TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

hamit-selçuk-engin-emre

----elmander---umut

maç kadrosu:ayatollah:

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

amrabat'i turkiyedeki hicbir sag bek durduramadi.ben bu mac iyi is cikaracagini dusunuyorum.arkadaslar bu arada bizim ilk 11 imiz belli oldu mu? melo yerine yekta mi oynuyor?yoksa hamiti gobege cekip engini saga mi almis?(tam tersi de olabilir)

ya sizi anlamiyoru, niye cikmasin kavga, ne olur yani kavga cikarsa?

kavgalar olmasa Gs-fenerin maclari hic bir anlam ifade etmezdi zaten

salman ayıptır sorması hiç taraftar kavgasına karıştın mı ? cop yedin mi kafana taş yedin mi rakip takımdan 5 kişi etrafını sarıp dövdü mü seni ? avusturya'da oturduğun yerden yazdığın gibi olmuyor bu işler.öte taraftan bi insan olarak bunu istememen lazım ama bu tavrını çözemedim gerçekten.

sow gibi futbolcuları var Kuyt oynuyor:o

Elmander-Umut.

Presi düşünemiyorum.

elmander & umut pres manyagi yapacak pres

2.yarı amrabat ve necati jokerlerimiz var.hele birde 2-0 öndeyken al amrabatı yardırsın

Sol da ki bayanin tshirt'u bizim forumdan biri yapmisti herhalde :tiphat:

2b1i02.png

Anıl Aras'a selam olsun. Onun tasarımıdır :)

say anasini satayim, sana sordum zaten, say kac tane mac aldi alex kendi basina bize karsi?

sen bjk maclariyla bizim maclarimizi karistirmis olmalisin

hatırlamıyosanız açın izleyin adamın 2009 yılına kadar bize attığı 5 gol vardı sadece

istiyosanız anket yapın

daha resmi siteye bildirim gelmedi, ben resmi siteyi bekliyorum garanti olsun diye.

Elmander ve Umut var bol bol pres yapacağız anlaşılan.

Geri
Üst Alt