TFF: "Müsabakaların ilk devrede seyircisiz olarak oynanmasına karar verilmiştir"

yapılsa buna inanır mısın? hiç bir kurum ve kurulustan yapılacak açıklama kesin doğru gözüyle bakılmamalı. akışına yaşıyoruz işte.
Bu ülkede henüz gerçekleşmemiş hiçbir şeye inanılmaz. Bazı siteler sanki 2.yarı seyircili olacakmış, Galatasaray avantajlı konuma geçmiş givi saçma sapan bilgiler yayıyor ona takıldım. Bi de anlamadığım 2.yarıyla ilk yarı arasında 1 hafta ya var ya yok ne değişecek ki.

Kasim ayinda seyirci alinmaya baslanir net.

Bu karar da bir halt yapiyormus gibi gorunmek icin alinan bir karardir.

Zaten gelir yok bi de bundan olduk rezillik.

Bombok bir sezon olacak simdiden söylüyorum. Sadece bizim adimiza degil, genel olarak.

Nihat ne diyorsa tersi çıkıyor. Bu sene de futbol çöpe gidecek anlaşılan. Ayrıca bu kararı çok yanlış buluyorum.

bu sene tribün geliri olmayacak yani
ztn qatarsport vermesi gereken paranın anca yarısını verir yani onun için uğraşmakta
CL geliri de yok pandemi + sakatlıklar + şerefsiz hakemler sağolsun, anca europa geliri var neye yarar meçhul
ffpnin son senesi olduğundan hatırladığım bu sene başa baş bütçe çıkarmak gerekiyordu, yoksa tutarız
ve halen kadrodaki kalantorlar dururken transfer için hash tag atan ergolar var PUH diyorum o ergolara

Sezon tamamlanirsa eyvallah. Kadrolar genis olmali, eger 1 futbolcu da virus cikarsa 2 hafta olmicak. Bunun sakatligi var kart cezasi var. Bu sene genc fudbolcular baya sure alir gibi

yani bizimkilerin çıkıp seyircili oynayalım demesi zaten başlı başına çılgınlık.

Bu arada 2. yarı da seyircisiz oynanır muhtemelen.

Takım top oynamadığı sürece bir şey fark etmez. Taraftar itici güç eyvallah ama her şey olmadığını Başak 5 senedir gösteriyor zaten. İnşallah bu sene top oynarız, zaten o takımdan gram kıvılcım görse 3 yıldır stada giden taraftardan fazlası stadın dışında toplanır takımı desteklemeye.

Bu iş bizim lehimize oldu. Ama benim tahminim bu sezon lig tamamen seyircisiz oynanır ikinci yarıda seyirci almazlar bence.

Seyircisiz bir yil aslinda bir yonden iyi. Fatih Hoca'nin teknik direktorlukteki hunerlerini gorme firsatina erisecegiz. Seyircisiz maclar tum defolari ortaya dokuyor malum.

Bu demek oluyor ki , 15-20 gün sonra yasaklar gelmeye başlayacak.

Yaz sezonunun tamamlanmasını milletin biraz kışlık yolluk yapmasını bekliyorlar bence.

Geri
Üst Alt