TFF, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Harcama Limitlerine Yaptığı İtirazları Reddetti

aldığı oyuncuya lisans çıkarmaması lazım tff'nin ayrıca puan cezası da cabası.

buyrun göreve kardiş

Ts sampiyon olacagina fb olsun daha iyi

Amac ne? Sike surecinin diyeti mi odeniyor? Ts fb'ye oranla bile daha kirli ve asagilik bir camia. Seref yoksunu trabzonspor'u destekleyecek degiliz.
fb gelmiş geçmiş en pislik en şero takımdır. kimse yanına bile yaklaşamaz. diğer takımların da şerefsiz olması fb'yi aklamıyor.

Puan silme cezası alan Bursa'nın itiraz etmesi lazım ayrıca.

Bu sene için herhangi bir yaptırım yok. TFF yaptırımları Lisans Yenileme Dönemi'nde yapıyor. Eğer o döneme kadar Fenerbahçe ekonomik durumunu düzeltemezse; Puan Silme, Transfer Yasağı veya Kadro Sınırlama cezası alabilir. Transfer ettiği oyuncuları da TFF'ye tescil ettiremez.

İçinde bulunduğumuz Kış Transfer Dönemi için de Fenerbahçe bütçedeki açığı kapatmak adına kaynak yaratmak zorunda. Yoksa transfer yapamayacak. Kısa bir süre içinde iki farklı metodla kulübe kaynak girişi olacak. Netleşince bilgi vereceğim. Bu transfer dönemi adına tek avantaj bu.

yagiz yazmis

Bu sene için herhangi bir yaptırım yok. TFF yaptırımları Lisans Yenileme Dönemi'nde yapıyor. Eğer o döneme kadar Fenerbahçe ekonomik durumunu düzeltemezse; Puan Silme, Transfer Yasağı veya Kadro Sınırlama cezası alabilir. Transfer ettiği oyuncuları da TFF'ye tescil ettiremez.

İçinde bulunduğumuz Kış Transfer Dönemi için de Fenerbahçe bütçedeki açığı kapatmak adına kaynak yaratmak zorunda. Yoksa transfer yapamayacak. Kısa bir süre içinde iki farklı metodla kulübe kaynak girişi olacak. Netleşince bilgi vereceğim. Bu transfer dönemi adına tek avantaj bu.

yagiz yazmis
İki farklı kaynaktan biri transferlerde hülleyi kastediyor. Yani Zajc'ı Jailson'u aynı Elif Elmas gibi 15 milyona falan satacaklar masa altından.

fb gelmiş geçmiş en pislik en şero takımdır. kimse yanına bile yaklaşamaz. diğer takımların da şerefsiz olması fb'yi aklamıyor.
Sen trabzonlusun galiba renktas, git hamsi falan ye bana bulasma. Serefsiz takimlari sampiyonluk adayi olarak gostermeyi birakin, forumda trabzonspor adli siyaset destekli olmasina ragmen ligin fahisesi olmus takimin sampiyon olmasini isteyen tipler de Galatasarayliyim diye dolasmasin.

Sen trabzonlusun galiba renktas, git hamsi falan ye bana bulasma. Serefsiz takimlari sampiyonluk adayi olarak gostermeyi birakin, forumda trabzonspor adli siyaset destekli olmasina ragmen ligin fahisesi olmus takimin sampiyon olmasini isteyen tipler de Galatasarayliyim diye dolasmasin.
Ya sokmuşum trabzonuna bana ne onlardan. Ben ehven-i şer bakıyorum olaya. Ts 1 pislik yapıyorsa fb 5 pislik yapıyor. Zaten Ts'nin eti ne budu ne.

Sabah sabah ne bu atar P. Baş?

trabzon sampiyon olacana fb olsun

cok net

Fb'den ala siyaset destekli takım mı var? Belki başakşehir o da tartışılır. Herifler genel kurulunda M.K. Atatürk resminin yanına RTE'nin resmini astılar. Sözde Atatürkçüyüm diyen kulüp yaptı bunu.

ASUS_X00LDA cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

TS kendiyle yarışsa o hamsi beyinleriyle yine şampiyon olamaz. Ünal da gitti geçiniz.

Cezaya odaklanalım.

Ya sokmuşum trabzonuna bana ne onlardan. Ben ehven-i şer bakıyorum olaya. Ts 1 pislik yapıyorsa fb 5 pislik yapıyor. Zaten Ts'nin eti ne budu ne.
En buyuk ser trabzonun sike surecinin diyetini almasi olur. Bu dava fb ve trabzon arasinda yillarca surdukce bize faydali olacaktir. Fb zaten sampiyon olamaz bu sene ama ts olsun diye bir algi yapiliyor ki bu her yerde var. En sonunda Galatasaraylilarin da bu ts sampiyon olsun algisina katilmasi uzucu olur, benim icin fb neyse ts de odur. Itin it oldugunu iyice anlamasini saglayacaksin ki kime nasil saldirmasi gerektigini bilsin. It trabzonspor.

Geri
Üst Alt