TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

Bence bunlar bizi bir şekilde yenecek, moral bozmak istemem ama içime öyle doğuyor.

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

Az önce Ntvspor kadromuzu vardi (tahmini)

-----------Muslera--------------

Eboue---Dany---Semih---Hakan

Hamit---Selçuk---Engin---Emre

-----Elmander-----Necati------

Tahminim:

---------------Muslera---------------

Eboue--Dany--------Semih-Hakan

-------------------------------------------

------------Selcuk---Hamit-----------

Emre-------------------------Nordin--

---------Elmander-----Umut---------

nordin in yerine engin oynar,hamit saga gecer,engin ortaya,emre sola:ka21:

Büyük ihtimal hoca yine Necati ile baslayacak ve hic bir verim alamadan 60.dakikada oyundan alacak.

necati nedir yahu, bari umut elmander baslasin :b5:

çakal aykut,tahmin ettiğim gibi stoch ve sow'u kesmis ve daha mücadeleci bir takım olusturmus..bu maçın 60'dan sonrası çok tehlikeli olacak gibi gözüküyor..yani 60-65 dakika oyunu tutup sow ve stoch ile açmaya çalışacaklar..60'a kadar gol bulamassak bence maç gider..

krasicde yedek onuda alabilir 60dan sonra

Hangi takım daha formda olursa olsun bu tip derbi maçlarda favori kimin olduğunu bilmek zor,

İnşallah iyi oynayan tarafta kazanan tarafta biz oluruz,

Lig öncesi inşallah kupayı alıp moralli bir şekilde başlangıç yaparız.

Şu Fatih hoca ne kadar büyük hoca istese Melo'yu 18 kişilik kadroya alırdı, Amrabat'ı da ilk 11 de başlatabilirdi ama disiplininden taviz vermedi,

A.Kocaman ise nerdeyse 2 sezon doğru düzgün top oynamamış krasic i ilk 18 e almış, korku salmış Aykut'a:)

fener bişey oynamıyor.sizi 4-1 lik maç yanıltmasın.vasluili kazma zenci orda penaltıyı volkanın üzerine atmasaydı maç orda biterdi.atamayınca vasluili oyuncular oyundan düştü moral bozuldu zaten 5-10dk içinde arka arkaya buldu golleri şikeciler.

yani biz umut-elmander presi ile egemen-bekir-orhan-kaldıırm gibi teknik 0 oyuncuları heyecandan ayakları titreyecek bam güm oynucaklar.

birde geçen seneden emrede yok.ben kazanırız diyorum.hatta fazla zorlanmadan.top hep bizde olacaktır.%60 a %40

Normal şartlarda yenmemiz lazım ama temkinli olmak lazım. Kazansak bile çok çok rahat bir galibiyet olacakmış gibi gelmiyor bana. Zorlu bir maç bizi bekliyor.

elmamder-umut ikilisi daha iyi olur fb savunması ayağa çıkamyır ve baroni-selçuk ayakları çok iyi değil orda dinamizm gerekecek

baroni-topal mı baslıyolar baroni-selcuk mu,gerci farketmez,selcuk ile topal ın birbirinden farkı yok

gaziantep ua'nın otobüsüne saldırmışlar diye yazılar var twitterda

Eksikler benim icin ciddi anlamda sorun. Cünkü tamamlayici halkalardi onlar.

Melo´nun olmamasi önemli degil diyebilen varmi? Ya da Ujfalusi? Hatta Burak.

Melo´nun yoklugunda Hamit´in tecrübesine ihtiyacimiz var. Ortada oynamali.

Selcuk - Engin ikilisiyle olmaz. Orta saha kevgire dönüyor. Engin oralari nasil kapatacagini bilmiyor.

Kadrom:

483945_Galatasaray_SK.jpg

baroni-topal mı baslıyolar baroni-selcuk mu,gerci farketmez,selcuk ile topal ın birbirinden farkı yok

çok fark var. baroni-topal başlarlarsa selçuk inan'ın partneri kim olursa olsun (engin, emre, hamit), orta sahayı her türlü domine ederiz. Topal 3. stoper gibi oynayan bir oyuncu. Baroni'yle defans blogu arasında 30 m'lik boşluk kalıyor Topal yüzünden.

Ama Selçuk öyle değil, kazma falan ama gezgin oynuyor eleman. Bir de GS maçları kendisinin bir nevi Fb kontratı olduğu için, elinden gelen ne var ne yok veriyor. Topal ruhsuzun teki. İnş Topal oynar:ka21:

Selcuk - Engin ikilisiyle olmaz. Orta saha kevgire dönüyor. Engin oralari nasil kapatacagini bilmiyor.

Kadrom:

reyiz Emre Çolak %100 ilk 11 oynar.

@Onur Yılmaz

katılıyorum renktaş.engini geçen sene dışında hiç izlemedim o yüzden bilemem ama hamit sağ bek oynadıgı için kademeye girmeyi biliyodur ama engin sadece bizde 4-4-2de geriye geliyodu top alıyodu kademe anlayışı varmı bilmiyorum.bencede orta sahada hamit oynamalı.

Kadrom:

Onur sen daha önce avatarında fatih hoca resmi olan, Almanya'da yaşayan onursun değil mi? Yoksa karıştırıyor muyum? :confused:

çok fark var. baroni-topal başlarlarsa selçuk inan'ın partneri kim olursa olsun (engin, emre, hamit), orta sahayı her türlü domine ederiz. Topal 3. stoper gibi oynayan bir oyuncu. Baroni'yle defans blogu arasında 30 m'lik boşluk kalıyor Topal yüzünden.

Ama Selçuk öyle değil, kazma falan ama gezgin oynuyor eleman. Bir de GS maçları kendisinin bir nevi Fb kontratı olduğu için, elinden gelen ne var ne yok veriyor. Topal ruhsuzun teki. İnş Topal oynar:ka21:

abi selcugun tempsu daha düsük bence,gecen sene arena daki macta pres altında sacmalıyodu,bence selcuk oynarsa daha isimize gelir,topal top calmada daha iyi,ofansı yok topalın,öyle arada sut cekiyor,baska da bi vasfı yok

Geri
Üst Alt