TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Yönetim Kurulu, İbra Edildi

Burak Elmas daha göreve geleli iki ay oldu olmadı iki falsolu iş yaptı birincisi transferlerin psv maçına yetişmemesi ikincisi bu ibra olayı sen çıktığın her yerde TFF öyle TFF böyle diyeceksin sonra çıkıp ibra edeceksin. Çekimser kalmanın yada salondan çıkmanın bir manası yok oturacaksın salonda yüzlerine baka bakla Galatasaray sizi ibra etmiyor diyeceksin Diğer takımlar ne yapıyorsa yapsın sen tarafını belli edeceksin. Ya her şey güllük gülistanlık olsa Türk Futbolunda hiç bir sorun olmasa sırf şu Oğulcan meseli yüzünden yine ibra etmemesi lazımdı. Dün gece artık TFF bunları neyle korkuttuysa hemen bugün bir aydır ettikleri her lafı yediler

gönül isterdi ki oylamaya katılıp ibra etmeme adına oy kullanılsaydı..ama mevcut konjektürde devlete olan vergi borçları ve bankalar birliği ile olan antlaşmalar kulüpleri mevcut düzene gebe bırakıyor..ne zaman ülke yönetimi topyekün değişir o zaman belki cesur ve daha radikal kararlar alınır inşallah

Sadece mali yönden ibra oylaması olduğunu öğrendiğimden beri ibra olacaklarını düşünüyordum. İbra etmemek devlet ile papaz olmak demek çünkü. Yine de hiç değilse bizim ibra etmeyip mesaj vermemiz gerektiğini düşünüyordum. Neyse
Fb, Ts, Gs BJk'den emin değilim. Çekimser kaldılar. Ama çekimser kalmanın bir önemi yok yani oy kullanmadılar kısaca.

Reis korkusundan altınıza yapıyorsunuz koca koca adamlar. Bir gram yürek yok sizde. Zira olsaydı o kuklayı oradan devirirdiniz. Malum tv programı sonrasında da söyledim ``Sevinmeyin, asıl patronun adını korkudan anamadılar.`` diye. Kaypak herifler.

Bir de bu adamlardan maçlara çıkmamayı bekliyoruz.daha karşı oy veremeyenler maça çıkmamayı yaptırımları nasıl göze alacak?

Hepsinin elinde TFF poşeti. Acaba içinde ne var?

Bu çok önemliydi. En azından artık kurullar Tff'den bağımsız olacak.

körler sağırlar birbirini ağırlar misali konuşulan tek şey KIYMETLİ BAŞKANLAR DEĞERLİ ÜYÜLER SAYIN DELEGELER bukadar başka birşey yok siyasi irade hepsini aramıştır beyfendi böyle istiyor diye kimse sesini çıkartamaz nokta.

Geri
Üst Alt