TFF, Aşı Olmayan Seyircilerin Statlara Alınmaması ve Misafir Takım Seyirci Yasağı Kararını Aldı

Asi orani 70% oldugu an, biraz fazla seyirci alsinlar maclara. Zaten 70% den fazla seyirci ortalamasi takim nadir oluyor. O rakam iyi olur

Kapasite olayı yok olarak algıladım. Asi olan girecek. Asi oldum diye maske takmamazlik yapılmaz umarım. Trubinde maske takılmasına dikkat edilmeli bence

Biontekte 1.dozu olduktan sonra 2.dozu kaç gün sonra olabilirim?
15 gün sonra istersem olabilir miyim?

Bunlar ne derse tersi oluyor büyük ihtimal aşı olmayanlar izler olanlar izleyemezler.

Çok mantıklı bir karar.

6 hafta olması zorunluluk mu tercih mi?
Benim 1.dozu olduktan 2 hafta sonra olma fırsatım var.istesem de yapmazlar mı 2 hafta sonra?

yapmazlar bence .
6 hafta zorunlu avrupada terminleri öyle veriyorlar.
Riske girme renktas bence bekle 2-3 hafta sorna olursan etkisi kayboluyor.

Birinci ve ikinci aşı arasındaki sürenin aşı korumasına etkisi var mı? Evet, çünkü birinci ve ikinci aşılama arasında önerilen aşılama aralıkları dikkate alınarak hem çok iyi bir bireysel koruyucu etki hem de aşının toplum düzeyinde daha büyük bir etkisi elde edilmektedir.

6 hafta olması zorunluluk mu tercih mi?
Benim 1.dozu olduktan 2 hafta sonra olma fırsatım var.istesem de yapmazlar mı 2 hafta sonra?
Hollanda'da daha erken olabiliyorsun ama minimum kac hafta olması lazim emin değilim. Burada 4 hafta sonra da 2. aşıyı yaptirabiliyorsun.

Hollanda'da daha erken olabiliyorsun ama minimum kac hafta olması lazim emin değilim. Burada 4 hafta sonra da 2. aşıyı yaptirabiliyorsun.

BioNTech 3-6 hafta arasi
Moderna 4-6 hafta arsi.
AstraZeneca 9-12 hafta arasi.
yapilabiliyor.

Ama cok önemli olan :

Veriler, daha hızlı bir ikinci aşılamanın aşı korumasını azaltabileceğini göstermektedir.

Dünya Sağlık Örgütü WHO Astra-Zeneca aşısı için on iki haftalık bir aralık önermektedir.

3-4 hafta sorna yapanlar genelde acil kullanim icin onaylanmistir, yani hemen olsun risk azalsin ülke’de sikinti olmasin diye ama senin icin en uygunu 6 hafta renktas.

Geri
Üst Alt