TFF, Aşı Olmayan Seyircilerin Statlara Alınmaması ve Misafir Takım Seyirci Yasağı Kararını Aldı

AVM,restaurant vs.diğer kapalı alanlara da aynı kısıtlamalar getirilmeli yoksa bu salgın bitmeyecek. Aşı karşıtları kendi vücutları hakkında söz sahibiler tabii ki ama diğer insanları tehlikeye atma hakları yok
Aşı olmayan aşı olan birini nasıl tehlikeye atıyor? Tehlikeye atıyorsa aşı olan neden aşı oluyor?
Hani aşı olanlar hafif geçirmiyormuydu ve aşı olmayanlar ağır? Bu durumda aşı olmayan kendini tehlikeye atıyor demektir çünkü ağır geçirecek olan kendisi...

Ben bu pandemiyi hala çözemedim. Eğer bu aşı iyi birşeyse neden hiç kimse herhangi bi sorumluluk almıyor, hatta buna dair kağıt imzalatıyorlar? Neden aşıdan sonra herhangi birşey olduğunda kimseyi dava edemiyorsun? Gibi gibi deli sorular...

Şahsi fikrim 'var bi bit yeniği'.

Yanlış anlaşılmasın. Hiç kimseye aşı ol veya olma demiyorum. Hepimizim hür iradesi, ben sadece sorguluyorum!

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 dozun arasındaki süreyle ilgili makale okumuştum 2 hafta önce falandı. 2 doz arasındaki süre 45 50 günü geçerse aşının etkisinde azalma olduğu yazıyordu sayılarla falan göstermişler geniş çaplı bir araştırmaydı. Mrna aşıları içindi sanırım Biontech Moderna falan yazıyordu

Son düzenleme:
Aşı olmayan aşı olan birini nasıl tehlikeye atıyor? Tehlikeye atıyorsa aşı olan neden aşı oluyor?
Hani aşı olanlar hafif geçirmiyormuydu ve aşı olmayanlar ağır? Bu durumda aşı olmayan kendini tehlikeye atıyor demektir çünkü ağır geçirecek olan kendisi...
Bulaştırıyor sonuçta ağır geçirmese de. Virüs hala dolaşımda oluyor ya hani?

Nihat Özdemir: Önümüzdeki üç haftaya bakmalıyız. Artışın düştüğünü görürsek o zaman hedefimiz taraftar sayısını artırarak yolumuza devam etmek olacaktır.

Geri
Üst Alt