TFF, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Harcama Limitlerine Yaptığı İtirazları Reddetti

Bursaspor ve diger takimlarin puanlari 7. haftadan sonra silinmisti

Nihatin aşkı sikecilere şemsiye açması hayralamet değil başka şeyler dönüyor damat tehdit ettiyse şaşırmam

Zaten yali zibidisi dün agliyordu bu kural malum takim için çikarildi bir tek onlar uyuyor, bütün takimlar rahatsiz bu kuraldan diye.
Yüzsüz köpegin malum takim dedigi biziz. Orman çocugu!

Haklisin ama sike olaylari sayesinde karsisinda da bir siyasi cephe olustu. Fb/ts kavgasi devam ettigi muddetce siyasi destekleri de yarim kalmaya devam eder bence. Bu kavgadan faydali cikan biziz.
Özellikle bu sezon fena destek var Trabzonspor'a doğruya doğru. Kendi başkanları açıkladı Albayrak olmasa iflas bayrağını çekmiştik dedi. Kim bilir ne yardımlar aldılar. Onlara da bela okuyorum ben zaten zehir zıkkım olsun diyorum. Zerre hakkım varsa helal etmiyorum. Trabzonspor'u da günahım kadar sevmem. Bana göre 2010-2011 sezonu şampiyonu da şudur budur demiyorum; Yoktur diyorum.

Aralarında kavga olması işimize geliyor olabilir lakin artık kavga olduğunu da pek düşünmüyorum. Bana danışıklı dövüş gibi geliyor. Geçen sene Fiko, Göksel, Koç ve bu Trabzon'un başkanı ağız birliği etmişcesine Galatasaray'a saldırıyordu. Geçen sene bu kanlı bıçaklı denilen herifler bize karşı alenen ittifak yaptılar. Korsan bildiri falan yayınladılar. Başkanları nezdinde fbtv & bjktv ortak yayın yaptılar sözde dostluk mesajları verdiler la ben ömrü hayatımda böyle bir şey görmedim. Ve en nihayetinde siyasetin güdümündeki federasyon eli ile küme düşmekten alenen kurtarıldılar. Siyaset eli ile küme düşmekten kurtarılan başka büyük takım ben hatırlamıyorum. Ben pek karşılarında siyasi cephe olduğunu düşünmüyorum. Tam tersi bizim karşımızda olduğunu düşünüyorum. Galatasaray taraftarı sessiz kalsa ve yerel seçimler olmasa geçen sene Başakşehir'i şampiyon yapıyorlardı. Yaptırtmadık.

Geri
Üst Alt