TFF, Olaylı Derbi ile İlgili Kararını Verdi!

Bjk sahaya çıkmazsa Süper Lig’den 3 puanı silinebilirmiş. O yüzden yemez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haberi ben yazmadım öncelikle. İnceliyorum şimdi ^^
BEŞİKTAŞ A.Ş Kulübü futbolcusu KEPLER LAVERAN DE LIMA FERREIRA'nın aynı müsabakadaki "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca 20.04.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

MADDE 43 – KURAL DIŞI HAREKETLER Futbol oyun kurallarına aykırı olarak sert ve ciddi faul yapan futbolculara 2 ila 4, şiddetli harekette bulunan futbolculara ise 3 ila 6 müsabakadan men cezası verilir.

http://canakkaleaskf.org/dosyalar/futboldisiplintalimati.pdf

Beşiktaş'ın ne kadar sert alacağına pazar günü bakacağız..

Beşiktaş'a mağduriyet de verdiler bu kararla.

Haftasonu acısını bizden çıkartmaya kalkmasın kimse umarım.

Ben kanun ve talimatlara gore konusuyorum , kurallara gore konusuyorum

Neye gore konustugunun onemi yok, sonuclarin onemi var.

Bu sene 90 puan toplariz.
Avrupa'dan men ediliriz.
Bjk hukmen galibiyet alir.
Bjk sert kararlar alir.

Bir dost olarak seni uyariyorum, konusurken 2-3 kere dusun. Ayrica Fenerbahce atkisi hediye edecegini belirtmistin, hatirlatirim.

öyle bir ihtimal yok , 43.madde ne diyor aç bak önce.hatta madde içeriğinde rakibi sakatlamaya yönelik harekettten yeri geldiğinde 3-6 maç arası ceza bile alabilir deniyor.

2 maç ceza hatta 3 verilebilir pepeye doğrusu budur.

Evet, doğru. Ama Gomis'e 1 maç vermişler kuralları esnetip.

Bkz:

Karar: PFDK Kararları - 14.12.2017 - PFDK Kararları TFF

Sevk: Disiplin Sevkleri - 12.12.2017 - Hukuk Müşavirliği -Sevkler- Detay TFF

4- GALATASARAY A.Ş. Kulübü futbolcusu BAFETIBI GOMIS'ın 09.12.2017 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.-TELESET MOBİLYA AKHİSARSPOR Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasındaki "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca 10.12.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,

ulan tayyip çıkıp komplo diye açıklama yapmasa faturayı fenere keseceklerdi ne zaman ki adam çıktı bir şeyler söyledi fb lehine hooop hemen kararda ona göre şekillendi!!

adamın biri canlı yayında 10 kadına tecavüz etse bile tayyip çıkıp bu adam suçsuzdur dese adama ceza vermeyecek bir adalet sistemi var.ülkede her şey bir adamın dudağının arasından çıkacak söze bakıyor resmen çürümüşüz ülke olarak!!

Yine de o da sert karardir . Sonuclari itibariyle tff yonetim kurulu kararini reddetmektir

Konuyu uefa ve fifa ya tasirdim ben olsam

Kupa degil de sampiyonluk maci olsa bu kadar sessiz kalabilirler miydi

bu ülkede herhangi bir şey kuralına göre mi uygulandı da bir futbol maçının geleceğine verilecek kararın kurallar üzerinden uygulanmasını mı bekliyorsun sayın sinan bilgin

Geri
Üst Alt