Tezkere Kabul Edildi!

Paralel mezularına filan hiç girmem. Zira paralelci diye görevden alınan tecrübeli terörle mücadeleciler, sözde paralelcilerin üzerine yıkılan KCK'lı teröristlerin salınmasının hesabını vermesi gereken birileri var. Bu da hükümet.

Ama şu gezi muhabbetini, vatan perver muhabbetini anlamıyorum. Bugün üniversitedeki tüm gezi yanlıları, olayları destekliyyorlardı. Hiç biri de kürt değildi. Geziden bir avuç kemalisti çıkar geriye kalanların tamamına yakını şu an yine sokakta çatışmada. Şu geziyi de övüp durmayın. Bugün ODTÜ'ye gidin bakalım, geziciler kiminle aynı safta.

Utanmaz arlanmazlar..PKK'yı eleştirenler soruyorum size..ODTU eylemlerine destek verip polise faşist diyen zavallılar..Alın PKK'nın kankası olanlan çakma kemalistler ODTÜ'de olay çıkardı..İdeolojik kankalar sonuçta..Devrimci , Geziciler el ele tekrardan..

Ulan utanmaz. Sen o Pkk ile masaya oturdun Oslo da.

Pkk lideri ile pazarlik yaptin.

Kck lilari disari saldin.

Ne anlatiyorsun bana.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

2010 yılında AKP PKK'ya her türlü savaş açtığında binlerce kişi tutuklanıp dağda binlerce PKK'lının öldürüldüğü genelkurmayın resmi sitesinde açıklanırken..Asker cenazeleri üzerinden politika yapan sahtekar gezi zihniyetine hiçbir şey kabul ettiremezsin..İşine geleni kabul ederler işine gelmeyeni görmezler..İki yüzlülükleri karakterleridir..

Polise pc şifremi bile vermem ne tam yetkisi. 2 gün sonra ülkeyi bölüyorlar diye bunları da içeri atarlar. Askerin tam yetki ile şehir merkezlerine inmesi gerekiyor.

Bu işi temizlerse asker temizler(di) eskiden şimdi ona bile emin değilim.

Benim de uzaktan akrabam var polis doğuda. O zaman bu adamların karşısına sürmeyeceksin polisi ya da yetki vereceksin böyle saçmalık olmaz. Adamlar istediğini yapsın polis hiç bişey yapamıyor işe bak. Şunlara oy verenlerin de sülalesinden birilerini indirirler inşallah gram acımam. Artık senin görüşün benim görüşüm diye bişey kalmadı bu herifleri başa getirenlere gram saygım yok kendi arkadaşlarım da olsa iletişimi kesicem hepsiyle.

Bu polat budak zihniyetinde ki adamlara gore akp yi desteklemeyenler vatan haini.

Buna inandirilmislar.

Ortaya da bi paralel yapi koydular. Ne olursa paralel diyorlar. Nasil olsa secmeni inaniyor.

Bu cemaat olayının kurgu olabileceği bile aklıma geliyor.
Suni bir düşman yaratıp gerçek düşmanın arka planda istediği gibi at koşturması hedefleniyor olabilir.

akp sayfasında geçenlerde yorumları analiz edeyim dedim.
Hep bir ağızdan paralel yapı şöyle paralel yapı böyle vatan haini akp'li olmayanları ise sözde büyüyen ''yeni türkiye'' düşmanı olarak görüyorlar.
pkk ile ilgili hiç bir düşünceleri yok varsa yoksa tayyip neyi eleştiriyorsa bunlar da büyülenmiş gibi aynı yöne odaklanıyorlar.
Ulan gerçek paralel yapı doğuda işte doğu tamamen adamlara bırakılmış.
Mahkeme kurar,yol keser,vergi toplar,asayiş birimleri oluşturur.
Bundan büyük paralel yapı mı olur?

Ne gezicilerin büyük kısmının bugün PKK eylemlerinde de boy göstermesi hükümetin G.Doğuyu 2 senedir bir terör örgütüne terkettiği gerçeğini değiştirir, ne de hükümetin bu ahmakça, aptalca yürüttüğü süreç, gezicilerin başta ODTÜ, iTÜ, Kızılay, Esenyurt'ta PKK ile kolkola olduğu gerçeğini.

Umarım o günlerde bu tür insanlarla belki de sadece çevre duyarlılığı için yanyana duran ama vatansever olanlar, geziyi kimin şiddete evirdiğini de burada görürler.

Umarım hükümete oy atmayı her haltını destekleme olan görenler, ve şahsen kendimden hareketle süreçle ilgili eleştiri yapan herkesi kan istiyor diye yaftalayanlar da bu hatalarını görürler.

BziUokXIgAAv_XN.jpg

GAZİ antep

Bu cemaat olayının kurgu olabileceği bile aklıma geliyor.
Suni bir düşman yaratıp gerçek düşmanın arka planda istediği gibi at koşturması hedefleniyor olabilir.

akp sayfasında geçenlerde yorumları analiz edeyim dedim.
Hep bir ağızdan paralel yapı şöyle paralel yapı böyle vatan haini akp'li olmayanları ise sözde büyüyen ''yeni türkiye'' düşmanı olarak görüyorlar.
pkk ile ilgili hiç bir düşünceleri yok varsa yoksa tayyip neyi eleştiriyorsa bunlar da büyülenmiş gibi aynı yöne odaklanıyorlar.

Bu işte "milli irade" denilen saçmalığın etkisi. Bu milli irade her türlü hakkın hukukun üstündedir. Ya bu milli iradenin içinde olup "millet" diye adledilirsin, ya da dışında olup vatan haini olursun. Ha vatan haini diye adledilmek umrumda mı, değil. Mükemmel yeni Türkiyenin düşmanıyım şükür

Ulan utanmaz. Sen o Pkk ile masaya oturdun Oslo da.

Pkk lideri ile pazarlik yaptin.

Kck lilari disari saldin.

Ne anlatiyorsun bana.

Deme deme cemaat kandırmıştır oyun yapmıştır o şekilde oturmuşturlar. Yoksa pür pak uzun peygamber yapmaz öyle bişey

Ne gezicilerin büyük kısmının bugün PKK eylemlerinde de boy göstermesi hükümetin G.Doğuyu 2 senedir bir terör örgütüne terkettiği gerçeğini değiştirir, ne de hükümetin bu ahmakça, aptalca yürüttüğü süreç, gezicilerin başta ODTÜ, iTÜ, Kızılay, Esenyurt'ta PKK ile kolkola olduğu gerçeğini.

Umarım o günlerde bu tür insanlarla belki de sadece çevre duyarlılığı için yanyana duran ama vatansever olanlar, geziyi kimin şiddete evirdiğini de burada görürler.

Umarım hükümete oy atmayı her haltını destekleme olan görenler, ve şahsen kendimden hareketle süreçle ilgili eleştiri yapan herkesi kan istiyor diye yaftalayanlar da bu hatalarını görürler.
Hangi teknikle gezicilerin büyük çoğunluğunun bugünlerde meydana gelen sokak hareketlerine destek verdiğini anladın?

Utanmaz arlanmazlar..PKK'yı eleştirenler soruyorum size..ODTU eylemlerine destek verip polise faşist diyen zavallılar..Alın PKK'nın kankası olanlan çakma kemalistler ODTÜ'de olay çıkardı..İdeolojik kankalar sonuçta..Devrimci , Geziciler el ele tekrardan..

Diyarbakır'da apo bayraklarını pkk bayraklarını da geziciler açtırdı değil mi? Devlet eliyle pkk'nın eylemlerine gövde gösterilerine miting havası verilirken senin gibiler çakma işine gelirse milliyetçiler neredeydi acaba...

İşiniz gücünüz o lobisi bu lobisi birde paralel, cehape, kemalistler tutturmuşsunuz başka bir halt bildiğiniz yok.. İnandıklarınız ne konuşuyorsa dinliyorsunuz ertesi gün aynı ağızla halka bilgelik taslarsınız

Ülkede patir patir adam oluyor. Dun Ocalan'in kucagindaki adam padisahina laf gelmesin diye lafi gene, bu gunlerin gelecegi konusunda insanlari uyaran genclere getiriyor.

Karakteriz, dini imani para olmus itlerin adam gerine koyuldugu ulkede her bok olur.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Polise pc şifremi bile vermem ne tam yetkisi. 2 gün sonra ülkeyi bölüyorlar diye bunları da içeri atarlar. Askerin tam yetki ile şehir merkezlerine inmesi gerekiyor.

Bu işi temizlerse asker temizler(di) eskiden şimdi ona bile emin değilim.
Ya arkadaş azıcık kafanızı çalıştırın ya. Adamlar orda mücadele veriyor, çoğu kaç gündür evine gidemiyor, yedikleri konserve pilakisi sen burdan oturmuş sandalyeden klavye başında 2 likenin peşindesin. Çoğu ilden takviye gidiyor bölgeye sen ne anlatıyorsun.

Hiç mi vicdanın sızlamıyor, hiç mi düşünümüyorsun şunları yazarken. 48 saatten fazla oldu, ara vermeden mesai yapanlar var. Sen burda kanepede otururken adamlar barut kokluyor. Elmayla armutu neden karıştırıyorsun a benim saf arkadaşım.

GT-I9300 Tapatalk

Hangi teknikle gezicilerin büyük çoğunluğunun bugünlerde meydana gelen sokak hareketlerine destek verdiğini anladın?

Bulunduğum Üniversite'deki öğrenci ve öğretim üyesi en az 100 gezi destekçisinin birebir konuşmalarımızda bizzat olayları desteklerini söylemesinden. ODTÜ'deki olay çıakran grupların kimler olduğundan, Kızılay'daki flamalardan, Esenyurt, Okmeydanı, İzmir'de eylemci grupların flamalarından. İstediğin kadar çoğaltabilirsin.

Ya da mesela sendika org gibi sitelere bakabilirsin. Kimler bu eyelemelre destek veriyor. Hatta Eğitim-Sen bile ne yapmış olaylarla ilgili, çağdaş hukuçular derneği ne yapmış bakabilirsin.

Bulunduğum Üniversite'deki öğrenci ve öğretim üyesi en az 100 gezi destekçisinin birebir konuşmalarımızda bizzat olayları desteklerini söylemesinden. ODTÜ'deki olay çıakran grupların kimler olduğundan, Kızılay'daki flamalardan, Esenyurt, Okmeydanı, İzmir'de eylemci grupların flamalarından. İstediğin kadar çoğaltabilirsin.

Ya da mesela sendika org gibi sitelere bakabilirsin. Kimler bu eyelemelre destek veriyor. Hatta Eğitim-Sen bile ne yapmış olaylarla ilgili, çağdaş hukuçular derneği ne yapmış bakabilirsin.

Gezi de Istanbul da kac bin kisi toplandi Omer? Gezi dekilerin yuzde 90 i diyerek cok abartiyosun.

O dedigin gruplar yuzde 10u gecmezdi gezide.

Hala takım tutar gibi parti tutan insanlar var.
AKP ülkenin altına dinamit koydu.
İç savaş tehdidi var hala bir partiyi körü körüne savunmak da neyin nesi?

CIA istasyon şefi Nelson Letski'nin, ''TBMM'nin her yerindeyim'' sözleri tesadüf eseri sarf edilmedi.
Emperyalizmin uşağı WikiLeaks kuşağı - AKİF BEKİ - Radikal

Yazıyı okuyun.
Hiç bir partiye körü körüne güven olmaz artık.
Chp bile Atatürk'ün partisi olma çizgisinden çıkmış.
pkk tutuklularının avukatı Sezgin Tanrıkulu başkan yardımcılığına getirilmiş.
Bir sürü truva atı var partilerin içinde.
Bu iş siyasetle ile çözülemeyecek gibi duruyor.
Partiler üstü bir kuva-i milliye ile olur ancak.
TSK pasifize edilmeseydi askere güvenim tam olurdu ama askeri kışlaya hapsettiler.

Bu yaralı parmak bir gün kesilmeli.
Yoksa hiç birimize rahat olmayacak.
Doğacak çocuklarımız,akrabalarımız,ve sevdiğimiz insanlar hep bir tehdit içinde olacak.
Ancak ikinci bir Kurtuluş savaşıyla bu çıkmazdan kurtulabiliriz.

Son düzenleme:
Arkadaş bana göre saf olanda siyasi anlamda özürlü olanda senin gibiler..Arkadaş bir video koydum..Cemaatin üst düzey yöneticisine ait önce dön dinle yorumla sonra konuş..

Bu solcu zihniyet kadar cins bir zihniyet yoktur..Terör örgütünü AKP'nin üstüne salıp onu bitirmeyi isteyenler belli..Esad,CHP,Cemaat..Bu 3 zihniyeti yönetenler gözü kapalı vatanı satar AKP'nin düşmesi adına..PKK ISID'le savaşırken gerizekalı mı tekrar savaş başlatsın..Bir yandan IŞID bir yandan TSK'ya savaş açacak kadar salak mı bunlar..Senin gibilerin beyni bunu almaz..Beklemiyorum bunu sizden zaten..

Şahin K bir amaç için Ankara'ya geldi! #bonzaiyedurde - YouTube

Geri
Üst Alt