Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb muhaberi yağız da öyle yazmış bu sene yaptırım yok diye ama şuan para lazımmış,bütçe açığını kapatamazsa bu kış transferde transfer yapamazmış fbSuçu bu dönem işle hapse sonraki dönem gir.![]()
Yani fener yahut bejeke mi olmalı? Fenerle bejeke olacağına trabzon ile fener olsun... Ama ne bu karamsarlık biz niye şampiyon olmuyoruzSon dönemde siyaset en çok Başak ve Ts'yi destekliyor, Pamir haklı.
Gercekten miSon dönemde siyaset en çok Başak ve Ts'yi destekliyor, Pamir haklı.
Bu kim yaw benim yakisikliligimin yaninda bunun suratina bakilmaz
Yani fener yahut bejeke mi olmalı? Fenerle bejeke olacağına trabzon ile fener olsun... Ama ne bu karamsarlık biz niye şampiyon olmuyoruz![]()
Bu kim yaw benim yakisikliligimin yaninda bunun suratina bakilmaz
trabzona gidecekmişPeki fenerin aldigi oyuncu ne olacak?
Özellikle bu sezon fena destek var Trabzonspor'a doğruya doğru. Kendi başkanları açıkladı Albayrak olmasa iflas bayrağını çekmiştik dedi. Kim bilir ne yardımlar aldılar. Onlara da bela okuyorum ben zaten zehir zıkkım olsun diyorum. Zerre hakkım varsa helal etmiyorum. Trabzonspor'u da günahım kadar sevmem. Bana göre 2010-2011 sezonu şampiyonu da şudur budur demiyorum; Yoktur diyorum.Haklisin ama sike olaylari sayesinde karsisinda da bir siyasi cephe olustu. Fb/ts kavgasi devam ettigi muddetce siyasi destekleri de yarim kalmaya devam eder bence. Bu kavgadan faydali cikan biziz.