TFF: beIN Süper Lig'den Çekildi

saran epl yi güzel sunuyo bence alsın, tff baskanı fb li yayıncı olsa nolur olmasa nolur.

Beini kumpasa getirmeye calistilar ellerinde patladi, araplarda mal zaten yiyeceklerdi
Saran maran bos kume, kuluplere doviz lazim
Doviz olmadan bu sektor donmez (yabanci sinirini bunun icin getirdiler zaten, yabanci siniri anadolu kuluplerinin buyuk takimlara kurdugu kumpasdir)

Soyle anlatayim futbolcu maaslarinin %80i doviz
Gelir ise yayinci kurulus doviz vermezse anadolu kulupleri icin %90 tl buyuk takimlarinda %50si
Kur fakindan olusan vahameti gormeniz acisindan

Saranin yurtdisindan doviz geliri varmi bilmiyorum ama bu yukun altina girecek kadarda ne bir sanayici nede bir yatirim bankasi var, senelik minimum 240 milyon dolar bayilmasi biraz utopik geliyor ben sanmiyorum
2 seneye bu beklenen gelir dahi olmayacak kalite dusmedikce

Birde bu ligde gs-fb rekabeti satiyor
Kimsenine ts bjk konya umurunda bile degil
Bu iki takim boyle oldukcada gelirler daha dusecek

Bu is ya trtye kalir yada buyuk takimlar havuzdan cikar kendi yayinini kendi satar
Dolar teklif veren yok ki, beinin teklifi 2.1 milyar tl 2.5 istediler vermedi benim bildiğim.

Dolar teklif veren yok ki, beinin teklifi 2.1 milyar tl 2.5 istediler vermedi benim bildiğim.

ozaman bilgide ben ilk tekliflerde kalmisim
sonra ne oldu pek bakamadim
en son okudugumda tff döviz istiyordu diye haber vardi

forumdan bilgisiz ve cahilce yazdigim yazidan dolayi ozur diliyorum

İşin yoksa dekoderi iade et, taahhütü iptal et, yeni yayıncıya üye ol.

Öf.

ozaman bilgide ben ilk tekliflerde kalmisim
sonra ne oldu pek bakamadim
en son okudugumda tff döviz istiyordu diye haber vardi

forumdan bilgisiz ve cahilce yazdigim yazidan dolayi ozur diliyorum
Normalde olması gerekeni yazmışsın tl ile ihale vermek bu durumda akılalmaz bir olay

EPL ile Tr ligi bir mi? Birinde rahat rahat yayini veriyorlar. Sizce hic Manu'nun tartismali pozisyonlarini gostermiyorsunuz diye şikayet almislar midir?

EPL ile Tr ligi bir mi? Birinde rahat rahat yayini veriyorlar. Sizce hic Manu'nun tartismali pozisyonlarini gostermiyorsunuz diye şikayet almislar midir?
Yayıncıdan değil insanlardan kaynaklı zaten durum o yüzden kimin aldığı çok fark etmez bunu gözardı etmek gerek onun dışında ama bende beğeniyorum epl yayınlarını saran'ın.

Beini kumpasa getirmeye calistilar ellerinde patladi, araplarda mal zaten yiyeceklerdi
Saran maran bos kume, kuluplere doviz lazim
Doviz olmadan bu sektor donmez (yabanci sinirini bunun icin getirdiler zaten, yabanci siniri anadolu kuluplerinin buyuk takimlara kurdugu kumpasdir)

Soyle anlatayim futbolcu maaslarinin %80i doviz
Gelir ise yayinci kurulus doviz vermezse anadolu kulupleri icin %90 tl buyuk takimlarinda %50si
Kur fakindan olusan vahameti gormeniz acisindan

Saranin yurtdisindan doviz geliri varmi bilmiyorum ama bu yukun altina girecek kadarda ne bir sanayici nede bir yatirim bankasi var, senelik minimum 240 milyon dolar bayilmasi biraz utopik geliyor ben sanmiyorum
2 seneye bu beklenen gelir dahi olmayacak kalite dusmedikce

Birde bu ligde gs-fb rekabeti satiyor
Kimsenine ts bjk konya umurunda bile degil
Bu iki takim boyle oldukcada gelirler daha dusecek

Bu is ya trtye kalir yada buyuk takimlar havuzdan cikar kendi yayinini kendi satar
Keyfin nasıl Masonum ?

saran epl yi güzel sunuyo bence alsın, tff baskanı fb li yayıncı olsa nolur olmasa nolur.

kim alirsa alsin ozellikle onceki mesajimda belirttigim mac pazarlama olayini duzgun yapsinlar yurtdisina yonelik -ki, ordan da kulupler gelir elde etsin. bu yonden biz bayagi kayip yasadik maddi anlamda. ozellikle 2000lerin basindan bugune dek olan surecte... < : > ozellikle *inamoto donemindeki yapilanlar resmen vasatlikti.........

genel anlamda
ligtv-bein'in bize karsi tutumu bilinen bir durum. onceki yorumda belirttigim gibi , sirf bu yuzden bile masada olamamalarini olumlu buldum.

keza,
ic pazar yayin anlayisi kim alirsa alsin *ayni yonde devam eder... dedigim gibi en onem verdigim nokta,maddi anlamda yurtdisi satislarinin gelirini kuluplerle paylasmalari gerekir. bu pastadan da buyuk olasilikla en fazla biz faydalanirdik-onceki donemlerdeki *yayincilar daha vizyonlu olsalardi... < > digiturk den bein'e degisen bir sey olmadi. dolayisiyla boylesi daha iyi oldu bu minval ozelinde....

Geri
Üst Alt