Tezkere Kabul Edildi!

Türkiye bütün turki devletler ve müslüman olan devletler için çok kritik bir ülke.

Azerbaycan türkü kardeşlerimizin ensesinde bir rus/ermeni/fars ittifakı var.
Pusuda bekliyorlar tepelerine binmek için.

Güney azerbaycan fars zulmü altında yaşıyor.
Müslüman coğrafyası zaten petrol yatağı halinde batı sömürmek için her türlü tiyatroyu oynuyor.

Biz bu ülkeyi salakça bir inat gibi siyasi partileri savunmak adına verirsek yukarıda saydığım bütün ülkeler yok olma tehlikesi içine girecektir buna emin olun.
Ama uzun vadede ama kısa vadede.
Biz kıçı kırık 2-3 eşkiyaya bu ülkeyi yar edersek saydığım ülkeler ''abisi'' olmadan yaşamına devam etmek zorunda kalacaktır ve risk altında olacaktır.

Kaldı ki kurtuluş savaşında hepimizin dedeleri savaştı.
Peki ne için savaştı kıçı kırık eşkiya ordusuna malca bir particilik inadıyla ülkeyi teslim etmek için mi?
Hiç mi çanakkale şehitliğine gitmediniz?
Tüyleriniz diken diken olmadı mı?
Orada ki dedelerimiz bizler var olalım,bağımsız yaşayalım diye öldüler.
Onların mirasına böyle mi sahip çıkıyoruz.

Sürekli şehit haberleri almak,bayrak yakılmasını görmek,her yeri kundaklanıp yağmalanmasını izlemek.
Elinde pompalı ile şehir içlerinde kol gezen hainleri görmek ne hissettiyor bu zihniyete hala anlamış değilim.

Allah bizlerin yardımcısı olsun işimiz zor.

Adamların hepsinde silah var.
Biz sade vatandaşlarda ise yok.

İşin kötüsü savaşın ne zaman çıkacağını onlar bilecekler,çünkü savaş olacaksa onlar başlatacak.
Hiç beklenmedik bir anda olur neye uğradığını şaşırır insan.
Bizler ve ailelerimiz bilinçli olmazsak keklik gibi avlanabiliriz.
Ben kendi adıma silah almaya karar verdim.
Allah inşallah kullanma zorunluluğu vermez ama güvenliğimiz için her türlü önlemi almak şart.
Allah yar ve yardımcımız olsun.

Son düzenleme:
sivan-perwere-ikinci-davet-45484.jpg

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son 2 günde 32 kişi öldü.

''Analar ağlamasın'' dedikleri bu galiba.

Hala takım tutar gibi parti tutan insanlar var.
AKP ülkenin altına dinamit koydu.
İç savaş tehdidi var hala bir partiyi körü körüne savunmak da neyin nesi?

CIA istasyon şefi Nelson Letski'nin, ''TBMM'nin her yerindeyim'' sözleri tesadüf eseri sarf edilmedi.
Emperyalizmin uşağı WikiLeaks kuşağı - AKİF BEKİ - Radikal

Yazıyı okuyun.
Hiç bir partiye körü körüne güven olmaz artık.
Chp bile Atatürk'ün partisi olma çizgisinden çıkmış.
pkk tutuklularının avukatı Sezgin Tanrıkulu başkan yardımcılığına getirilmiş.
Bir sürü truva atı var partilerin içinde.
Bu iş siyasetle ile çözülemeyecek gibi duruyor.
Partiler üstü bir kuva-i milliye ile olur ancak.
TSK pasifize edilmeseydi askere güvenim tam olurdu ama askeri kışlaya hapsettiler.

Bu yaralı parmak bir gün kesilmeli.
Yoksa hiç birimize rahat olmayacak.
Doğacak çocuklarımız,akrabalarımız,ve sevdiğimiz insanlar hep bir tehdit içinde olacak.
Ancak ikinci bir Kurtuluş savaşıyla bu çıkmazdan kurtulabiliriz.
Ne chp ne mhp, bu pisliği ancak Pamukoğlu gibi cesur ve gerçek milliyetçi bir lider temizleyebilir. Ama nerde bu halkta ona oy verecek kafa? Bir poşet erzağa oy veren insanların hak ettiği bundan fazlası olamaz.

Adamların hepsinde silah var.
Biz sade vatandaşlarda ise yok.

İşin kötüsü savaşın ne zaman çıkacağını onlar bilecekler,çünkü savaş olacaksa onlar başlatacak.
Hiç beklenmedik bir anda olur neye uğradığını şaşırır insan.
Bizler ve ailelerimiz bilinçli olmazsak keklik gibi avlanabiliriz.
Ben kendi adıma silah almaya karar verdim.
Allah inşallah kullanma zorunluluğu vermez ama güvenliğimiz için her türlü önlemi almak şart.
Allah yar ve yardımcımız olsun.
Doğuda her evde ruhsatsız keleş var en kötü. Batıda insanlar ruhsatlı tabanca almaya bile korkuyor. İç savaş çıksa olan batıdaki vatandaşa olur. Bu rezilliğin sorumlusu siyasiler de tabanları yağlayıp yurt dışına sığınır.

kYOQVJ.jpg

+ RTE vatan hainliği yapmaya başlayalı 12 sene oldu.

Ne chp ne mhp, bu pisliği ancak Pamukoğlu gibi cesur ve gerçek milliyetçi bir lider temizleyebilir. Ama nerde bu halkta ona oy verecek kafa? Bir poşet erzağa oy veren insanların hak ettiği bundan fazlası olamaz.
TBMM içerisinde bulunan partilerin hiç birisine güvenim kalmadı.
Ben de oyumu Osman Pamukoğluna vereceğim en azından meclise girmeleri lazım.

Ama çok geç olmaz inşallah.
Başkanlı sistemi ve kürdistan eyaleti düzeneğine girebiliriz.
Çok kirli oyunlar oynanıyor üzerimizde nasıl bertaraf edeceğiz hiç bilmiyorum.

Son düzenleme:
Doğuda her evde ruhsatsız keleş var en kötü. Batıda insanlar ruhsatlı tabanca almaya bile korkuyor. İç savaş çıksa olan batıdaki vatandaşa olur. Bu rezilliğin sorumlusu siyasiler de tabanları yağlayıp yurt dışına sığınır.
Ben en kısa sürede alacağım nefsi müdafaa için.

Aynen hepsi savaş başlamadan kaçışırlar olan bizlere olur.

En çok üzüldüğüm de milyonlarca insanın kaderini meclisteki bir avuç hainin belirlemesi.
Bu gerçekten çok üzücü.

Ya bu kadar mı safsın?

Bunca olaya rağmen hala dış güçler, paralel diyosun.

Cidden şaşırıyorum artık. Bu kadar kör olmayın arkadaş. Bu kadar koşulsuz savunmayın bazı şeyleri.

Kusura bakmada korlukle alakasi yok, arkadas dogru soylemis... Sence simdi ne Mossadin ne Cia veya MI6 in veya olmadi Almanyanin bu olaylarla hic bi alakasi yokmu diyorsun? Pkk ile hic bir alakalari yokmu diyorsun? Eger boyle diyorsan veya dusunuyorsan kor olan Polat kardesimiz degildir bence...

Ne saçmalıyorsun. Durup atlayan sensin. Önce bi seviyeni bil ona göre konuş.

Babanızın çiftliği gibi davranma hakkını size kim veriyor.
Arkadaşım çok uzatıyorsun ve de seninle muhatap olmak istemiyorum. Lütfen benden alıntı yapıp kendini bana muhattap ettirme.

GT-I9300 Tapatalk

Yüz kere dedik içip içip şu foruma girmeyin diye ama dinletemedik kendimizi. Anlayacağınız dilde konuşuruz bundan sonra.

abd liderlerıne rus liderlere hatta ısraıllı liderlere bıle ozenıyorum.abd nın 2 vatandası bırakın öldürülmeyı darp edılse olacakları dusunemıyorum.israılı 2 askerı ıçın yaptıkları ortada.ruslar aynı şekilde.subay kubılay ıçın menemeni yakan Ataturk örnegıde var önumuzde.biz bu kadar kötü yonetilmeyi hakedecek ne yaptık.burda sıyası propaganda yapmıyorum.artık denenmemışı denemelıyız.bu ulkeye akp chp mhp vb vb hıç bır sey kazandırmamıştır.akp nın zaten Türkluk kavramını kaldırıp musluman devlet kurmak ıstedıgı malum.yolsuzlugun vatan haınlıgının tavan yaptıgı zamanları hepimiz görduk.görmedık dıyen yalan söyler.doğru duzgun muhalefet yapamayan ıktıdardakı rakıbının ulkeyı ıstedıgı gıbı yönetmesıne ızın veren chp yı de görduk.mhp nın sadece laftan ıbaret oldugunu sadece sukunet cagrısı yaptıgını da görduk.kesın çözum Osman Pamukoğludur.

Osman Pamukoğlu

1993-1995 yılları arasında Hakkari bölgesinden sorumlu olarak PKK'ya karşı yönettiği üstün mücadele dağlardaki PKK'ya bağlı militanlar rakamının 12.000'den 5.500-6.000 aralığına inmesini sağlamıştır. 30'a yakın kere yapılan sınırdışı askeri harekatların neredeyse tümü onun yönetiminde yapılmıştır. Dönemin genelkurmay başkanı Üç tane Pamukoğlu Paşa olsa terörü bitiririz. demiştir. [SUP][kaynak belirtilmeli][/SUP]
Pamukoğlu, o dönemde yapılan büyük askeri fedakarlıklara rağmen PKK'nın halen niçin sonlandıralamadığını 3 temel sebebe bağlıyor: İlk olarak gerçek bir siyasi irade kurulamaması, ikincisi tam bir istihbarat olmaması ve son olarak her yerde yayılmış asker bulunması diye tanımlıyor. Bizzat kendisinin yazdığı kitaplarda ve konuk olduğu birçok televizyon programında PKK'ya karşı yapılan mevcut mücadelenin uygun tarz ve strateji olmadığını ve ancak daha fazla şehit verilmesine sebep olduğunu söylemiştir. 'Karakolların hepsi yıkılmalıdır. Karakola gerek yok. Gelsinler bakalım, girsinler... Nereden girecekler? Pusuyu kurarsın, ağı kurarsın, mostrayı kurarsın alırsın.' demiştir. Daha doğru olan yöntemin 20.000 kişilik Eşkıya Takip Kuvveti kurmak ve dağlarda, taşlarda, mağaralarda, ormanlarda, nehir yataklarında yani tüm coğrafyada bulunmanın gerekliliğini belirtmiştir. Karakollarda bekleyen Mehmetçik kendisine karşı yapılan ani saldırılar halinde yeri, hareketleri, silahları militanlar tarafından bilinen bir durumdadır. Bir başka deyişle, bellibaşlı, elle gösterilebilir bir yerde olmamakla birlikte her yerde her zaman bulunma tavsiyesini vermiştir.[SUP][kaynak belirtilmeli][/SUP]
2007 yılında ise Serdar Akinan tarafından kendisinin görevli olduğu yıllarda PKK olaylarının gelişimini inceleyen Kan Uykusu belgeselinde PKK'ya karşı mücadelesi konu edinilmiştir.

Geri
Üst Alt