TFF, Beşiktaş'tan Gelen '+1 Yabancı Oynatma' Başvurusunu Reddetti

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
ahmet-nur-cebi-aglamamak-icin-kendimi-zor-tutuyorum_02.webp

Ahmet Nur Çebi: "Bu yabancı kuralıyla birlikte yerli oyuncular, rehavete kapılacaktır. Bu kuralın Türk futboluna katkı vereceğini düşünmüyorum. 14 kulüp, TFF’ye +1 yabancı oyuncu daha oynatmak için başvurduk. 1 fazla yabancı oynatan kulüp 100 bin TL ödesin, 1 fazla yerli oyuncu oynatan kulüp 100 bin TL alsın dedik. TFF kabul etmedi.”

Ahmet Nur Çebi: "Ekonomimize uymayan futbolcuları transfer etmeyeceğiz. Abdülkerim Bardakcı'ya verilen paranın yarısını teklif etmiştik. Daha fazlasına gücümüz yetmiyor."

Ahmet Nur Çebi: "Weghorst transferinin 2-3 gün içerisinde bitmesi bekleniyor."

Ahmet Nur Çebi: "Jackson Muleka da listemizde yer alıyor ama Weghorst şu an için daha önde."

ota boka zırlıyor yapamıyorasn bırak yapacak biri geçsin allah allah

ghezal rossier batsh a şimdi de transfer edeceğin hollandalı forvete paran yetiyor da yerliye mi yetmiyor dağıt onlara 2 şer 3 er sonra param yok

Yani Karaköy de 40 yıllık beden işçileri böyle dönmedi ve ANÇ

İtiraz edelim. Abdulkerim’e bir çuval para verdik yabancı sınırı var diye

Daha öncesinde yabancı sayısının sınırsız olmasını eleştirmemiş miydi?

gedsona verdiğin parayla 5 tane abdulkerim alırdın ne anlatıyon çebi. weghorsta dünya kadar maaş verecen yine.

Vergimi silin, + 1 yabancı hakkı verin, limitimizi açın arkadaş sürekli bir ayrıcalık talep eme nedir ya? Söylediği biz yarsını teklif ettik dediği de yalan adam sürekli yalan atan biri.

Bu adamın ismini ve resmini görünce ben bir delleniyorum tüylerim ürperiyor çok kötü hissediyorum ıy

Bunlar sürekli sözlük mözlük bir şeyler paylaşıyordu. Bir tane de benden gelsin.
1656344950915.png

Geri
Üst Alt