Haber TFF: "Futbol ayak oyunu değil, bir spordur"

Melih Akan

Berlin Panteri
TFF'nin X platformu üzerinden yaptığı paylaşım:

"Futbol ayak oyunu değil,bir spordur."

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU
20260222_144036.webp

Noldu la hakemi de yenicen tayfa. Tarihte böyle her GS açıklama yaptıktan sonra basın toplantısı+ açıklama yapılan bir dönem gördünüz mü? 45 dk faul çalınmayan FB maçı sonrası adam bence FB ye haksızlık oldu 8 kişi atağa çıkıyorlardı dedi. Ne anlatıyoruz ki biz size FB şampiyon olunca adamlar istedi ustaaaa adamlar haketti ustaaa yazıp burada filozof gibi takılırsiniz

ya gerçekten ne diyeyim

gerizekalı bunlar, hem cahiller hem kültürsüzler

ulan futbol hakkında ne biliyorsunuz ki siz ne aforizma kasıyorsunuz itoğluitler

türkiye'de futbol adına ne yapıldıysa Galatasaray yapmış

bu ülke futbolunu adam eden de biziz

Sizin türk futboluna katkınız zaten yok, diyoruz ki ulan bari zararınız olmasın

Sabah 5:30 da bunu yazmıştım:
"
Adamsanız bundan sonra her maça şampiyonlar ligi gibi ciddiye alıp çıkar ve her maçı kazanırsınız. Adamsanız diyorum bak. Dünyada bu golün iptal edileceği bir lig yok. Juventusa 5 atan takım bundan sonraki tüm maçları kazanır. Gorecegiz bakalım reaksiyon gösterecek misiniz"
Bu takım bu sene seve seve şampiyon tezahüratindan başka bir şey duymak istemiyorum.

Bunun sorumlusu yönetimdir. Juventus u yenince her yerde gözükenler dün gece kayıplara karıştı.

Aleni şekilde GS'a karşı savaş açtıklarını belirten bir paylaşım olmuş. Saklama gizleme de yok. Gerek duymuyorlar.

Her şeyi geçtim, CL'de son 16 arefesindeki bir Türk takımına karşı, Türk Futbol Federasyonu'nun yaklaşımına bak. Üsluba bak.

Yazık.

Geri
Üst Alt