GSC Haber TFF, Galatasaray-Fenerbahçe Derbisini Slavko Vincic'in Yöneteceğini Açıkladı

Türk hakemlerden bile daha çok tartışma çıkaracak bir hakemi nasıl bulup getirdiniz

Bütün dünyanin gözü önünde operasyon dönüyor. Bakalım Avrupalılar bu pisliği ne zaman ortaya çıkaracak. Bu iş bunların bi yerinde patlayacak birgün

Tüm tuşlara basıldı, amaç çok net artık aksini düşünen saftır; amaçları tahrik, türbinleri sahaya çekmek ve maçı hükmen almak. Kadro Muhittin iti ile tamamlandı. Türbinde kevaşe wanda, kenarda ağlak mou, sahada havhav yandaş, gözlemci ve en basit olayda maçı tatil edecek olan yabancı hakem.

Taraftar büyük bir iq testinden geçecek pazartesi. İş saha içinde kalırsa koyup geçicez, aksini düşünmek istemiyorum

Şikeci şerefsizlerin talimatını uygulamışlar haftalar öncesinden bu şerefsizin atanacağı belliydi zaten

Vincic e karşıydı hepsi.
Ozaman açık olarak isimverip soyleyeceklerdi yabancı hakem mevzusu çıktığından beri ne hoca ne yönetim karşı olmadı su an çok fazla ses etme hakları kalmadı haliyle o yüzden tamamen sahaya konsantre olup 3 puanı alacak hoca yoksa hakem konusu yüzüne vurulur

Bu maç onların şampiyonluk için son şansı beraberlikte bile biz götüreceğiz işi bunun farkındalar kazanmaktan başka çareleri yok bunu bildikleri için önce yabancı hakem dediler oldu sonra vincic olsun dediler o da oldu bunlara rağmen kazanamazlarsa bakalım bu sefer neyi bahane edecekler şu dezavantajlı ortamda açıkçası beraberliğe bile çok üzülmem yeter ki şeref yoksunu namertler sevinmesin taraftar çok ama çok dikkatli olmalı en ufak olayda maçı tatil edip onlara hükmen galibiyet çıkartırlar nasıl olsa kazanmak için her yol mubah onlar için

Karşımızda tarihin en büyük oluşumu var.. Sakin ve itidalli olmak lazım.. Yapılacak şey çok basit.. Çıkıp, terinin son damlasına kadar kendi oyununu oynayacaksın..

Hakem eli ile şaibe yaratılabileceğine ihtimal vermiyorum.. Şaibeli bir yönetim olursa savundukları, ileri sürdükleri yapı vs.. herşeyin kendileri tarafından yapıldığını kabul etmiş olacaklar.. Kaldı ki böyle bir durumda bu hakem ve UEFA başkanı Ceferin in de başı ciddi şekilde ağrıyacaktır.. Bu pozisyona gelmiş bir insanın kendi kariyerine gölge düşürmek isteyeceğini hiç sanmıyorum..

Top bundan sonra Okan Hoca ve oyuncularda..

Hakemi falan yenemeyiz. Bu işin önüne geçmesi lazım yönetimin. Bu herife bu maç yönettirilmemeli. Taviz tavizi doğuruyor işte, zamanında gereken hamleleri yapmazsan olacağı bu. Vandayı stada sokmayı düşünecek kadar avam, ucuz bir herif var karşımızda.

Hakem eli ile şaibe yaratılabileceğine ihtimal vermiyorum.. Şaibeli bir yönetim olursa savundukları, ileri sürdükleri yapı vs.. herşeyin kendileri tarafından yapıldığını kabul etmiş olacaklar.. Kaldı ki böyle bir durumda bu hakem ve UEFA başkanı Ceferin in de başı ciddi şekilde ağrıyacaktır.. Bu pozisyona gelmiş bir insanın kendi kariyerine gölge düşürmek isteyeceğini hiç sanmıyorum..
eyüp ağabey hakem bizi ilk 10 dkda 6 kişi bırakıp hükmen galibiyet alsalar gördünüz mü yabancı hakem gelince noluyomuş falan der bunlar bu şerefsizleri bilmiyor musun

Geri
Üst Alt