TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: "Kimin samimiyetsiz olduğunu kamuoyuna bırakıyoruz"

Hakem atamalarini MHK yapiyor ama yetkiyi bana verdiler. Puh senin kalibina.

Şampiyon olduğumuzda bizde stada davet edelim bu ahlaksız cahili bakalım g. Tü yiyip gelebilecek mi o stada kupayı vermeye

bugüne kadar 10000 tane yalanı açıkca ortaya çıkan üstelik en büyük yalanı da yabancı hakem zart zurt gelmeyecek osmanlı ayakları çekip kendi yabancı hakem getireceğini açıklayan bir düzenbazın dediğine inanmamak lazım o yüzden sanmıyorum bizimkilerin kabul falan ettiğini , buna inanacağıma hatipe bile inanırım daha iyidir
bizimkide az yalancı değil dostum.

Akp karşısındaki Kılıçdaroğlu muhalefeti gibi FB karşısında GS'yi frenliyorlar. Şu ülkenin en büyük sivil toplum kuruluşu olan GS, Dursun ne zaman baştaysa doğranıyor.

Üstelik doğranmasına rağmen kayrılıyor algısı yapılıyor. Karşılık olarak ise taraftarın gazını alacak, birkaç gün sonra yapılan, iyiler mutlaka kazanır benzeri şeylerden başka icraat yok.

Dursun istifa.

İtidal çağrısı imiş, sen medya önünde Galatasaray başkanını tehdit etme cüretinde bulunmuş bir şahıssın, var mı bir özrün Galatasaray camiasına? O halde hayde işine git, o koltukta boş boş otur.

tek dertleri taraftarı galeyana getirmek.
yabancı hakemin soyunma odasına gitmesini sağlamak..
bu maçta çok sakin davranmalıyız.
kimse dolduruşa gelmemeli.
dolduraşa geleni yanında oturan teskin etmeli.

okan mertensi falan oynatmazsa bunlarin hepsine koyariz

malesef is okanin inadinda bitiyor

fb bizi normal sartlar altinda yenemez sadece okanin sacma sapan tercihleri etken olur buna

bugüne kadar 10000 tane yalanı açıkca ortaya çıkan üstelik en büyük yalanı da yabancı hakem zart zurt gelmeyecek osmanlı ayakları çekip kendi yabancı hakem getireceğini açıklayan bir düzenbazın dediğine inanmamak lazım o yüzden sanmıyorum bizimkilerin kabul falan ettiğini , buna inanacağıma hatipe bile inanırım daha iyidir
Bizim yönetime güvenemiyorum direkt Eray Yazgan’ı işaret etti.

Sakın o maça geleyim deme sakın.

Stat yakınından bile geçmen provakasyon ile eş değerdir.

Tek kulübün yöneticisi gibi davranan, GS kompleksli başkan ve kurullarına inat; o maşa hakemleriniz liyakat ile değil dizayn ile KREDİ ile menfaat ile doldurulan kadrolarınıza da şampiyon Cimbom yazdıracağız.

Tek bacakla da olsa savaşacak futbolcularımız
50 bin stadyum ordumuz
30 Milyon hedefe kilitlenmiş haksızlığa isyan eden yürek

çalmak için her yolu mübah gören YAPI'nıza en zor şampiyonluk kupamızı monte edeceğiz.

AZ KALDI.

Tüm dertleri Galatasaray olmuş.
Galatasaray kadar taş düşsün başlarına

okan mertensi falan oynatmazsa bunlarin hepsine koyariz

malesef is okanin inadinda bitiyor

fb bizi normal sartlar altinda yenemez sadece okanin sacma sapan tercihleri etken olur buna
normal şartlar altında yeneriz zaten ama atadıkları hakem operasyon çekerse ki bunun için getiriliyor nasıl olacak o iş rizede olduğu gibi kafasına göre 2 kırmızı 1 penaltı uydursa bitti iş

cok fener dusmani bi tff baskani secilmis yaw

Geri
Üst Alt