TFF, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Harcama Limitlerine Yaptığı İtirazları Reddetti

Biz suanda 110 milyon +'dayiz ama UCL'den gelen 35 milyon euro olmasa neredeyse 110 milyon ekside olacaktik. Bu maas olayini mutlaka UCL'siz duzenlemeliyiz. Sanki oradan hic para gelmeyecek gibi ayarlamaliyiz veya AL'den 10 milyon civari gelecek gibi ayarlamaliyiz.

Bu bütçe kısıtlaması olayını uzun vadede bizim başarımızı kısıtlamak için yaptıklarını düşünüyorum. Olurda bu sene şampiyon olamazsak seneye aynı sıkıntıyı biz çekeceğiz. Bu sene kurdukları düzende şampiyon olanın ise eli rahatlayacak.Siyasetin bir kanadı müdahil olmasa fener yürümüş gitmişti zaten. Şuan lig karışmış vaziyettr bu seneki şampiyonluk her şeyden önemli.

Ts sampiyon olacagina fb olsun daha iyi

Amac ne? Sike surecinin diyeti mi odeniyor? Ts fb'ye oranla bile daha kirli ve asagilik bir camia. Seref yoksunu trabzonspor'u destekleyecek degiliz.
şu hayattan Galatasaraya olan sevgimin bir tık altında febeye olan nefretim vardır duygusal yoğunluk anlamında.O yüzden Biz şampiyon olamıyorsak febe denen camia olmasın.Onun dışında kim olursa olsun umrumda olmaz.O tese olacağına febe olsun dediğin febenin başkanı bizim için O malum kulüp diyor.

şu hayattan Galatasaraya olan sevgimin bir tık altında febeye olan nefretim vardır duygusal yoğunluk anlamında.O yüzden Biz şampiyon olamıyorsak febe denen camia olmasın.Onun dışında kim olursa olsun umrumda olmaz.O tese olacağına febe olsun dediğin febenin başkanı bizim için O malum kulüp diyor.
Beni fb ilgilendirmiyor, Galatasaray'in cikarlarini trabzonun sampiyon olmasinda goren saflari aydinlatmaya calisiyorum. Trabzon'un sampiyonlugu bizi cok daha olumsuz etkiler. Bizim icin fb degil fb'nin karsisindaki siyasi, camialar arasindaki birligin bozulmamasi ve onlara karsi cepheyi kiracak bir hamle olmamasi kardir. Fbjk'nin sampiyonlugu bu cepheyi saglamlastirir, bizim sampiyonlugumuz insanlar icin olagan ve zaten olmasi gereken bir olgu olarak durmali. Bu cephede trabzonun sampiyonlugu sistemi bozar, kartlar yeniden dagitilir.

Beni fb ilgilendirmiyor, Galatasaray'in cikarlarini trabzonun sampiyon olmasinda goren saflari aydinlatmaya calisiyorum. Trabzon'un sampiyonlugu bizi cok daha olumsuz etkiler. Bizim icin fb degil fb'nin karsisindaki siyasi, camialar arasindaki birligin bozulmamasi ve onlara karsi cepheyi kiracak bir hamle olmamasi kardir. Fbjk'nin sampiyonlugu bu cepheyi saglamlastirir, bizim sampiyonlugumuz insanlar icin olagan ve zaten olmasi gereken bir olgu olarak durmali. Bu cephede trabzonun sampiyonlugu sistemi bozar, kartlar yeniden dagitilir.
Renktaş bu ligte bursaspor bile şampiyon oldu sistem bozuldu mu .Ondan sonraki sezonların yarısından fazla gene biz Şampiyon olduk.bende teseyi hiç sevmem bende nefret ederim yazdığımdan kesinlikle febe olacağına tese olsun dediğimi sanma demek istediğim şu sadece biz olamıyorsak şikeciler olmasında kim olursa olsun umrumda değil.ister sivas ister başak isterse x bir takım.

Fener için sorun olmaz, wonderkid Ferdiyi 13e filan satarlar bir yere olmadı, sakat ve top oynamayan Zacj mi zac mi neyse işte über topçularını en az 5 milyona isteyen birçok takım vardır kesin, olmadı Boluspor var sonuçta.

elif elması 1 milyona alıp 30 milyona satarlar bu sefer..

çok da havaya girmeyin.

biz de şampiyon olamadığımız ilk seneden itibaren sallanmaya başlarız.

pamuk ipliğine bağlı gidiyoruz.

Biz fb yi altımıza alalım.... şampiyon ts de olabilir bjk de.. ekonomik olarak batacak şikeci kuşlar...

Bu sene de şampiyon olamazlarsa batacaklar.. biz olamıyorsak ts olsun

Biz suanda 110 milyon +'dayiz ama UCL'den gelen 35 milyon euro olmasa neredeyse 110 milyon ekside olacaktik. Bu maas olayini mutlaka UCL'siz duzenlemeliyiz. Sanki oradan hic para gelmeyecek gibi ayarlamaliyiz veya AL'den 10 milyon civari gelecek gibi ayarlamaliyiz.

Şampiyonlar Ligi olmazsa daha ucuz kiralıklara yönelir takım. Veya daha ucuz adamlara. Takımın zaten yarısı kiralık ve hep de yüksek maaşlı kiralıklara yöneldik. Çok bir şey değişmez yani şampiyon olmasak da.

Geri
Üst Alt