Engin ŞİŞMAN
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2009
- 8.111
- 1.379
- 428
Hem wallahi hem billahi.Wallaha mi
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem wallahi hem billahi.Wallaha mi
Veya diye birey yok ve olacak. İtfaiye hortumuyla para akitmislarHadi bakalım eksi puan veya transfer cezası verecek misiniz bu sonuca göre merakla bekliyoruz.
Fb sampiyon olsun demedim biz olacagiz dedim sonraki mesajimda hattaFb şampiyon olsun diyerekten yine sıçmışsın orası ayrı.
Trabzonspor hayrani hainler yastaTranzon yerine Fbnin sampiyon olmasini isteyen bi Galatasarayli way be
Bu konudaki görüşüm bellidir.Fb sampiyon olsun demedim biz olacagiz dedim sonraki mesajimda hatta
Forumdaki hamsi hayranlarini kizartmamiz icab etmez mi?
Hamsileri sevmem hatta nefret ederim aynisi besiktas ve basak icin gecerli ama bizim en buyuk rakimiz dururken bunlarin sampiyon olmasi beni uzmez .Trabzonspor hayrani hainler yasta
Trabzon yerine fener diyen hainin en büyüğüdür!Trabzonspor hayrani hainler yasta
Ben trabzon hayrani oluyorsam sende kus hayrani oluyorsamTrabzonspor hayrani hainler yasta
Sana soylemedim onu niye alindin ki?Ben trabzon hayrani oluyorsam sende kus hayrani oluyirsun
Alinti yaptin bendenSana soylemedim onu niye alindin ki?
Cunku sen benden alinti yapip zaten soyledigim bir seyi tekrar ifade etmistin ben de bundan rahatsiz olan hamsiler oldugunu ekledimAlinti yaptin benden
Çık lan konudan.Cunku sen benden alinti yapip zaten soyledigim bir seyi tekrar ifade etmistin ben de bundan rahatsiz olan hamsiler oldugunu ekledim
Derhal.Çık lan konudan.
Bizim için çıktığı doğru.Zaten yali zibidisi dün agliyordu bu kural malum takim için çikarildi bir tek onlar uyuyor, bütün takimlar rahatsiz bu kuraldan diye.
Yüzsüz köpegin malum takim dedigi biziz. Orman çocugu!