TFF Sızdırılan Toplantının Tamamını Yayınladı

Tabi ki bunlar TFF nin toplantının tamamını yayınlayacağını düşünmedi. Ne olursa olsun benim 3 5 sn montajlı görüntüm dolaşacak ortalıkta ve algı olarak ben haklı görüneceğim dedi ananasın teki. Ama orjinali verilince toplantının piyasaya ananas suyu oldu...

Videonun tamamını kim yayınlamaya vesile olduysa tff içinde kalan ender namuslu insanlardan biri kesinlikle çünkü, bu operasyonu çeken ananascilar görüntülerin montaj hali üzerinden ortalığı karıştırıp cezaları kapatmayı planlamislar ama kendi kazdıkları kuyuya düştüler
Yali bu haber üzerine viski şişesini fondip yapmistir

- GS'ın pozisyonu: Temas anını kanıtlarıyla NET gören hakemlerin bu temasın penaltı için yeterli olduğuna hükmetmesi. (Hugh Dallas veya başkalarına göre yanlış yorum veya değil)
- FB'nin pozisyonu: VAR hakeminin teması görmeden sadece hissiyatıyla penaltıya karar verip üstüne orta hakeme teması ispatlamayan tamamen uydurma bir kanıt göstermesi ve gösterirken çok emin konuşarak baskı uygulaması. Orta hakemin de baskı altında yeterince sorgulamadan bu uydurma kanıta inanarak hissiyata göre verilen kararı onaylaması.

Bunların birincisi maksimum yanlış hakem yorumundan ibaretken ikincisi kasıtlı manipülasyon niteliğindedir. BU FARK HER YERDE GÜNDEM YAPILMALI.

Üstelik biri maçın başında bir pozisyonken diğeri uzatma dakikalarında...

- GS'ın pozisyonu: Temas anını kanıtlarıyla NET gören hakemlerin bu temasın penaltı için yeterli olduğuna hükmetmesi.
- FB'nin pozisyonu: VAR hakeminin teması görmeden sadece hissiyatıyla penaltıya karar verip üstüne orta hakeme teması ispatlamayan tamamen uydurma bir kanıt göstermesi ve gösterirken çok emin konuşarak baskı uygulaması. Orta hakemin de baskı altında yeterince sorgulamadan bu uydurma kanıta inanarak hissiyata göre verilen kararı onaylaması

Bunların birincisi hakem yorumundan ibaretken ikincisi skandal niteliğindedir. BU FARK HER YERDE GÜNDEM YAPILMALI.

Üstelik biri maçın başında bir pozisyonken diğeri uzatma dakikalarında...
Nerede gündem yapacaksın. Tüm medyayı satın almış zengin çipi

Nerede gündem yapacaksın. Tüm medyayı satın almış zengin çipi

Sosyal medyadan bahsediyorum. Gscimbom hesabı başta tüm popüler GS hesapları buna odaklanmalı. Erkan Engin'in ipliği pazara çıkarılmalı. Yaptığı kasıtlı manipülasyon ANA VE İLK GÜNDEM yapılmalı.

Sosyal medyadan bahsediyorum. Gscimbom hesabı başta tüm popüler GS hesapları buna odaklanmalı. Erkan Engin'in ipliği pazara çıkarılmalı. Yaptığı kasıtlı manipülasyon ANA VE İLK GÜNDEM yapılmalı.
Sosyal medyada bizim taraftar zaten gönüllü olarak sezon başından beridir bireysel olarak mücadele ediyor bu çetenin yalanlarıyla. Ulusal medya ve sosyal medya futbol kanalları ve gazeteler bu çetenin himayesinde olduğu için istedikleri gündemi onlar belirliyor. Boşuna yapılmıyor o yapılanmalar. Bunların sosyal medya troll çetesi de ayrı mevzu. Erden timur 50 defa temiz eller dedi tek bir tane yorumcu bahsetti mi bundan mesela

Twitterdaki fenerli trollerin hemen hemen hepsi yurt dışında yaşıyor. Çoğunun hakkında da çeşitli iddialar var. Buradaki organizasyonu yargı makamı istese çok rahat bir şekilde açığa çıkarır.

Ben hep diyodum burda orta hakemlerden çok vardakiler pisliği yapan. Maçın hakemi diyoki bana dondurulmuş görüntü verdiler. Çarpmış gibi olan görüntü verildi dondurulmuş olarak. Ben sordum el var dediler o yüzden vari dinledim diyo. Var görüntülerle oynayip macin hakemini manipule ediyolar... Rezillik.

Ben hayatımda böyle bir sezon görmedim. Büyük ihtimalle de ölene kadar görmem.
Böyle teknolojik bir ortamda bir şeyleri eskisi gibi gizli saklı yapmaları imkansız ama bu salaklar her defasında kendi tezgâhlarını kendileri ele veriyor. İşin komik ve vahim tarafı bu. Şaka makinası gibi bir kulüp.

Şu ortamda bunları yapan geçmişte neler yapmıştır hayal bile edemiyorum.

Geri
Üst Alt