TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

Keske Stoch oynasaydı. Alex zekası ve duran toplardaki becerisiyle daha tehlikeli. Umarım durdurmayı basarabiliriz.

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

1. Pressli Oyun

2. Turan Taktik.

3. Goller +18

4. fener Koyduk, mac bitti.

terim-pence-47675_501.jpg

pençe atma aslanım kükresende yeter!!!

beyler orta ofans mevkisinde fenerde kim oynarsa etkili olur cünkü Melo yok :(

suan cok yumusak orta sahamiz 4-4-2ye göre.

fakat imparator risklerin adami, ona güveniyorum :ayatollah:

ben sana alex kac gol atti demedim, ben sana alexin bize karsi aykuta frikik atip kazandiridigi mac ve ttarenadaki ilk mac haric bize karsi tek basina yendigi mac sayisi kac diye sordum

Aynen öyle. BJK maçları deseniz anlarım.

Kadroya bak be hepsi aslan parçası teknik direktör de Fatih Terim olunca hiç izlemeyin maçı kupa hayırlı olsun :)

Vallahi, topla oynama oranimiz 70% olabilir.

Orta sahamiz, teknik olarak fenerin orta sahasinda iki Kat iyi.

Hadi Aslanlarım Benim be hadi be

İlk 11: Muslera Eboue Semih Dany Hakan Hamit Selçuk Engin Emre Elmander Umut

ahahahahaha

avusturyada her ayda en az 1 kere kavga cikar bizim burda, öyle yazdin ki snaki avusturyada kaliyoruz diye kavga nedir bilmiyoruz anasini satayim

ben sana yemin edebilirim senden cok kavgalara karistim burda diye

türk sirp

türk-araplar

türk-kürt

türk-kafkaslar

her ay var burda kavga

Genellikle kim dövüyor?

Adam lazımsa gelelim.:)

Presin kralini yapacak bir ilk 11. Biraz beceri, biraz da sans, tamamdir

Vallahi, topla oynama oranimiz 70% olabilir.

Orta sahamiz, teknik olarak fenerin orta sahasinda iki Kat iyi.

olmasin abi, olmasin

fener oynasin %70 ile

iiy oynayan fener olsun

golleri kaciran fener olsun

kazanan biz olalim

bir kerede böyke olsun :asd:

ben sana alex kac gol atti demedim, ben sana alexin bize karsi aykuta frikik atip kazandiridigi mac ve ttarenadaki ilk mac haric bize karsi tek basina yendigi mac sayisi kac diye sordum

gol atınca kazandırmış olmuyo mu ? :D

bi fbliyi övdürüyosunuz ya şurda ne deyim

edit: gol atmadan kazanamassın

Hamit, Engin, kim orta'da oynar?

ben olsam, Hamiti orta'da oynatirim, ama Terim öyle düsünmiyor galiba?

Melo olsa Alex'i kilitlerdi, şimdi stoperlere büyük görev düşüyor.

Engin o bölgede yetersiz kalabilir ama 2 forvetimiz bile pres yapan defansa yardım eden oyuncular. Yardımlaşma üst düzeyde olursa çok sıkıntı çekmeyiz inşallah.

Geri
Üst Alt