Haber TFF, 2026-27 Sezonu İçin Yabancı Kuralında Son Noktayı Koydu

Boyle konularda kendi kadromuz yerine niye aninda fenerin kadro analizini yapiyor bazilariniz anlamis degilim.

ŞL'de bizi bir adım öteye götürmeyecek aksine işimizi iyice zorlaştıracak bu vardı bunu da yaptılar. Ellerinde ne varsa kullanıyorlar. Bizimkiler konuyu Tayyip Erdoğan'a açar açmaz bunu açıklamaları tesadüf değil.

Burada Hoca'nın işi zorlaştı diye sevinen garip bir kitle var. Hoca'nın değil takımın işi zorlaştı ama takım falan kimin umrunda değil mi? Çoğumuz diyoruz oyuncu illa ki bulunur diye ama işte bir miktar kumar oynayacağız orada. Alacağımız 23 yaş altı oyuncular nokta atışı olmazsa bu sene şampiyonluğu da unutun ŞL'de başarıyı da unutun. Sonra siz yine Hoca'yı gönderdik sevinmeye devam edebilirsiniz.
4 senede aldığın 60 topçunun 50sinde falan patlamışsın

İlkaylar yerine biraz da niyagalar tutmasın boşver,icardi yerine biraz da yeni alacağın genç forvet kulübeyi ısıtsın kaybedeceğin bir şey yok tam tersi tutarsa kazanacağın çok şey var 0 risk

Okan hoca ağlamasın. Yönetimde iyi bir sportif direktör ile Okan hoca ne oynatmak istediğinden eminse, ona göre futbolcular bulsun. Sistemi patlatmak istiyorsa da, hakan gibi kalbur üstü yerlileri alacaksın

İyi bari en azından 2004 doğumdan vazgeçip 2003 e getirmişler kuralı. Bu kuralda Hakan ve Zeki ikilisi bayağı değer kazandı gibi. Romantik davranma vakti değil bence Lemina ve Icardi ile yolları ayırıp Hakan veya Zeki 'den birini alıp ondan sonra adam akıllı u23 oyuncular ile yola devam etmek gerekiyor

Olan fenere olmustur, bizim yönetimde +4 oyunculari ilk 11 de oyniyacak kalitede oyuncular kiralasinlar okan bey de bir zahmet bu oyunculari kullansin

İlkaylar yerine biraz da niyagalar tutmasın boşver,icardi yerine biraz da yeni alacağın genç forvet kulübeyi ısıtsın kaybedeceğin bir şey yok tam tersi tutarsa kazanacağın çok şey var 0 risk
60 topçunun 50'sinde patlamış olsaydın o 4 senede 1 kere bile şampiyon olamazdın. Bir şeyi de abartmadan yazabilsen keşke.

Kimse İcardi dursun demiyor zaten de o alacağın oyuncular tutmazsa zaten risk almamış oluyorsun, direkt şampiyonluğu da veriyorsun ŞL'de başarıyı da unutuyorsun.

Ya vallaha diyorum, gitsin şu adam da görelim hep beraber ne hale düşüyoruz. Siz kendi uydurduğunuz bir dünyada yaşıyorsunuz resmen.

Şu elit oyuncunun kenarda durmasını hebele hübele görmek de sıkmadı mı dostum.

Yazılmamış bir kaide vardır; mümkün olduğunca bek ve kanat oyuncuları gençlerden, omurga ise tecrübelilerden seçilir. Boey dahil 3 sağbekten birisi tutulup yedeğine U23 yahut bulunabilire yerli alınır; Sol kanada da en az biri yerli yahut U23 olmak üzere 2 oyuncu alınabilir mesela; Nhaga var; sağlam genç bulunabilirse santrfor ve stoper için de duruma göre belki. Çok zor bir şey değil aslında

Sürdürülebilirlik adına böyle bir planlama zaten yapılmalı. Okan Hocaya direkt 12 yabancı seçeneği sunulsa, altına imzayı derhal basacağını biliyoruz; yeter ki kadroyu dar tutmasına ve birtakım mevkisel hokkabazlıklara bahane çıksın. Geçen sezona Yusuf boşunu da sayarsak, niye 2 olgun, 2 genç oyuncu kontenjanını boş bırakarak girdiğini sorarlar adama. Hiç mi eksiği yoktu kadronun? Orta saha ve stoper rotasyonunun darlığı, az daha şampiyonluğa ve 50-60 milyon gelire mal olacaktı.

Hazır adam diye preveteran oyunculara yönelmeye bizden çok FBJK nin ihtiyacı varken, biz niye şampiyonluğu kaybedecekmişiz, anlayamadım.

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma: "Uluslararası alanda 100 bin Euro etmeyecek Türk oyuncular, bugün 1 milyon Euro istiyor. Bunun adı yolsuzluktur. Kulüpler mecbur kalıp batıyor. Çözüm, yabancı sınırının kalkması ve altyapıya yatırım yapılmasıdır."

Okan hocam pariste sinirden sağı solu kiriyordur simdi ne guzel fosil topçuları yuksek maasla sokarım diye hayalleri vardi
Şu futbol aleminde beni en çok sinirlendiren olay yaşı geçmiş,bitik ve jurassic park döneminden kalmış fosil oyuncular.
Biz hala 34 yaşına gelmiş İcardi’ye nasıl bir 5+5=10 milyon Euro daha verebiliriz derdindeyiz.
Bu 10 milyon Euro dediğin para Dünya’da bir çok ülkenin milli gelirinden fazla.

Camavinga hayırlı olsun o zaman

Kurali sacma buluyorum ama takilip kalmiyorum.

Yonetim ve hoca + kontenjan diye jelert mantiginda 10m + lar dagitmaz umarim.

Geri
Üst Alt