Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 senede aldığın 60 topçunun 50sinde falan patlamışsınŞL'de bizi bir adım öteye götürmeyecek aksine işimizi iyice zorlaştıracak bu vardı bunu da yaptılar. Ellerinde ne varsa kullanıyorlar. Bizimkiler konuyu Tayyip Erdoğan'a açar açmaz bunu açıklamaları tesadüf değil.
Burada Hoca'nın işi zorlaştı diye sevinen garip bir kitle var. Hoca'nın değil takımın işi zorlaştı ama takım falan kimin umrunda değil mi? Çoğumuz diyoruz oyuncu illa ki bulunur diye ama işte bir miktar kumar oynayacağız orada. Alacağımız 23 yaş altı oyuncular nokta atışı olmazsa bu sene şampiyonluğu da unutun ŞL'de başarıyı da unutun. Sonra siz yine Hoca'yı gönderdik sevinmeye devam edebilirsiniz.
60 topçunun 50'sinde patlamış olsaydın o 4 senede 1 kere bile şampiyon olamazdın. Bir şeyi de abartmadan yazabilsen keşke.4 senede aldığın 60 topçunun 50sinde falan patlamışsın
İlkaylar yerine biraz da niyagalar tutmasın boşver,icardi yerine biraz da yeni alacağın genç forvet kulübeyi ısıtsın kaybedeceğin bir şey yok tam tersi tutarsa kazanacağın çok şey var 0 risk
Net ucube bir düşünce de bu kadarını bu ülkede düşünebilmeleri bile mucize2 senede sacma bu arada, surekli takimlar 2 senede bir kadrolarini revize mi etmeli boyle mantik mi olur?
Şu elit oyuncunun kenarda durmasını hebele hübele görmek de sıkmadı mı dostum.4 senede aldığın 60 topçunun 50sinde falan patlamışsın
İlkaylar yerine biraz da niyagalar tutmasın boşver,icardi yerine biraz da yeni alacağın genç forvet kulübeyi ısıtsın kaybedeceğin bir şey yok tam tersi tutarsa kazanacağın çok şey var 0 risk
Bu ne demekŞu elit oyuncunun kenarda durmasını hebele hübele görmek de sıkmadı mı dostum.
Şu futbol aleminde beni en çok sinirlendiren olay yaşı geçmiş,bitik ve jurassic park döneminden kalmış fosil oyuncular.Okan hocam pariste sinirden sağı solu kiriyordur simdi ne guzel fosil topçuları yuksek maasla sokarım diye hayalleri vardi