TFF: 4 - Türk Futbolu: 0

maci kirmizi kart aldiktan sonra kazansaydik böyle aciklama yaparmiydi yönetim

Kendimizi rezil etmekten başka birşey değil bu açıklamayı maçtan önce yapacaksın neden C.tesi oynuyoruz diyeceksin 4-0dan sonra ne onlar takar ne de başkası sadece biraz olsun unutturalım çabası tamamen boş ve rezil açıklama umarım bidaha bu tür açıklama olmaz

Aziz yıldırımla dalga geçerdik bi zamnlar mağlubiyetten sonra hedef değiştirdiği için ! Şu düştüğümüz durumda bu birebir !

Bu açıklama beni tatmin etmedi.

Bir Galatasaray taraftarı olarak artık ben laf değil, icraat bekliyorum.

Resmi siteden istediğin açıklamayı yap, istese 50.000 taraftar TFF' ye yürüsün. Bir şey değişmiyor, değişmez de.

1. TFF' nin seçimli olağanüstü genel kurula gitmesi için imza toplamaya başla.

2. Lig TV' yi protesto et, muhabir ve kameramanlarının Florya' ya girişini yasakla, sadece yasal yayıncı olarak haklarını kullanmasına izin ver ve başka hiç bir konuda yardımcı olma.

3. Lig TV iptalleri için taraftarı yönlendir.

4. Şike davası konusunda karnından konuşma, çık ve açık açık bu ülkede şike yapılmıştır, şike yapan kulüpler cezalandırlmalıdır de. Gereği için UEFA ve FİFA nezdinde resmi girişimleri yap..

5. Etik olacam diye Anadolu kulüplerinin ağzının kokusunu çekme, örneğin zamanında Tarık Çamdal' ın sözleşmesinin bitimine 6 ay mı var, attır imzayı, sonrasını kulübü düşünsün, isterse turşusunu kursun, isterse sana 100.000 euroya kiralasın. Tabi bu tren kaçtı, devre arası ve bundan sonra doğabilecek fırsatlar için konuşuyorum.

6. Yetmedi mi, 2 lig maçına çıkma, düşürebiliyorlarsa düşürsünler.

7. O da mı yetmedi, Türkiye Kupası finaline çıkma, patlasın ellerinde.

8. Bu TFF görevde olduğu sürece Milli Takım' a oyuncu verme. Cezası neyse versinler, verebiliyorsa.

Yok bunların hiç birini yapmam, ben anca resmi siteden atarlanırım diyorsan ancak atarlı ergenlerin gazını alırsın, bir şey de değişmez.

Maçtan önce akliniza gelmedi mi ulan niye cumartesi oynuyoruz diye? Yönetim futbola o kadar uzak ki eminim bunu farketmemislerdir bile.

Hakkımızı yendi doğrudur ama,suçu tamamiyle çakıra yükleyip kolaya kaçmak olmuş bu açıklama,mancininin tercihleri ve oyuncuların ruhsuzluğuna da değinilmesi gerekiyordu

Gecen sene Terim'in MIY ve Ordu maci sonrasi yaptigi aciklamalarda basarisizligi ort bas etmek icin yapilmisti buda ayni. Susun arkadas aciklama yapmayin gerekeni yapin futbolculara ceza ver, burakla selcukla sozlesme yenile sonra suclu TFF olsun. Olmuyor baskan. Bu tur aciklamalar basarisizliktan daha cok skyor adamin canini her seye bahane bulmaya gerek yok! 10 kisi kaldigimiz her mac 4 mu yiyecegiz bumudur? Cuneyt e tepkiyi kazandigimiz Eskisehir macindan sonra verecektiniz yenildigimizde degil.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Gecen sene Terim'in MIY ve Ordu maci sonrasi yaptigi aciklamalarda basarisizligi ort bas etmek icin yapilmisti buda ayni. Susun arkadas aciklama yapmayin gerekeni yapin futbolculara ceza ver, burakla selcukla sozlesme yenile sonra suclu TFF olsun. Olmuyor baskan. Bu tur aciklamalar basarisizliktan daha cok skyor adamin canini her seye bahane bulmaya gerek yok! 10 kisi kaldigimiz her mac 4 mu yiyecegiz bumudur? Cuneyt e tepkiyi kazandigimiz Eskisehir macindan sonra verecektiniz yenildigimizde degil.

:redface:

Ney abi yanlis mi o gun ne dediysem hepsi Aysal icin gecerli bugun. Aziz Yildirim vari hareketlerde nefret ederim boyle yoneticilik hocalik olmaz bir kiside cikip biz kotuyduk zaten demiyor

Hele Mancini yok mu. Sen kazanan kadroyu boz sonra hakemi gulunc bul.

Geçsinler bu işleri. Yanlış psikolojik oyun hamlesi.

Ney abi yanlis mi o gun ne dediysem hepsi Aysal icin gecerli bugun. Aziz Yildirim vari hareketlerde nefret ederim boyle yoneticilik hocalik olmaz bir kiside cikip biz kotuyduk zaten demiyor

Hele Mancini yok mu. Sen kazanan kadroyu boz sonra hakemi gulunc bul.

:ka21: dün maçı kazanamamız normaldi zaten 10 kişi kalmışsın ama böyle isteksiz ve aciz oynamaya kimsenin hakkı yok,4-0 nedir anadolu takımımıyız biz,ilk yarı 6-7 net pozisyon verdik, hoca kenardan izliyor sadece diyecek pek te birşey yok aslında,inşallah başkan hata yaptım diyip gerekeni yapar ama bu tarz açıklamalara bakarsak o ihtimal de pek mümkün görünmüyor.

:ka21: dün maçı kazanamamız normaldi zaten 10 kişi kalmışsın ama böyle isteksiz ve aciz oynamaya kimsenin hakkı yok,4-0 nedir anadolu takımımıyız biz,ilk yarı 6-7 net pozisyon verdik, hoca kenardan izliyor sadece diyecek pek te birşey yok aslında,inşallah başkan hata yaptım diyip gerekeni yapar ama bu tarz açıklamalara bakarsak o ihtimal de pek mümkün görünmüyor.

:@

[media]https://www.youtube.com/watch?v=wQwYLAPaYss[/media]

Cüneyt Çakır her maçta doğruyor bizi 4-0 mağlup olunca mı aklımıza gelmiş. Bu adamın bizim maçlarda tek bir adil yönetimi olmadı 2 yıldır.

Galatasaray'ımızın Kasımpaşa'yla oynadığı maç, bizim açımızdan yedinci dakikasında bitmiştir. Bu dakikadan sonra yapılacak her türlü "teknik-taktik" tartışması abesle iştigaldir.

siz hala mancini diye saçmalamaya devam edin.......

cüneyt çakır dünya kupası finalinde şortun düşsün inşallah tüm dünya totonu görsün

atı alan Üsküdarı geçti günaydın sayın Başkan

ayrıca dünde dedim Mancini aşkı senin başını yiyecek bu da anlaşıldı ne demek oyuncularımıza birşey diyemeyiz

:hang::hang::hang:

RVs6N.gif

Rezil rüsva bir açıklama. Adam olmaz bunlardan. Şuna bak ya "Maç bizim için 7.dakikada bitmiştir, kimse oyuncularımızı eleştiremez" ne demektir ya? Ulan böyle saçma şey mi olur? Daha kaç maçı kazanamayıp fark yememiz lazım bu oyuncuların ve teknik heyetin suçlu olması için?

Son 10 resmi maçta sadece 2 galibiyet ! Utanın biraz ya, nasıl bir yüzsüzlük bu.. Deplasman rezaletini söylemiyorum bile. Valla şu açıklamadan sonra benim için önümüzdeki senenin umutları da tükenmiştir. Bu zihniyetle bizi ileride çok vahim günler bekler.

Geri
Üst Alt