Tezkere Kabul Edildi!

Türkiye ışide bu saatten sonra hıç bir mudahalede bulunamaz zaten bulunmamalıda.bu terörıstler bız bu eylemlerı yaptık ve Turkıye bakın nasıl mudahele edıyor mu dedırtecegız.koskoca ulke bu vandallığa boyun mu egecek.bu olaylardan beslenen basımızdakıler.bu olayların bıtmemesını ısteyende onlar.sok kardesım tanklarını ver polisine vur emrı.bu karı kılıklı havaı fışek atıp kacan terörıstlerden bırı çıkabılır mı sokaga.

Bu işte "milli irade" denilen saçmalığın etkisi. Bu milli irade her türlü hakkın hukukun üstündedir. Ya bu milli iradenin içinde olup "millet" diye adledilirsin, ya da dışında olup vatan haini olursun. Ha vatan haini diye adledilmek umrumda mı, değil. Mükemmel yeni Türkiyenin düşmanıyım şükür
Çözüm süreçleri de batsın istemiyoruz böyle çözüm süreci.
Bir de ben eski Türkiye'yi istiyorum.

Ahh ahh keşke yeni bir Mustafa Kemal bulabilsek ondan sonra gelen hiç bir liderin ülke menfaati için çalıştığına asla ve asla inanmıyorum.

Gezi de Istanbul da kac bin kisi toplandi Omer? Gezi dekilerin yuzde 90 i diyerek cok abartiyosun.

O dedigin gruplar yuzde 10u gecmezdi gezide.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Erdinç emin ol geçer. Gezi eyleemlerini sırtlanan bunlardı. Diğer insanlar zaten bir kaç günden sonra çekildiler. Geziyi de o noktalara getiren bunlardı. Kızılay'ı yakıp yıkan, Dolmbahçe konutuna saldıran sen ben değildik herhalde bunlardı.

Mesel bu da değil. Mesele geziciler, hükümetçilerle çözülmez bunu demek istiyorum. Herkes bir kez daha kiminle düşüp kalktığına dikkat etmeli. Bayrak indirmeyle ilgili facebookta ağır konuştum diye bir lise hocam beni hükümeti eleştirmekle paralel olmakla suçladı. Ama benim aklım var ve hükümetin yaptığı her haltı desteklemek zorudna değilim. Aynı şekilde özellikle kemalistler de vatansever sol kesim de bu örgütlerden, bu yapılardan kendini sıyırmalı.

2-3 senedir bütün bölgeye giden insanlar, askerler, öğretmenler, polisler bölge PKK'ya bırakılmış diyolar bunu AK Partililere söylesen yalan deyip kestirip atıyorlar. Aynı şey gezi için de geçerli. O geziyi o hale getirenler, sözde direniş laflarıyla vandalizme dökenler de işte şimdi yine sahnedeler.

Bulunduğum Üniversite'deki öğrenci ve öğretim üyesi en az 100 gezi destekçisinin birebir konuşmalarımızda bizzat olayları desteklerini söylemesinden. ODTÜ'deki olay çıakran grupların kimler olduğundan, Kızılay'daki flamalardan, Esenyurt, Okmeydanı, İzmir'de eylemci grupların flamalarından. İstediğin kadar çoğaltabilirsin.

Ya da mesela sendika org gibi sitelere bakabilirsin. Kimler bu eyelemelre destek veriyor. Hatta Eğitim-Sen bile ne yapmış olaylarla ilgili, çağdaş hukuçular derneği ne yapmış bakabilirsin.

Kobani'de ki İŞİD saldırısını kınayanları da mı dahil ediyorsun?

Ya arkadaş azıcık kafanızı çalıştırın ya. Adamlar orda mücadele veriyor, çoğu kaç gündür evine gidemiyor, yedikleri konserve pilakisi sen burdan oturmuş sandalyeden klavye başında 2 likenin peşindesin. Çoğu ilden takviye gidiyor bölgeye sen ne anlatıyorsun.

Hiç mi vicdanın sızlamıyor, hiç mi düşünümüyorsun şunları yazarken. 48 saatten fazla oldu, ara vermeden mesai yapanlar var. Sen burda kanepede otururken adamlar barut kokluyor. Elmayla armutu neden karıştırıyorsun a benim saf arkadaşım.

GT-I9300 Tapatalk

Öncelikle sözlerine dikkat etmen konusunda seni uyarayım.

Keyfim 2 layk peşinde koşmak değil o yaşı ve olgunluğu çoktan geçmişim.

Ben kanepede otururken sen cepheye silah taşıyıp bir yandan da mesaj yazıyorsan bravo sana.:k19:

Ama sen ve senin gibilerin anlayamayacağı ağır ironiler içeren bir mesaj için burada çıkıp kahramancılık oynaman trajikomik bir durum.

Neyse açıklama yapayım gezi olaylarında bulunan polislerde aç susuz müdehale ediyorlardı. Ne oldu o kahraman polislere hepsi sürüldü.

Benim derdim polisleri kukla gibi kullanıp atmakta. Ülkeyi iki cevik kuvvet, 3 özel tim göndererek düzeltemezsin artık.

Al işte 17 aralık olayları ne oldu o adamlara. Ülkeyi böleceklerdi değil mi şu anda olan ne. En tepeden yetki alınarak yapılan ne.

Bunun polisi seni beni kalmadı artık.

Ülke zorla son senelerde zorla savaşa sokulma derdinde.

"Olmadı suriyeden sınıra iki füze sallarız" diyen adam şu anda nerede hangi yetkide hatırladın mı.

Sözde IŞİD için eyleme çıkan bu PKK'lılar diğer kürt grupların mensuplarını boğzlarını keserek, işkence ederek öldürdü. Fotoğralar, videolar var. Çocuğu balkondan atmışar bir de cüzdanını soymuş şerefsizler.

IŞİD'den farkları var mı bunların?

Bulunduğum Üniversite'deki öğrenci ve öğretim üyesi en az 100 gezi destekçisinin birebir konuşmalarımızda bizzat olayları desteklerini söylemesinden. ODTÜ'deki olay çıakran grupların kimler olduğundan, Kızılay'daki flamalardan, Esenyurt, Okmeydanı, İzmir'de eylemci grupların flamalarından. İstediğin kadar çoğaltabilirsin.

Ya da mesela sendika org gibi sitelere bakabilirsin. Kimler bu eyelemelre destek veriyor. Hatta Eğitim-Sen bile ne yapmış olaylarla ilgili, çağdaş hukuçular derneği ne yapmış bakabilirsin.
Bahsettiğin gruplar geziden önce de vardı ve bu gruplar hiç öyle etkili bir eylem yapamadı, bu gruplar öyle dediğin gibi gezinin %90'ını kapsamıyor, gezinin bu kadar büyümesini sağlayan şey politize olmamış kitlelerin verdiği destekti, eğer bizzat kendin gözlemleyebilseydin, bunu zaten kendi gözlerinle de görebilirdin.

Son düzenleme:
Hangi ideolojinin kalesiydi bu parti..

TW%C4%B0T.jpg

Ulan iç savaş tehdidi var hala particilik oynuyorlar.
2009 da habur sınır kapısında vatan hainlerini davullu zurnalı karşılamadan sonra başladı iç savaş süreci.
İnsanlar birbirine daha da düşman edildi.

Çevre ülkelerden de mi ders çıkartmıyorsunuz?
Savaş lan bu savaş Battlefield oynamıyoruz.
Ölünce tekrar canlanmıyorsun.
RTE çıksa dese hepinizin anasını .....
helal olsun ne büyük adam diyenler çıkar kesin.

Tutturmuşlar ''çözüm süreci'' diye anamızı ağlattılar.
Şehit gelmeyecek dendi yine bir sürü şehit oldu.
Çözüm süreci dedikleri bir ihanet sürecidir.
İnsanları uyutuyorlar başka birşey değil.

Beyinsiz parti diyor hala. Tum partilerin cani cehenneme. Ulkenin vatandasi oluyor adam chpye bok atayim da akp yi oveyim derdinde.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Beyinsiz parti diyor hala. Tum partilerin cani cehenneme. Ulkenin vatandasi oluyor adam chpye bok atayim da akp yi oveyim derdinde.

Kudurmada beyinsiz görmek istersen aynaya bak..Kendi ideolojin dışındaki hiçbirşeyi hazmedemeyen ezik seni..

NATO Genel Sekreteri bugün Ankara'da yarın Gaziantep'de!
MİT başkanı Hakan Fidan Washington'da ABD istihbaratıyla 'görüşüyor'!
Ve TAM BU ESNADA Güneydoğu kan ve ateş içinde!
Kürtçü-Dinci yapay saflaşması üzerinden dış müdahalenin zemini oluşturuluyor!

Banu Avar

Geçirilen tezkere de ''yabancı askerlerin ülkede konuşlandırılması'' maddesi beni kuşkuya düşürmüyor değil.

Son düzenleme:
Kudurmada beyinsiz görmek istersen aynaya bak..Kendi ideolojin dışındaki hiçbirşeyi hazmedemeyen ezik seni..
Partilerin cani cehenneme insanlar oluyor diyorum, ideolojin, cehape falan diyorsun hala. Ust uste o kadar cumleyi okumak agir mi geldi beynin mi yandi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt