TFF Başkanlık Seçimi | Başkan Hacıosmanoğlu Oldu

Can, Trabzona gittin mi hiç. Ben çok gittim iş nedeni ile. Normal geliyor bana.

Hacıosmanoğlu da bundan çok farklı değil. Bakma seçilmek için herkese gülücük atıyor. Seçilince Karadeniz damarı çıkar ortaya.
olay şive ya da başka bir şey değilde..

yani kaç zamanda bir buraya konuşmaya gelebiliyorlar ama "Neye alkışlıyorsun - adamdır değildir"

madem konuşacaksın insan düzgün bi paragraf yazar yazdırır - çıkar onu okur gider. 3 cümleyi bitiremedi yav - ciddiye alınmazki.

seçilmek için dansözlük politik olarak her yerde var - icraatında görürüz. Büyükekşiye oy verenler bugün küfretmedikleri kaldı. 25 dk falan şov konuşması yapan var.

hacıosmanda çıkıp konuşacak. görüciiiz

Servet neden çekildi. Reis haricinde bilgisi olan var mı?

Yahu bunlarin derdi aporubveya futbolu kalkindirmak, kluplerin degerini, tesislerini falan artirmak degil. Birinci hevesleri guc. Ikincisi kendi islerini buyutmek, ucuncusu devletin parasini yemek, dorduncusu kars oara aklamak, besincisi kendi ws dost akrabalarini doyurmak. Turkiye Futbol Fedesrasyonu degil Mafyasi baskan secimleri.

HAHA Ntv yayını kesti :D

TV yayını için kesiti verdiler heralde - salona döndü.

Fenerli teröristler kameralar önünde Büyükekşi ile kavga ediyor gibi görünürken perde arkasında da Büyükekşi ve yöneticileriyle tren yapıyorlar.

Kimse büyükekşiden daha fazla kaos getiremez, febeye yağmurlu günde su vermeyecek olan beni seçsinler isterse. O kadar beceriksiz bu adam.

divan başkanına imza verdi ali koç

adamın yöneticisi sürekli laf ediyor

"Siyaset sporun hizmetindedir" cümlesi ne salak bir cümle.

tam şu an ne oluyor mesela - 3 dkdır kimse konuşmuyor hareket etmiyor.

Bigsour geliyor .

sonra ibraam gelcek.

ayaklı miktofonun günahı ne ya herkes tutuyor.

22. Başkan adaylarının konuşmaları,

23. Başkan Seçimi,

24. Yönetim Kurulunun 14 asıl ve 14 yedek üyesinin seçimi,

25. Denetleme Kurulunun 5 asıl ve 5 yedek üyesinin seçimi,

26. Dilekler ve Kapanış.

22. maddeye gecildi

Net konuş bir kulübümüzn başknın falan değil - isim ver büyükekşi.

bu yüzden boş adamsın.

Geri
Üst Alt