Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali fb yi satın aldı kendi istemedigi surece gitmez bir yereMecnun azizci acaba ali taklayamı geldi gene birde yetki olarak mecnun hacıosmandan sonra olacakmış.
bence aziz bir tarafdan girdi tffye seneye fb şamp olamazsa aliyi indirirler.
o zaman bu sene fb'yi champ yapacaklar.Ne 2011 sampiyonlugu el degistirir ne de 1959 öncesi sampiyonluk olarak sayilmaz
1959 öncesi ile milyonlarca Galatasarayliyi karsilarina almak istemezler
2011 sampiyonlugu ile de milyonlarca fenerliyi karsilarina almak istemezler
mhp akp yi yendi işte
bahçelinin adamı herif.Adam gerekirse Akp sembolu olabilecek bir tip ampul yerine ne yenmesi yav
mhp akp yi yendi işte
Yarin gel kitap yaz hiç değilse para kazanırsın bu kafayi burda boşa harcama. Hobbit ercanlara bir tane hediye gönderirsin meşhur olursunh.osmanoğlu adaylığını ilk açıkladığında yazdım. @Keramettin TANRIVERDİ şahit.
kesinlikle böyle bir şey olacak.
her sene fb trabzon'da şampiyonluğu kaybediyordu. 2011 şampiyonluğunu ts'a tescil ettirip bu gerginliği bitirecekler.
1959 öncesi saçmalığını da kabul ettirecekler bunun karşılığında.
bu sene de fb'yi yine ittirip şamp yapmaya çalışacaklar. bizim başkan ve yönetim de öyle izleyecek işte. okan hoca, torriera, icardi, muslera falan direnecekler.
haaa genel olarak daha az gergin bir ortam olur geçen seneye göre ona hemfikirim.
ancak bu seçimi fenerbahçe kazanmıştır. ön planda "cambaza bak" yapıyorlar sadece.
Eksi ne kadar reisci ise bu da öyle hatta daha fazla da olabilirbahçelinin adamı herif.
ya erayasdsdfsffadsdfYarin gel kitap yaz hiç değilse para kazanırsın bu kafayi burda boşa harcama. Hobbit ercanlara bir tane hediye gönderirsin meşhur olursun
sen neden coştun reyiz bu kadar ahahah :dddYarin gel kitap yaz hiç değilse para kazanırsın bu kafayi burda boşa harcama. Hobbit ercanlara bir tane hediye gönderirsin meşhur olursun
Uzun zamandır beyin yakan bir yazı okumamıştım.sen neden coştun reyiz bu kadar ahahah :ddd
beyin sportsUzun zamandır beyin yakan bir yazı okumamıştım.
Not: Feramuzun yazıları hariç
Eğer gerçekten İbrahim H.'ye verdiysek Dursun Özbek bu kongre okuma işlerinden anlıyor gibi.