- 23 Aralık 2008
- 64.964
- 62.794
- 5.103
fener kapatılacak gibi duruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimle eglenecez kapatilirsa yavfener kapatılacak gibi duruyor

Umarım şikayet etmişlerdir15 mayıs 'a kadar bizim oyuncumuz 15 mayıs 'ta 18 yaşına gireceği için profesyonel sözleşme imzalama hakkı doğuyormuş.
Transfer limiti şikesini bu sene yapmadılar mı? Bu sezon puan silinmesi gerekir. Diğer türlü bu yıl yaptığı şike yanına kalmış oluyor.İbrahim seten'in dediğine göre fb yöneticileri ve tff yöneticileri bu hafta bir araya gelmiş. Fb ye uefa tarafından para cezası ve 2026-2027 sezonu için puan silme cezası gündemdeymiş. Fb ve tff yöneticileri sadece para cezasıyla yırtmak için uefa da lobi yapıyormuş.
Can Armando transfer sürecinin uzama sebebi de bu değil miydi?15 mayıs 'a kadar bizim oyuncumuz 15 mayıs 'ta 18 yaşına gireceği için profesyonel sözleşme imzalama hakkı doğuyormuş.
sahaya yansımadı derler oyna devamcezayı uefa verecek tff değil, uefa ceza verdikten sonra tff ben uygulamam bunu diyemez. yancılar yumuşatma peşinde şu an, mart yaklaştı çünkü.
Üyelik statüsü riske girer. UEFA organizasyonlarına katılımı engellenebilir. Yemez yani.sahaya yansımadı derler oyna devam
Tff zaten karışamaz fakat uefanin icide malum pislik doldu son yillarda o yuzden sponsorluk adı altında kuvvetli bir rüşvetle kapatılır diye düşünüyorum ,parası olmayan gariban takimlara ceza kesiyorlar ancacezayı uefa verecek tff değil, uefa ceza verdikten sonra tff ben uygulamam bunu diyemez. yancılar yumuşatma peşinde şu an, mart yaklaştı çünkü.
Emsal olay varsa o da zor ama işin içinde pislikler olunca her yol mübah da derler doğruTff zaten karışamaz fakat uefanin icide malum pislik doldu son yillarda o yuzden sponsorluk adı altında kuvvetli bir rüşvetle kapatılır diye düşünüyorum ,parası olmayan gariban takimlara ceza kesiyorlar anca