Haber TFF, Kerem Aktürkoğlu Transferine Soruşturma Başlattı

Düşününce

Ben hasta fenerli çok zengin bir adamım
Başarısızlıktan da bıktım

Param çok ama takımın transfer limiti de yok

Sokarım limitine diyorum. 30 milyon euroluk 4 tane adamı asgariden gösterip takıma transfer ediyorum

Eğer para cezası gelirse de cebimden karşılıcam herkes rahat olsun diyorum. Ve şampiyon oluyorum

Puan silme cezası nerde abi. Veya neden 2026-2027 için de ilgili sene için değil

Bu parayla şampiyonluk satın alma değil mi?

Sokarım böyle cezaya. Ödül lan bu

1.Fc Köln ün anasını bellediler 2 sene transfer yasağı geldi. Yaptıkları da slovenyamı slovakyamı 17 yaşında işe yaramaz bir veleti usulsüz transfer ettiler diye. Transfer yapamıyorlar diye o ara 2. Lige bile düştüler.

İbrahim seten'in dediğine göre fb yöneticileri ve tff yöneticileri bu hafta bir araya gelmiş. Fb ye uefa tarafından para cezası ve 2026-2027 sezonu için puan silme cezası gündemdeymiş. Fb ve tff yöneticileri sadece para cezasıyla yırtmak için uefa da lobi yapıyormuş.
Transfer limiti şikesini bu sene yapmadılar mı? Bu sezon puan silinmesi gerekir. Diğer türlü bu yıl yaptığı şike yanına kalmış oluyor.

Dursun başkan, şikayet hakkımız saklı kalacak şekilde bekleyelim demiş.
Yoksa avukatlar dört koldan saldırmaya hazırdı.

Dursun başkan bekleyelim bakalım ne hamle yapacaklar diyormuş. Umarım bir hata yaparlar, umarım ayaklarımıza dolanırda bizde ezeriz demiş.

cezayı uefa verecek tff değil, uefa ceza verdikten sonra tff ben uygulamam bunu diyemez. yancılar yumuşatma peşinde şu an, mart yaklaştı çünkü.
Tff zaten karışamaz fakat uefanin icide malum pislik doldu son yillarda o yuzden sponsorluk adı altında kuvvetli bir rüşvetle kapatılır diye düşünüyorum ,parası olmayan gariban takimlara ceza kesiyorlar anca

Tff zaten karışamaz fakat uefanin icide malum pislik doldu son yillarda o yuzden sponsorluk adı altında kuvvetli bir rüşvetle kapatılır diye düşünüyorum ,parası olmayan gariban takimlara ceza kesiyorlar anca
Emsal olay varsa o da zor ama işin içinde pislikler olunca her yol mübah da derler doğru

Bizimkiler şikayet falan etmez hatta kardeşiz ayağına UEFA'dan ricacı olur ceza vermesin diye. Sn. Ünal Aysal olsa donlarına kadar aldırırdı tabi. Ama Adnan Polat, Dursun gibi tipler her zaman Fb suç şebekesine biat etmiş, yancı olmuştur.

Hiç bir beklentim yok.

Türkiye'de böyle işler olmaz. Bir türlü hallederler.

kerem yüzünden puan silme, transfer yasağı gibi cezalar gelirse asrın kazığı olarak futbol tarihine geçer.

Geri
Üst Alt