TFF Başkanı Nihat Özdemir İstifa Etti

İstifa etse ne olur etmese ne olur ki?

Yerine yine tıpkısının aynısı bir başkası gelecek.

Servet olur
Hamit olur
Rıdvan olur

kim gelirse gelsin farketmeyecek. Oraya Galatasaray'lı da gelse farketmez hatta daha da kötü olur.

Zira kesin iç hesabı olan birini getirirler lehimize olmaması adına.

Belirli şeyler değişmedikçe, başkanın adı değişir sadece.

Yine de şu adamın suratını görmemek sevindirici.

e şimdi güya TFF ile kulüpler yayın ihalesi için toplanmayacak mıydı tekrar?

iyice piç olacak o iş

Bir haltı düzgün yönetemediler
Bir milli takımı adam edemediler
Bir futbola zerre etkileri olmadı pozitif.
Bir ligi pazarlayamadılar - yayını bile havada hala.

Alın size Türkiye ve futbolu. Sonra neden 19uncuyuz.

Fatih Terim gelsin diyenler ne içiyor? Biz nasıl şeytanı istemiyorsak diğer takımlar da kesinlikle Fatih Terim'i istemez. Adı pek çıkmamış gsli bir isim başkan olmalı.
Siz ne iciyorsunuz peki Nihat özdemir fb asbaşkanı değilmiydi benmi yanlış biliyorum isim benzerligimi yoksa

Fatih Terim gelsin diyenler ne içiyor? Biz nasıl şeytanı istemiyorsak diğer takımlar da kesinlikle Fatih Terim'i istemez. Adı pek çıkmamış gsli bir isim başkan olmalı.

Daha öncekiler Fener BJK başka takım bağlantılı olduğu için düşünmedim açıkçası hiç.

Konu ftubol olacaksa - bu adam Türkiye'nin 1 numaralı futbol adamı değil mi (TD vs demiyorum dikkat çekerim - futbol adamı diyorum)
Milli takım hocası olunda medyada böyle servis ediyor.
Milli takımda olmayınca hemen GS efsanesi oalrak güncelleniyor.

Her taraftan tutarsızız.

Bana göre olabilir - Alpay, Hamit , Motorcu Kenan spor ile ilgili siyaset - spor arasını kurduğu yerde heeer şey olur .

FT gayette olabilir - yabancı kuralı mantığında en azından kafası dik değil, bu tür ufak şeylerin gereksizliğini çok iyi bilen biri. Hem de bizim açımızdan gelecek TD - varolan TD ve yönetimi sürekli Terim ismi ile baskıya almaz bazı mecralar ve aşırı düşünen sosyal medya gslileri .

Mantıksız değil.

Zaten bizim başkan ve T.D konusunda nasıl bir yola gireceğimiz belli olsun - medya hemen FT TFF diye yazmaya başlar haber doldurmak için.

Cehennemin dibine kadar yolu var.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha öncekiler Fener BJK başka takım bağlantılı olduğu için düşünmedim açıkçası hiç.

Konu ftubol olacaksa - bu adam Türkiye'nin 1 numaralı futbol adamı değil mi (TD vs demiyorum dikkat çekerim - futbol adamı diyorum)
Milli takım hocası olunda medyada böyle servis ediyor.
Milli takımda olmayınca hemen GS efsanesi oalrak güncelleniyor.

Her taraftan tutarsızız.

Bana göre olabilir - Alpay, Hamit , Motorcu Kenan spor ile ilgili siyaset - spor arasını kurduğu yerde heeer şey olur .

FT gayette olabilir - yabancı kuralı mantığında en azından kafası dik değil, bu tür ufak şeylerin gereksizliğini çok iyi bilen biri. Hem de bizim açımızdan gelecek TD - varolan TD ve yönetimi sürekli Terim ismi ile baskıya almaz bazı mecralar ve aşırı düşünen sosyal medya gslileri .

Mantıksız değil.

Zaten bizim başkan ve T.D konusunda nasıl bir yola gireceğimiz belli olsun - medya hemen FT TFF diye yazmaya başlar haber doldurmak için.
Fatih Terim'in TFF başkanı olması mantıklı değil demiyorum seçilmez diyorum. Her yıl 10 maç ceza alan bir ismi seçmezler diye düşünüyorum. Yoksa olmasını destekleriz bu konuda bir sıkıntı yok

Siz ne iciyorsunuz peki Nihat özdemir fb asbaşkanı değilmiydi benmi yanlış biliyorum isim benzerligimi yoksa
Bira şarap içiyorum genelde siz? Nihat Özdemir'in başa gelmesi siyasi olduğunu unuttunuz mu? Fatih Terim'in arkası bu kadar sağlam olsa her yıl 10 maç ceza almazdı. Yukarıdaki gönderi de söyledim tekrar söylüyorum. Olmasını isteriz ama seçilmez diye düşünüyorum. Bu benim düşüncem. Beğenmiyorsanız sizin probleminiz ama ne içiyorsunuz gibi tabirler yakışık değil.

Bira şarap içiyorum genelde siz? Nihat Özdemir'in başa gelmesi siyasi olduğunu unuttunuz mu? Fatih Terim'in arkası bu kadar sağlam olsa her yıl 10 maç ceza almazdı. Yukarıdaki gönderi de söyledim tekrar söylüyorum. Olmasını isteriz ama seçilmez diye düşünüyorum. Bu benim düşüncem. Beğenmiyorsanız sizin probleminiz ama ne içiyorsunuz gibi tabirler yakışık değil.
İlk sen dedin renktaş ne içiyorsunuz diye bir bak yazdığına 🤣

Geri
Üst Alt