Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten dedigim gibi zajci + x i sike transferinden yollayip alttan öder k.ocYanılmıyorsam Fanatik'te okumuştum oyuncu satmadan oynatamayacaklarını. Sürekli FB'yi takip etmediğim için emin değilim bir incelerim şimdi.
1-2 puan kesip 5-6 hediye ederleraldığı oyuncuya lisans çıkarmaması lazım tff'nin ayrıca puan cezası da cabası.
buyrun göreve kardiş
fb gelmiş geçmiş en pislik en şero takımdır. kimse yanına bile yaklaşamaz. diğer takımların da şerefsiz olması fb'yi aklamıyor.Ts sampiyon olacagina fb olsun daha iyi
Amac ne? Sike surecinin diyeti mi odeniyor? Ts fb'ye oranla bile daha kirli ve asagilik bir camia. Seref yoksunu trabzonspor'u destekleyecek degiliz.
1-2 puan kesip 5-6 hediye ederler
Sadece biz degil. Biz ts basak sivas olsak + bunlar el‘e bile katilamasalar ayvayi yerlerbiz bi şampiyon olursak batacaklar bu kesin artık
Tsnun sugar daddysi sagolsunTrabzondan itiraz gelmese bi şekilde kıvıracaklardı diye düşünüyorum. Kararın oy birliği ile olması şaşırtıcı.
İki farklı kaynaktan biri transferlerde hülleyi kastediyor. Yani Zajc'ı Jailson'u aynı Elif Elmas gibi 15 milyona falan satacaklar masa altından.Bu sene için herhangi bir yaptırım yok. TFF yaptırımları Lisans Yenileme Dönemi'nde yapıyor. Eğer o döneme kadar Fenerbahçe ekonomik durumunu düzeltemezse; Puan Silme, Transfer Yasağı veya Kadro Sınırlama cezası alabilir. Transfer ettiği oyuncuları da TFF'ye tescil ettiremez.
İçinde bulunduğumuz Kış Transfer Dönemi için de Fenerbahçe bütçedeki açığı kapatmak adına kaynak yaratmak zorunda. Yoksa transfer yapamayacak. Kısa bir süre içinde iki farklı metodla kulübe kaynak girişi olacak. Netleşince bilgi vereceğim. Bu transfer dönemi adına tek avantaj bu.
yagiz yazmis
Sen trabzonlusun galiba renktas, git hamsi falan ye bana bulasma. Serefsiz takimlari sampiyonluk adayi olarak gostermeyi birakin, forumda trabzonspor adli siyaset destekli olmasina ragmen ligin fahisesi olmus takimin sampiyon olmasini isteyen tipler de Galatasarayliyim diye dolasmasin.fb gelmiş geçmiş en pislik en şero takımdır. kimse yanına bile yaklaşamaz. diğer takımların da şerefsiz olması fb'yi aklamıyor.
Ya sokmuşum trabzonuna bana ne onlardan. Ben ehven-i şer bakıyorum olaya. Ts 1 pislik yapıyorsa fb 5 pislik yapıyor. Zaten Ts'nin eti ne budu ne.Sen trabzonlusun galiba renktas, git hamsi falan ye bana bulasma. Serefsiz takimlari sampiyonluk adayi olarak gostermeyi birakin, forumda trabzonspor adli siyaset destekli olmasina ragmen ligin fahisesi olmus takimin sampiyon olmasini isteyen tipler de Galatasarayliyim diye dolasmasin.
Sabah sabah ne bu atar P. Baş?Sen trabzonlusun galiba renktas, git hamsi falan ye bana bulasma. Serefsiz takimlari sampiyonluk adayi olarak gostermeyi birakin, forumda trabzonspor adli siyaset destekli olmasina ragmen ligin fahisesi olmus takimin sampiyon olmasini isteyen tipler de Galatasarayliyim diye dolasmasin.
Yapikredi, halkbank + dedigin transferlerİki farklı kaynaktan biri transferlerde hülleyi kastediyor. Yani Zajc'ı Jailson'u aynı Elif Elmas gibi 15 milyona falan satacaklar masa altından.
Fb'den ala siyaset destekli takım mı var? Belki başakşehir o da tartışılır. Herifler genel kurulunda M.K. Atatürk resminin yanına RTE'nin resmini astılar. Sözde Atatürkçüyüm diyen kulüp yaptı bunu.Sen trabzonlusun galiba renktas, git hamsi falan ye bana bulasma. Serefsiz takimlari sampiyonluk adayi olarak gostermeyi birakin, forumda trabzonspor adli siyaset destekli olmasina ragmen ligin fahisesi olmus takimin sampiyon olmasini isteyen tipler de Galatasarayliyim diye dolasmasin.
En buyuk ser trabzonun sike surecinin diyetini almasi olur. Bu dava fb ve trabzon arasinda yillarca surdukce bize faydali olacaktir. Fb zaten sampiyon olamaz bu sene ama ts olsun diye bir algi yapiliyor ki bu her yerde var. En sonunda Galatasaraylilarin da bu ts sampiyon olsun algisina katilmasi uzucu olur, benim icin fb neyse ts de odur. Itin it oldugunu iyice anlamasini saglayacaksin ki kime nasil saldirmasi gerektigini bilsin. It trabzonspor.Ya sokmuşum trabzonuna bana ne onlardan. Ben ehven-i şer bakıyorum olaya. Ts 1 pislik yapıyorsa fb 5 pislik yapıyor. Zaten Ts'nin eti ne budu ne.