Haber TFF: "Futbol ayak oyunu değil, bir spordur"

Bu kadar hafif bir yönetim görmedim. Lan elinde akp oyundan daha fazla Galatasarayli var. Bunu kullanamamak aklıma ticari kaygıları getiriyor. Bir yerlerde bı halt yediler kendi işlerinde, bekletiliyor herhalde aynı saran gibi

Bu saat olsu bu şerefsizlere hâlâ bir şey diyen yok. Ezik herifler.

Bunun ötesi ne olur bilmem. Tescillilerin maçında yasin puanını gasp etti Bi şey demedin yalandan iki açıklama. Bu duruma gelme sebebimiz yönetimdir. Sanki satmışlar şampiyonluğu

Yapılacak şeyler

- Milli takıma ibrahim denen bu şahsiyet olduğu sürece oyuncu yollamayacağız

- Yayın hakları için pazarlık yapacağız, bu ligi yüzde 80 Gs için izliyo millet.

-Taraftarı konsolide edecekler madem siyaset girdi futbola cephe alınacak.

Bunları yapmak için kendini ifade eden bir başkan ve yönetim kurulu olmak zorunda. Dursun özbek ve ekibi ya tff'ye haddini bildirir yada mayısta çekilsinler bu camia 3 senedir çok ezildi.

Dursun Özbek bu kadar tirsak olmasa, yayin ihalesinden cekiliyoruz dedigi abda hersey süt liman olurdu.

Millet Xde dalga geciyor yav, böyle lig mi olur diye

Boyle bir aciklamadan sonra yonetimin acil olarak toplanip takimi demokratik sureclerden sonra oy birligiyle ligden çekmesi lazim.

Bu bariz bir savas ilanidir. Her kulup hakki yendigini dusundugunde aciklama yapiyor ancak tff ne hikmetse bir tek bizi hedef aliyor, bize cevap veriyor. Tff baskani fenerin avrupa macina gidiyor, bize gelmiyor vs vs.

Ligden çekilirsek, fener biz ligden cekildigimiz icin sampiyon olmus olur. Kutlamalari sonuk gecer, bir seyler hep eksik kalir. Biz de " biz cekildigimiz icin olabildiniz " deriz. Hem mesajimizi vermis oluruz, hem tff yi degistiririz hem de taşlari kokunden oynatmis oluruz. Arada buyuk fark var. Bunlarin 1 sampiyonluk daha eklemesi cok onemli bir olay degil. Bizim yapacagimiz etki ve tutum daha onemli.

Ama bu karari verecek yonetim var mi derseniz, orasi biraz umutsuz. En azindan evrensel hukuk, spor hukuku konularinda CAS vb mercilere TFF ile ilgili bazi "taraflilik" temelli davalar açilabilir. Aksiyon almak şart.

FB_IMG_1771776845885.webp

Trabzon’un bugün attığı gol, ve gol geçerli sayıldı

kuş kadar olmayan beyinleriyle seçecekleri laf da bu kadar olabilirdi

G.Saray'ın büyüklüğü ülke futbolunun bu gerzek herifler tarafından yönetildiği düşünülünce daha ii anlaşılabilir

Herifler çıldırıyor yaw bakın biz Galatasaray'ı ince ince kıyıyoruz haberiniz olsun der gibi hareketler şuna bak. Galatasaray düşmanı olduklarını göstermek için götlerini yırtıyorlar. Bizim bu ülkede hiçbir başarı cezasız kalmaz öyle bi adaletsiz ülke burası

Sezon sonu o ayağı bir taraflarına monte etmeyi nasip eylesin rabbim

Bu saat olsu bu şerefsizlere hâlâ bir şey diyen yok. Ezik herifler.

Dedim bugünkü hamsilerin golü sonrası bizim antep ve dün akşamki iptal edilen golleri üstüne şikecilere gol atan samsunun iptal edilen golünü yan yana koyarlar bir de bugünkü fenerasyon yazısını koyup açıklama yaparlar diye bekledim.

Gene hamsilerin atağını kesti diye tvlerde canlı yayınlara çıkıp hakeme düdük astıran ama aynısı bizim eziktaş maçında susan üstüne o hakeme ödül verir gibi bizim şikeciler ile olan maça atayıp bizi o maçta katleden fenerasyon başkanı hakkında açıklama yaparlar dedim.

Bu lig adil değil deyip hem Türkçe hem de İngilizce olacak şekilde yabancı basına da servis ederler dedim.

Üstüne yayın haklarından çekileceğiz derler dedim kendi kendime.

Arkanda şu 40 milyon taraftar durmazsa namerdim. Ne ceza gelecek ise üstleniriz.

Ama nerede. Kendi gölgesinden bile korkan biri var başımızda. Bunları mı yapacak. Sus pus oturuyor hala.

Ben hayatında bu kadar pısırık bir başkanımız olduğu zamanı görmedim.

Bu adamın ne olduğu belliydi de Eray Yazgan'a arka çıkıp Erden Timur için tek laf söylemediği gün açık açık hükümet yalakası olduğunu belli etmişti.

Yalnız unutmayın. 40 milyon kişinin ahı üzerinizde. Elbet bir gün çıkar acısı.

Geri
Üst Alt