TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: “Bir daha yabancı hakem gelmeyecek. O bir defaya mahsustu”

Eşbaşkan Acun'un gönlü olsun diye yani. Bir defaya mahsus biraz bu oluyor ama kapı aralandı artık.

Sebep? Şikeci şerefsizlerin deplasman derbisi kalmadı diye mi?

Bizim Türk hakemlerinde gram şeref varsa bu adi şerefsizlerin maçlarında doğru düdük çalarlar ama nerede...

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Yasin Kol'un performansını beğendim. Bütün hakemler böyle yürekli davranacaklar. İsim, kulüp hiçbirini dinlemeden kim ne yanlış yapıyorsa hakemler gözünün yaşına bakmayacak. Kartı gösterecek. Gerekli dik duruşu sergileyecek."

Yasin Kol'un nesinden memnun kaldın GS karşıtlığından mı.

Diğer hakemlere mesaji vermiş yasin kol gibi kartları yağdırın maçları alın diye bir fbnin hizmetkarı adam sonuçta elbette bizim aleyhimize çalışacak ama Allah büyük

Gecen hafta kasimpasa macinda, ilk dakikalarda ikinci sariyi vermedi hakem. 0 zaman niye ötmuyordun ezik hamsi..

Yasin köylusu olduğu için extra koruyor çünkü bu hakemi 1.lig takımları bile eleştirmiş

Şike yaptılar diye küme ne dediysen en az 10 katı kadarsın.

Haysiyet, onur, şeref gibi kelimeleri ağzından düşürmeyen insan her daim kendisinde eksik olan şeyleri söylediğini bir kez daha kanıtlamış durumdasın.

İstiyor ki bizden birileri çıksın sülalesindeki en yaşlısına kadar canlı yayında sövsün

Kufredince biz kötü oluyoruz. Bana küfür etme diyorlar yorumlarında usulsüz, bu kadar ... nasıl anlatayım küfürsüz?

Sebebi şu; biz 2 deplasman derbisi oynayacağız Fener ise 2 iç saha derbisi. Burada yerli eyyamını kullanmak isteyecekler. Etimle kemiğimle tiksiniyorum ama ne yaparsanız yapın işte Ertuğrul'un uzaklaştırdığı top kendi arkadaşına çarpıp çataldan böyle gol olacak.

Geri
Üst Alt