TFF Başkanlık Seçimi | Başkan Hacıosmanoğlu Oldu

Ne 2011 sampiyonlugu el degistirir ne de 1959 öncesi sampiyonluk olarak sayilmaz

1959 öncesi ile milyonlarca Galatasarayliyi karsilarina almak istemezler

2011 sampiyonlugu ile de milyonlarca fenerliyi karsilarina almak istemezler

Servet Yardımcı seçilse Fenerbahçe’nin amigosu olacaktı, Mehmet Ekşi, Ali Koç’tan korkusuna laf konuşamıyordu. Şimdi Trabzon’un manyağı geldi. Diğerlerinden iyi sayılır

Ne 2011 sampiyonlugu el degistirir ne de 1959 öncesi sampiyonluk olarak sayilmaz

1959 öncesi ile milyonlarca Galatasarayliyi karsilarina almak istemezler

2011 sampiyonlugu ile de milyonlarca fenerliyi karsilarina almak istemezler
o zaman bu sene fb'yi champ yapacaklar.

10 yıl sonra tslu başkan ile şamp fb, "bakın gördünüz mü türk futboluna adaleti getirdik" falan filan :d

h.osmanoğlu adaylığını ilk açıkladığında yazdım. @Keramettin TANRIVERDİ şahit.

kesinlikle böyle bir şey olacak.

her sene fb trabzon'da şampiyonluğu kaybediyordu. 2011 şampiyonluğunu ts'a tescil ettirip bu gerginliği bitirecekler.

1959 öncesi saçmalığını da kabul ettirecekler bunun karşılığında.

bu sene de fb'yi yine ittirip şamp yapmaya çalışacaklar. bizim başkan ve yönetim de öyle izleyecek işte. okan hoca, torriera, icardi, muslera falan direnecekler.

haaa genel olarak daha az gergin bir ortam olur geçen seneye göre ona hemfikirim.

ancak bu seçimi fenerbahçe kazanmıştır. ön planda "cambaza bak" yapıyorlar sadece.
Yarin gel kitap yaz hiç değilse para kazanırsın bu kafayi burda boşa harcama. Hobbit ercanlara bir tane hediye gönderirsin meşhur olursun

Eğer gerçekten İbrahim H.'ye verdiysek Dursun Özbek bu kongre okuma işlerinden anlıyor gibi.

Güzel oldu boşverin Ali yazar Veli bozar. Sinsiler güya Büyükekşi’ye karşıyken yandan yandan işliyordu. Şimdi düşünsünler kara kara

Mafyatik ve rte aşığı biri kazandı üstelik listesi fbli dolu. Bu kadar sevinecek bir şey yok zannımca. Eskiden söylediği sözlerin de bir önemi yok zira ts'ye seçilirken de dünya vaatte bulunmuş ''ya kupayı alırım ya ölürüm bu yolda'' demiş biri Hacı. Hikayenin sonunda kupayı alacağı kişiye '''allah benim ömründen alsın sizlere versin'' diyordu.

Neyse en azından Büyükekşi gibi hakaretler ettirmez kendine. Koç tasma takmıştı resmen üstüne üstlük fetö iddilarını onun üzerinden tüm sezon bize de sıçrattı, ülkeyi kaosa sürüklemediği kaldı. Belki bu konuda bir ağırlığı ve yaptırımı olur da Koç'u dizginler. Ama ben öyle burdaki sevincin çok bir yere varacağını sanmıyorum yok 2011 dönemi yok fb kayırması bitti gibi.

Kötünün iyisi diyorum ben sadece. Büyükekşi dönemindeki kadar bir takım kayrılmamıştı saha içinde. Onlardan kurtulalım yeterli.

Son düzenleme:
Bizi de fbyi de karşısına almak istemez o yüzden 2011 de 59 öncesi de olduğu gibi kalır adamın seçilmesinde anadolu kulüplerinin etkisi büyük hakemlere ezdirmeyebilir anadolu takımlarını bu da fbnin aleyhine olur ali koç da geçen sezonki gibi aklı estikçe kuru sıkı sallayamaz

Geri
Üst Alt