TFF: 4 - Türk Futbolu: 0

Ayrıca bu açıklama yüzünden cezada alırız.

Bu baslikta yazan bazi arkadaslar gelecek adina beni umutlandirdi

-------------

Bakalim bundan sonra Cuneyt Cakir atilinca bizimkiler napacak.

rezil açıklama utandım zaten ne bekliyorsun burak selçuk gibi rezilleri göndermek yerine 5 yıllık sözleşme öneren adamlardan ?

takimi hemen rakibi hissedince kendini yere atan adamlarla doldurursan böyle olur. cl'de de sürekli kil payi sacma sapan pozisyonlardan kurtuluyoruz. bir gün birisinin bunlari calmayacagi belliydi, o da dün oldu.

neyse bir fail play ödülü daha verip semih'e de zam yaparlar olay kapanir. olan bizim gelecegimize olur.

Deplasmanda 6 aydır maç kazanamıyoruz EY AYSAL ! Bütün İŞİN GÜCÜN HEDEF SAPTIRMAK !

BENDE DİYORUMKİ O ZAMAN FATİH TERİM : 4 - 0 : UNAL AYSAL !

hadi bakalım !

Bir sahsi GALATASARAY degerleri ustunde tutan degersiz tarafdar toplulugu bir zahmet bir def olup gidin.

takimi hemen rakibi hissedince kendini yere atan adamlarla doldurursan böyle olur. cl'de de sürekli kil payi sacma sapan pozisyonlardan kurtuluyoruz. bir gün birisinin bunlari calmayacagi belliydi, o da dün oldu.

eboueyi anliyorumda dün semihe yapilan faul degilse hiç bişeye faul çalinmamali. bunu babel ble söylüyor. siz ne diyorsunuz ilgnç.

Süper bir aciklama

Boyle saca boyle tarak!

Yalniz bu yetmez yonetimin ilk olarak bu sabah isi solugu tff'de almaliydi

Cuneyt cakir'in eyyamcinin teki oldugunu ber mac soyluyoruz zaten

Maglubiyetin bas sorumlusu cuneyt cakir'dir

Tff tamamen fenev ve 8jk'yi kollamakla mesgul bu gs dusmani tff ve duzene kendini satan fatih terim'e de yaziklar olsun !!!!!!!!

eboueyi anliyorumda dün semihe yapilan faul degilse hiç bişeye faul çalinmamali. bunu babel ble söylüyor. siz ne diyorsunuz ilgnç.

bu pozisyon faul olabilir belki ama bana semih'in hareketleri artik inandirici gelmiyor cünkü sürekli yapiyor bunu. bir gün birisinin calmayacagi belliydi. sorunu oyuncularda aramak yerine tff'ye salliyoruz hep. bu kafayla gelecek sene de bir cacik olmaz bizden. neyse morali bozulan semih'e zam yapariz hafta ici her sey normaline döner.

Deplasmanda 6 aydır maç kazanamıyoruz EY AYSAL ! Bütün İŞİN GÜCÜN HEDEF SAPTIRMAK !

hadi bakalım !

Senin gibi insanlar ldugu icin ne bu ulke ne de futbolumuz bir arpa boyu yol ilerlemiyor

Hangi siyasi kesime ait oldugun attigin yorumdan belli zaten

Insan kör olur da bu kadar olamaz

bu pozisyon faul olabilir belki ama bana semih'in hareketleri artik inandirici gelmiyor cünkü sürekli yapiyor bunu. bir gün birisinin calmayacagi belliydi. sorunu oyuncularda aramak yerine tff'ye salliyoruz hep. bu kafayla gelecek sene de bir cacik olmaz bizden. neyse morali bozulan semih'e zam yapariz hafta ici her sey normaline döner.

iyide ben o pozisyon için yorum yaptim. sen nerden nereye geldin neco. bende senin gibi düşünüyorum. son maçlarda rahat davraniyor. yönetimin şimdimi geldi cüneytin böyle oldugu. niye önceden bunu söylemediniz diyorum ben. cüneytn ne oldugu belli. dün o oyunculari cayir cayir eleştiririm ben. böyle rezil edemez hiç biri bizi.

Tamam bu açıklamadan sonra kimse pizzacıyı eleştirmez. ;)

bu arada bu golün benzerini elmander fb'ye atmisti arena'da. bazen faul olsa bile yemiyorlar. burada tek suclu semih'tir, hemen kendini yere atmayacaksin.

hadi bakalım !

Sen Galatasaray i tutmuyordun galiba, oyle hatirladim cunku. Soruldugunda oyle sohbet amacli buraya uye olmustun, Galatasaray li degildim demistin. Yanlisim varsa duzelt..

Geri
Üst Alt