- 20 Ağustos 2017
- 19.019
- 12.738
- 1.653
Hakem atamalarini MHK yapiyor ama yetkiyi bana verdiler. Puh senin kalibina.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizimkide az yalancı değil dostum.bugüne kadar 10000 tane yalanı açıkca ortaya çıkan üstelik en büyük yalanı da yabancı hakem zart zurt gelmeyecek osmanlı ayakları çekip kendi yabancı hakem getireceğini açıklayan bir düzenbazın dediğine inanmamak lazım o yüzden sanmıyorum bizimkilerin kabul falan ettiğini , buna inanacağıma hatipe bile inanırım daha iyidir
kesin toplantıyı ayarlama süreci bu laz zombinin anlattığı gibi diğildir
kesin
bu kadar yalancı değil , bunla kıyaslarsak bizimki %100 doğrucu çıkarbizimkide az yalancı değil dostum.
Bizim yönetime güvenemiyorum direkt Eray Yazgan’ı işaret etti.bugüne kadar 10000 tane yalanı açıkca ortaya çıkan üstelik en büyük yalanı da yabancı hakem zart zurt gelmeyecek osmanlı ayakları çekip kendi yabancı hakem getireceğini açıklayan bir düzenbazın dediğine inanmamak lazım o yüzden sanmıyorum bizimkilerin kabul falan ettiğini , buna inanacağıma hatipe bile inanırım daha iyidir
Kadir Abi sakin ol! Efendiligini bozma!ne diyon lan hiyar herif!!!
normal şartlar altında yeneriz zaten ama atadıkları hakem operasyon çekerse ki bunun için getiriliyor nasıl olacak o iş rizede olduğu gibi kafasına göre 2 kırmızı 1 penaltı uydursa bitti işokan mertensi falan oynatmazsa bunlarin hepsine koyariz
malesef is okanin inadinda bitiyor
fb bizi normal sartlar altinda yenemez sadece okanin sacma sapan tercihleri etken olur buna
Yakup Çınar son zamanlarda iyi Diego Carlos sözleşmesi vb. gibi haberleri de o verdi. Artık Nevzat Dindar ve dedelerin klansmanından yükselmiştir.