TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

Forma belli mi ? Muhtemelen parçalıdır da umarım şort siyah ya da beyaz olur.

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

ya bu fener medyası ne .bne bir basındır hani alex yoktu lan ,ha olması bir şey değiştirmez arenada alexi kitleyip 3 ü çakmıştık ama önemli olan kendilerini zeki sanıp böylece aptalca oyunlar yapmaları

Muslera varken Volkan komedi olur.

Kuyt desen 33 yasina girmis bir oyuncu kanatta oynayamaz, Forvette ise zaten birsürü oyuncu var. Necati'yi ona tercih ederim ben.

Alex desen bizim sisteme uymuyor ,nerede forma vereceksin ?

Volkan konusunda katılmıyorum, adam daha ne yapsın. Fenerde oynadığı gibi milli takımda da oynasaydı Euro 2012'de olurduk.

Sol da ki bayanin tshirt'u bizim forumdan biri yapmisti herhalde :tiphat:

2b1i02.png

Bu maçta Semih - Dany ikilisine çok büyük iş düşüyor.Eğer orta sahada kesicilik yapamazsak direkt bu adamlar devreye girecek inşallah hamlelerinde başarılı olurlar.

dany superman sanip kendini, acayip gereksiz yerde pozisyonunu kaybedip, adama basmaya kalkisiyor, en büyük tehlike bu

kendi yerinde duramiyor, hep superman gibi imkansiz toplarin pesinde kosuyor, yerini kaybediyor

Kuyt ve Alex'i durdur bak keyfine , zaten Fenerbahçe'nin savunması leş pres yapmamız bu maçta her zamanki gibi mutlaka pozisyon bulacağız inşallah değerlendiririz.

Parçalı formayla çıkıyoruz.

Kuyt ve Alex'i durdur bak keyfine , zaten Fenerbahçe'nin savunması leş pres yapmamız bu maçta her zamanki gibi mutlaka pozisyon bulacağız inşallah değerlendiririz.

kuyt topu alıp giden oyuncu değil.alex de artık eskisi gibi değil.3-0 alırız

Parçalıyla çıkıyoruz, kesin.

Yine de temkinli olmakta fayda var. Sonuçta daha tam hazır değiliz ve tek maç. Tabi ki güç farkımız çok onlara göre ama ben böyle düşünüyorum.

Volkan‚

Orhan‚Bekir‚Egemen‚Hasan Ali‚

Topuz‚Topal‚Baroni‚Caner‚

Alex‚Kuyt

​

Muslera

Eboue Semih Dany Hakan

Hamit Selcuk Engin Emre

Elmander Umut

Güzel,Umut oynuyor.Bu maçta Emre'den beklentim var.

Geri
Üst Alt