TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

5909inciq9603788.jpg

İnş böyle bi şansızlık yaşamayız bi daha..

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

Krasic-sow yedek kulübesinde olması ürkütücü. Krasic her ne kadar takımla oynmaya alışık olmasa bile tecrübesi yeter. Sow 'u konuşmaya gerek yok bence çok kaliteli.

Bizim büyük maçlarda oynayamayan Necati ve eli ayağı titreyen Amrabat'tan kağıt üzerinde daha iyi gözüküyorlar.

salman ayıptır sorması hiç taraftar kavgasına karıştın mı ? cop yedin mi kafana taş yedin mi rakip takımdan 5 kişi etrafını sarıp dövdü mü seni ? avusturya'da oturduğun yerden yazdığın gibi olmuyor bu işler.öte taraftan bi insan olarak bunu istememen lazım ama bu tavrını çözemedim gerçekten.

ahahahahaha

avusturyada her ayda en az 1 kere kavga cikar bizim burda, öyle yazdin ki snaki avusturyada kaliyoruz diye kavga nedir bilmiyoruz anasini satayim

ben sana yemin edebilirim senden cok kavgalara karistim burda diye

türk sirp

türk-araplar

türk-kürt

türk-kafkaslar

her ay var burda kavga

Topal çok hata yapacaktır. Basın presi basın presi.

[video=youtube;THCncheo6hg]https://www.youtube.com/watch?v=THCncheo6hg[/video]:happynew:

30 metre ve altında frikik olur da hamit vurursa sinirden bi 10 saniye tvyi kapatırım.

Şöyle Emre, sonra 2. yarı Amrabat Selçuk'ta bi frikikten atsa :yenieek:

Tam beklediğim gibi kadro. İnşallah kazanacağız. Dediğim gibi duran toplarda dikkatli olmalıyız, minimum top kaybı ile bu maçı kazanırız.

ortasahanın göbeğinden korkuyorum en çok melo olsa kesin galip geliriz diye düşünürdüm

hatırlamıyosanız açın izleyin adamın 2009 yılına kadar bize attığı 5 gol vardı sadece

istiyosanız anket yapın

ben sana alex kac gol atti demedim, ben sana alexin bize karsi aykuta frikik atip kazandiridigi mac ve ttarenadaki ilk mac haric bize karsi tek basina yendigi mac sayisi kac diye sordum

Krasic-sow yedek kulübesinde olması ürkütücü. Krasic her ne kadar takımla oynmaya alışık olmasa bile tecrübesi yeter. Sow 'u konuşmaya gerek yok bence çok kaliteli.

Bizim büyük maçlarda oynayamayan Necati ve eli ayağı titreyen Amrabat'tan kağıt üzerinde daha iyi gözüküyorlar.

amrabatın eli ayağı niye titriyor birader dünya kupası finalimi bu bokdan bir süper kupa

Geri
Üst Alt