi örneğin senin gibiler neredeyse yaşasın İŞİD diyecekler ki bazen dediklerini görüyorum, çıkıp açıklama yapıyorlar İŞİD'i mumla ararsınız diye liderleri değil ama tabanının her pkk eylemlerinde ortamı germekten başka bir halta yaradığı yok ha açıkcası bununda bilinçli yapıldığını düşünüyorum tıpkı 80lerde olduğu gibi malum milliyetçilik her zaman kolay gaza getirilebilen bir konu olmuştur. Milliyetçilik mevzu olunca insanların gözleri kararıyor

Edit: Pardon buna cevap verecektim ama unutmuşum Öcalan'la mesajlaşan sadece Demirtaş ve HDPliler değil senin ait olduğun devlet bizzat mesajlaşırken, masaya otururken bu söylem biraz mazide kaldı sanki..

Son düzenleme:
Adı çıkmış bir kere :) Gerçi ülkü ocakları pek takmıyor Bahçeli'yi dünkü açıklamalarına bakarsak bu da Bahçeli uygulamasa da eğer sen çıkar "İktidara gelirsek İŞİD'i mumla ararsınız" dersen "kandan beslenen" ler lafıyla karşılaşmalarına vesile olur :)
Normal vatandaşa değil ama teröriste acımayacaksın.
O söylemden ben onu anlıyorum.
Burada yaşanan olaylar herhangi bir avrupa ülkesinde ya da Amerika da yaşansa polis ve asker köklerini kuruturdu bunların. (ha bu ülkelerde böyle şeyler olmaz.Zaten başımıza saranlar bu ülkelerin ta kendileri)
Askere ve polise vur emri gelmedikçe bunlar ülkede yaşayan bütün sade vatandaşlar için birer tehdit olacaklar.

Bende diyorum ki İŞİD'i kimin büyüttüğünün önemi var mı? Bu saatten sonra adamlar kapımıza dayanmış İŞİD'i hiç büyütmemiş olsa bile Suriye'nin içini karıştırarak muhaliflere silah vererek Suriye'nin bütünlüğünü bozdular. 90'lar pkk'nın en hareketli yıllarıdır özellikle PKK-Hizbullah çatışmalarıyla kazınmıştır hafızamıza, 80'ler askerlerin şehirlere tanklarla indiği karelerle kazınmıştır hafızamıza.2000 lerde PKK ve Hizbullah bitmek üzereydi.. 2010'lu yıllarda tekrar harlandı.. Ve sen çıkmışsın Özellikle son 3-4 yıldır yeni Türkiye yeni Türkiye diyorsun görüntülere bakıyoruz 90lardan ve 80lerden ufak ufak serpintiler.20-30 yıl önceki görüntüleri yaşıyor ve 10 yıl önceki görüntüleri mumla arıyorsak bu yeni Türkiye olamaz.Gayet eski Türkiye hatta tozlu raflarda kalması gereken Türkiye manzaraları var..

Suriye'nin bütünlüğünün nasıl bozulduğu konusunda kronolojik bir hata olsa da şu iletindeki söylediklerinin bir çoğuna katılıyorum zaten.

Burada yaşanan olaylar herhangi bir avrupa ülkesinde ya da Amerika da yaşansa polis ve asker köklerini kuruturdu bunların. (ha bu ülkelerde böyle şeyler olmaz.Zaten başımıza saranlar bu ülkelerin ta kendileri)
Askere ve polise vur emri gelmedikçe bunlar ülkede yaşayan bütün sade vatandaşlar için birer tehdit olacaklar.

İşte burada hassasiyet başlıyor kim terörist kim değil?

Eline silah alıp dağa çıkan var, silah almayıp siyasete soyunanı var, sokaklara yayılıp eylem yapanı var, bunlara pek bulaşmayıp bağımsız bir kürt devleti isteyenler var, bir de bu işlere hiç bulaşmayıp işine gücüne bakan Kürt kökenli vatandaşlarımız var..

Bunların ayrımını yapmak çok zor işin ucunu kaçırırsan ki kaçırmaman mümkün değil o zaman daha kötü bir durum olur İŞİD'den pek farkın kalmaz..

Hem ışid hem de pekakaya lojistik destek veren ülke öncelikli Amerika' dır. Hangisi işine yararsa onu kullanıyor. Işid çok büyüdü ve Amerika' nın çıkarlarına ters hareket edince üzerine gitmeye başladı. Bir düşünün derim. Amerika istese bir gecede ışidin işini bitirir mi bitiremez mi. Şu an sadece petrol bölgelerindeki ışid gruplarına müdahele ediyor. Gerçekten varlıklarından rahatsız olsa bir günde işlerini bitirirdi.

Işid üyelerinin çoğu üniversite tahsili görmüş kişilerdir diye düşünüyorum. O kadar baraj, petrol kuyusu ele geçirdiler ve bunları kullanıma devam ettiriyorlar. Sıradan bir insan bu tür teknik konuları bilgisi olmadan beceremez. Bu örgütün yapılanmasıda Amerika tarafından başlatıldı ve Amerika tarafındanda hem okul eğitimleri hem de terör eğitimleri sağlandı. Bu örgütle esadı indirecekti ama ışid yan çizdi.

GT-I9300 Tapatalk

MHP suçlu değil ama MHP tabanı bildiğimiz gibi örneğin senin gibiler neredeyse yaşasın İŞİD diyecekler ki bazen dediklerini görüyorum, çıkıp açıklama yapıyorlar İŞİD'i mumla ararsınız diye liderleri değil ama tabanının her pkk eylemlerinde ortamı germekten başka bir halta yaradığı yok ha açıkcası bununda bilinçli yapıldığını düşünüyorum tıpkı 80lerde olduğu gibi malum milliyetçilik her zaman kolay gaza getirilebilen bir konu olmuştur. Milliyetçilik mevzu olunca insanların gözleri kararıyor

Edit: Pardon buna cevap verecektim ama unutmuşum Öcalan'la mesajlaşan sadece Demirtaş ve HDPliler değil senin ait olduğun devlet bizzat mesajlaşırken, masaya otururken bu söylem biraz mazide kaldı sanki..
R'das ama bu insanların durduk yere milliyetçilik duyguları kabarmıyor.
2009 da açılım başladığından beri ''analar ağlamasın'' diye diye anamızı ağlattılar.
Bayrak yakar,okul yakar,otobüsün içi doluyken molotof atar.
Asker öldürür,polis öldürür yani artık insanlarında bir yere kadar sabrı var.
Her tarafa eş zamanlı saldırılar oldu insanlarda dayanamadı nefsi müdafaa gösterdi.
Kaldı ki bu saldırıların kobani de yaşananlara ne gibi bir katkısı oldu? onu da cok merak ediyorum.

Bence bu açılım ve çözüm süreci sözde insanları barıştıracaktı,ama araların daha da açılmasına yol açtı.
Asker pasifize edildi pkk/kck gibi yapılanmalar güçlendi.
''Analar ağlamasın'' gibi popülist söylemlerle bunların resmen güç kazanmasına müsade ediliyor,zaman kazandırılıyor.
Ve bunların hepsi Türkiyeyi yöneten hükümet tarafından yapılıyor ne acıdır ki.
Halkımızda siyasetten anlamadığı için havuz medyasının palavra söylemlerine kanıyor.
AKP'ye oy verenler sadece din üzerinden oylarını veriyorlar halbuki düşünemedikler şey ise vatan olmadan din olmayacağı.

Tüm halk infial halinde canı yanan ışidı tutuyor duygusal olarak.bunu mhp tabanı olarak adlandırman senden beklenırdı zaten.biz kımseyı ayırmadan hukumetınden bakanına kım suçlu bılıyoruz.bunlara bu yuzu veren eskı baskabakanımız şimdıkı cumhur basbakanımızı da bılıyoruz.ama sen bu olaylardakı en suçlu adamı hainlerı sokaklara davet eden terörıst basıyla msj lasan adama bu olaylardaki en suçlu adama suçsuzdur dıyorsan ya akıl tutulması yaşıyorsundur yada pkk sempazitanısındır.

O söylem neresinden bakarsan sakat bir söylem hani klasik bir laf vardır ya ''tarafları sağduyuya davet ediyoruz'' işte tam bunların söylenmesi gereken bir dönemden geçiyoruz, küçük bir provakasyon çok büyük sonuçlar doğurabilir çünkü herkes barut fıçısı gibi, bu sebeple herkesin aklını başına alması lazım olay X partili Z partili olayından çıktı artık. Belki haklılar öfkeli olmakta ama şimdi söylenecek laf değil, ortalığı daha da germenin manası yok.

Ve dun geceden anektodlar.

Silopide 2 banka daha yakti serefsizler yolu trafige kapadi.

Bizim asagi inisimizle birlikte cil yavrusu gibi dagildilar.

Rahat 500-600 biber gazi attik.saftlari dagildi.

Bikactanesini de polisler yakaladi.bi sopa da bizden yedi kansizlar.

Silopide sukunet saglandi.fakat simdilik.gece yine azacaklardir.bi daha gider bi daha cokeriz.sorun degil.

Isidden geldigi ileri surulen turkiyeye atilan bombalara gelince..
Hepsi pkklilar tarafindan atilmis.bugun kesinlesti.amac da turkiyenin kobaniyi savunmasini saglamak.

Ama gen.kur.bunu yedimi yemedi.

Atilan tum havanlarin koordinatlari belirlendi.misliyle karsilik verildi.

Guneyden isid kuzeyden bizimkiler pkknin aruna koydu.

Bundan daha iyisi olamazdi.

Boyle devam isid..

Aslansiniz siz aslan.

Son cumlem de chp genel baskanina..
Egeliyim..
Ataturkcuyum..
Babadan gelir chplilik.atadan gelir.
Ama benim partiyle isim olmaz..
Kilicdaroglu lafim sana..chp kuruldu kurulali senin gibisini asla gormemistir.tarihte yazmaz.

Saygilarimla dostlar.iyi aksamlar

İşte burada hassasiyet başlıyor kim terörist kim değil?

Eline silah alıp dağa çıkan var, silah almayıp siyasete soyunanı var, sokaklara yayılıp eylem yapanı var, bunlara pek bulaşmayıp bağımsız bir kürt devleti isteyenler var, bir de bu işlere hiç bulaşmayıp işine gücüne bakan Kürt kökenli vatandaşlarımız var..

Bunların ayrımını yapmak çok zor işin ucunu kaçırırsan ki kaçırmaman mümkün değil o zaman daha kötü bir durum olur İŞİD'den pek farkın kalmaz..
2 gündür ortalığı yakıp yıkan,savaş alanına çeviren yüzü maskeli,etek giyen tiplemelerin alayı terörist mesela.
Bunlara karşı caydırıcılığı tartışıcı olan biber gazı atma ile geçiştirirsen bu eylemleri bitiremezsin.
Doğuda uzun namlulu silahlarla polise,askere saldırılıyor ama elleri kolları bağlı olduğu için pek birşey yapılamıyor.

hahaha sonunda askerimiz silahını kullandı.

mardinde karakola el yapımı bomba atmak isteyen grubu askerler ateş ederek püskürttü 1 keko ölü 6 keko yaralı (umarım onlarda geberir)

O söylem neresinden bakarsan sakat bir söylem hani klasik bir laf vardır ya ''tarafları sağduyuya davet ediyoruz'' işte tam bunların söylenmesi gereken bir dönemden geçiyoruz, küçük bir provakasyon çok büyük sonuçlar doğurabilir çünkü herkes barut fıçısı gibi, bu sebeple herkesin aklını başına alması lazım olay X partili Z partili olayından çıktı artık. Belki haklılar öfkeli olmakta ama şimdi söylenecek laf değil, ortalığı daha da germenin manası yok.
Bence de şuan itibariyle daha sağduyulu olunmalı.
Ama polis ve asker daha caydırıcı olmalı ki bunlar bu rahatlığı bulamasın.
Nasıl olsa gaz bombasından başka birşey atmayacaklar mantığıyla her yeri yakıp yıkıyorlar.
Yoksa bunlar yarın öbür gün gelir senin evine benim evime de molotof atabilir.

Ama sen polisin askerin elini kolunu bağlayıp,teröristlere rahat ortam sağlarsan canına tak eden insanlar da düzeni kendisi sağlamak ister ki bu da hiç istemeyeceğimiz sonuçlar doğurur.

R'das ama bu insanların durduk yere milliyetçilik duyguları kabarmıyor.
2009 da açılım başladığından beri ''analar ağlamasın'' diye diye anamızı ağlattılar.
Bayrak yakar,okul yakar,otobüsün içi doluyken molotof atar.
Asker öldürür,polis öldürür yani artık insanlarında bir yere kadar sabrı var.
Her tarafa eş zamanlı saldırılar oldu insanlarda dayanamadı nefsi müdafaa gösterdi.
Kaldı ki bu saldırıların kobani de yaşananlara ne gibi bir katkısı oldu? onu da cok merak ediyorum.

Bence bu açılım ve çözüm süreci sözde insanları barıştıracaktı,ama araların daha da açılmasına yol açtı.
Asker pasifize edildi pkk/kck gibi yapılanmalar güçlendi.
''Analar ağlamasın'' gibi popülist söylemlerle bunların resmen güç kazanmasına müsade ediliyor,zaman kazandırılıyor.
Ve bunların hepsi Türkiyeyi yöneten hükümet tarafından yapılıyor ne acıdır ki.
Halkımızda siyasetten anlamadığı için havuz medyasının palavra söylemlerine kanıyor.
AKP'ye oy verenler sadece din üzerinden oylarını veriyorlar halbuki düşünemedikler şey ise vatan olmadan din olmayacağı.

Haklısın bende kendimi milliyetçi olarak tanımlamasam da zaten benim bile sinirlerim tepeme çıktığı oluyor ancak ne olursa olsun bir siyasi partiyi temsil eden Ülkü ocaklarının o tarz açıklamaları ve çabuk gaza gelmeleri hep itici durmuştur ve hep ülkenin ve kendilerinin başına bela olmuştur bu hızla kabaran duygular

Bence de şuan itibariyle daha sağduyulu olunmalı.
Ama polis ve asker daha caydırıcı olmalı ki bunlar bu rahatlığı bulamasın.
Nasıl olsa gaz bombasından başka birşey atmayacaklar mantığıyla her yeri yakıp yıkıyorlar.
Yoksa bunlar yarın öbür gün gelir senin evine benim evime de molotof atabilir.

Ama sen polisin askerin elini kolunu bağlayıp,teröristlere rahat ortam sağlarsan canına tak eden insanlar da düzeni kendisi sağlamak ister ki bu da hiç istemeyeceğimiz sonuçlar doğurur.
Tabi canım orası öyle ben zaten halk için söyledim onları, tabi ki asker ve polis ne gerekiyosa onu yapacak aynı az önce mardin'de ki hadisede yaptığını yapacak başka çare yok çünkü, sen kalkıp askere bomba atmaya kalkarsan tabi ki karşılığını alırsın veya polis karakoluna saldırırsan yine aynı karşılığı alırsın, muhim olan halkın galeyana gelmemesi.

Geri
Üst Alt