TFF Başkanlık Seçimi | Başkan Hacıosmanoğlu Oldu

Fatih hocami gördugunde burundugu hale burunmus koç. Ibo secilmeli ama hic umudum yok. Koç herkesi baglamistir

Hacıosmanoğlu’nu desteklemezsek bize maçlara 8 kişiyle başlama zorunluluğu falan getirirler.

tamamda oy vermeyeceğin adama imza da vermezsin.

Servet yardımcı listesindekile koç ne derse oraya yönelir sonuçta.
Yaw daha kimlerin aday olup olmayacağı bile belli değil. Sakaryaspor için, Altay için, Karaman FK için Servet’in aday olup olmamasının ne artısı ne eksisi olabilir. Hatta o adamlar için ne kadar çok aday o kadar iyi. Tamam sen aday ol da en son biz yine bakarız kime oy vereceğimize der geçer adamlar ne olacak?

Yaw daha kimlerin aday olup olmayacağı bile belli değil. Sakaryaspor için, Altay için, Karaman FK için Servet’in aday olup olmamasının ne artısı ne eksisi olabilir. Hatta o adamlar için ne kadar çok aday o kadar iyi. Tamam sen aday ol da en son biz yine bakarız kime oy vereceğimize der geçer adamlar ne olacak?
normalde evet - türkiye futbol ortamında para nerdeyse tüm kulüpler oraya bakar ama ..

isteğim kesinlikle değil ama beklentim büyükekşi kazanacak malesef.

keşke hacıosman kazansa.

göreceğiz

Biraz hamsilerin forumuna bakayım dedim. Çoğunluğu İbrahimi şikecilerin adamı diye eleştiriyor. Haklılar da sancak'ı divan başkanı, mecnunu as başkan yapan ibrahimden hayır gelir mi? Koç çoktan bağlamış bile adamı.

Öteki tarafta şikeciler Yusuf Günay ve Galatasaray'dan kimse yönetimde olmaz ise büyükekşiyi destekleyeceklerini söyledikleri için bir tane bile Galatasaray'dan adam yok büyükekşi yönetimin de.

Arkadaş ne koçmuş. Herkes el pençe divan adamın önünde yerlere yatıyorlar.

Allah cezanı versin hepinizin. Bu kadar korkak bu kadar çapsız bu kadar basiretsiz adamlarsınız. Hepinizin işi gücü para ve çıkar ilişkisi. Sonra Türk futbolu neden böyle. Bu koç denilen adam oldukça bir adım ilerlemez Türk futbolu.

Şu herife bir tek ET direndi. Onda da adamın arkasında camiadan kimse durmadı. Bence bırakın kötüyü hiç yönetilmiyoruz bile. Başımızda başkan var mı yok mu belli değil. O ancak gitsin il il kutlama yapsın.

Şimdi bu seçimler nasıl oluyor beyler ? Her takımın 1 oy hakkı mı var ? Tüm liglerde ki takımlar oy kullanıyor mu ?

Şimdi bu seçimler nasıl oluyor beyler ? Her takımın 1 oy hakkı mı var ? Tüm liglerde ki takımlar oy kullanıyor mu ?
bir sürü takımın 2. lig ve altı falanda var sanırım belli sayıda delegeleri var + eski hakem vs tarzı delege olanlarda var.

toplam 312 mi ne dediler. yani 312 oy hakkı olan tip var.

160 minimum lazım oylama için vs vs .

işin komiği her saniye orda kadroya adam girebilir çıkablir -öyle salak bir durum da var sanırım.

buyukekşi yeni dönemde nasıl olur,kurullar nasıl olur bilmiyorum fakat servet denen herif olsaydı yaşanmamış tüm pislikleri yaşardık

dursun başkanda varmış mekana . büyükekşi hemen tokatlaşmaya gitmiş.

normalde evet - türkiye futbol ortamında para nerdeyse tüm kulüpler oraya bakar ama ..

isteğim kesinlikle değil ama beklentim büyükekşi kazanacak malesef.

keşke hacıosman kazansa.

göreceğiz
Hacıosmanoğlu'nun Baki'ye falan teklif yaptığı doğruysa onun da kazanması bir şeyi değiştirmez.

Hacıosmanoğlu'nun Baki'ye falan teklif yaptığı doğruysa onun da kazanması bir şeyi değiştirmez.
TFF başkanı olan tabi herkesle iyi geçinmek zorunda bu arada - tamamen zıt olamaz , zaten çalışmaz o sistem.

büyükekşinin abzürt ve sistemsiz yönetiminden sonra değişiklik lazım.

Ne kadar yazikki hiç bir önemli yerlerde bizden biri yok. Adamlar her yere el atarken biz her yerden elimizi çekmisiz. Sonu tehlikeli.

Divan başkanı bile seçemedi daha kurul

Geri
Üst Alt