TFF Başkanlık Seçimi | Başkan Hacıosmanoğlu Oldu

TFF Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yönetim listesi:

- Ural Aküzüm
- Mecnun Odyakmaz
- Ceyhun Kazancı
- Fuat Köktaş
- Lale Cander
- Bayram Saral
- Nejdet Yeşilyurt
- Hasan Surözü
- Mevlüt Aktaş
- Neşe Kavak

(İlhan Tüysüz)

Yüksel Yıldırım: "Bazı kulüpler dik durdu, Fenerbahçe gibi... Galatasaray farklı bir çizgi izledi. Bir eleştirdi, sonra geri adım attı, o işler düzelince... Beşiktaş'ın başkan seçiminden sonra onlar da daha ılıman ve yapıcı politika izledi. Anadolu takımlarında bunu göremiyorsunuz. Bir çoğu seçilirken destekli ya da aday olurken birileri tarafından önerildiği için proaktif olamıyorlar. Samsunspor olarak bizim duruşumuz var." [TRT Spor]

bu iş niye dev gibi Riva'da olmuyorda ankarada bir otelde oluyor ?

Dursun Özbek: "Güçlerimizi birleştirelim"

Göksel: "Tamam"

1000095395.jpg

TFF Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yönetim listesi:

- Ural Aküzüm
- Mecnun Odyakmaz
- Ceyhun Kazancı
- Fuat Köktaş
- Lale Cander
- Bayram Saral
- Nejdet Yeşilyurt
- Hasan Surözü
- Mevlüt Aktaş
- Neşe Kavak

(İlhan Tüysüz)
Bu Ural Aküzüm sportif aş de yönetici değil mi? Lise mezunu.

Eğer FB Büyükekşi yi desteklerse, yaladığını yutmuş olmayacak mı? Gerçi alışkandırlar.
Servet yardımcı çekildiği için "2011'de TS şampiyondur" diyen adamı desteklemeyecekler heralde :D

büyükekşi tarafındalar tabii ki.

Yüksel Yıldırım: "Bazı kulüpler dik durdu, Fenerbahçe gibi... Galatasaray farklı bir çizgi izledi. Bir eleştirdi, sonra geri adım attı, o işler düzelince... Beşiktaş'ın başkan seçiminden sonra onlar da daha ılıman ve yapıcı politika izledi. Anadolu takımlarında bunu göremiyorsunuz. Bir çoğu seçilirken destekli ya da aday olurken birileri tarafından önerildiği için proaktif olamıyorlar. Samsunspor olarak bizim duruşumuz var." [TRT Spor]
Kim dik durmuş. İlk büyükekşiyi destekleyeceğiz diyen şikeciler oldu. Karaktersiz herif.

Dik mi durdu fener? Senin ananı eşşekler kovalasın... Adam ilk başta büyükekşiye güveniyoruz dedi. Sonra fikir değiştirdi. Galatasaray sadece seçim tarihinde onay verdi...

Ali Koç: "Fenerbahçe Spor Kulübü için bu seçim yok hükmündedir!" [Habertürk]

Ali Koç: "Kendi seçimleri adil olmayan bir kurum, Türk futbolunda adaleti nasıl sağlayacak?"

Ali Koç: "Biz hakkımızı en üst mertebede arayacağız. UEFA'dan bugün en üst yetkililer burada. İnşallah benim yapacağım konuşmayı dikkatle dinleyecekler. Bu böyle gitmeyecek. Bu sistem er ya da geç değişecek."

Ali Koç: "Türk Futbolu değişecek!!!"

Geri
Üst Alt