- 1 Mayıs 2018
- 52.961
- 43.359
- 3.298
Bu fenerlilerin Antu dışında forumu var mı? Ağlamalarını nereden takip edebilirim?
forumfb.com

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu fenerlilerin Antu dışında forumu var mı? Ağlamalarını nereden takip edebilirim?
O zaman Bursaspor ve Eskişehirspor'un puanları neden silindi ?Dün a sporda ali baransel talimatnameyi okudu puan silme aşım yapılan sezonun takip eden sezonunda geçerli olur diye bişey okudu. Yani doğru sanırım
Dediklerimden bunu çıkarman müthiş 1 zeka göstergesi.Yani fener yahut bejeke mi olmalı? Fenerle bejeke olacağına trabzon ile fener olsun... Ama ne bu karamsarlık biz niye şampiyon olmuyoruz![]()
Kurala uysak suç, uymasak suç.. Sen de uysaydın o zaman saçma sapan transferlere milyonları gömeceğine yalı oğlanı..Zaten yali zibidisi dün agliyordu bu kural malum takim için çikarildi bir tek onlar uyuyor, bütün takimlar rahatsiz bu kuraldan diye.
Yüzsüz köpegin malum takim dedigi biziz. Orman çocugu!
Tranzon yerine Fbnin sampiyon olmasini isteyen bi Galatasarayli way beTs sampiyon olacagina fb olsun daha iyi
Amac ne? Sike surecinin diyeti mi odeniyor? Ts fb'ye oranla bile daha kirli ve asagilik bir camia. Seref yoksunu trabzonspor'u destekleyecek degiliz.
Uefa cezaları da öyle ama.Cezalarin Seneye verilmesi sacmalik. Simdi hem kurala uymayacaklar ve uymadiklari sezon odul mu alacaklar?
Unal gittigi icin dagilacaklarini düşünüyorumBu sene trabzonu şampiyon yapmak için uğraşacaklar.
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana da hep öyle oluyor üstat dediklerimden alakasız şekilde postlar alıyorum yanlış olduysa kusura kalmaDediklerimden bunu çıkarman müthiş 1 zeka göstergesi.
Fb şampiyon olsun diyerekten yine sıçmışsın orası ayrı.Gercekten mi
Eger TFFF de sezon sonunda bakacaksa haklisin. O 30 Haziran olayini sonradan gordum.Uefa cezaları da öyle ama.
Aslında olması gereken senin dediğin çünkü fazla para harcayarak avantaj elde ediyorsan o dönemde bedelini ödemen lazım ama sistemi zaten sonraya göre kurmuşlar örneğin kadro kısıtlaması, transfer kısıtı falan hep Uefa cezaları.Eger TFFF de sezon sonunda bakacaksa haklisin. O 30 Haziran olayini sonradan gordum.
Eskişehir'i bilmiyorum ama Bursa'nın ceza almasının sebebi TFF'ye gönderdikleri mali raporda oyunculara borç gözükmesi imiş. Ali Ay kulübün içinden geçmiş kısacasıO zaman Bursaspor ve Eskişehirspor'un puanları neden silindi ?
Aynen oyle. Mesela kurala uysalar Vedat icin rekabet edemezlerdi. Sadece bize degil, kurala uyan Ts, Basak gibi takimlara da haksizlik. Belki Ts iyi bir oyuncu bulmustu ama limitten dolayi alamadi gibi cok ornek cikar.Aslında olması gereken senin dediğin çünkü fazla para harcayarak avantaj elde ediyorsan o dönemde bedelini ödemen lazım ama sistemi zaten sonraya göre kurmuşlar örneğin kadro kısıtlaması, transfer kısıtı falan hep Uefa cezaları.
Puan silme konusunda da max 3 puan silerler zaten, Fener kendini yırtıp şampiyon olmaya çalışacak bu sezon ama bir çıkar yol bulamazlarsa seneye yine Avrupa'ya gidemezler.
onlar bütçeden dolayı almadı galiba cezayıO zaman Bursaspor ve Eskişehirspor'un puanları neden silindi ?