TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

Alex olmasaymış iyimiş Selçuk umarım durdurabilir Alex'i , Alex dışındada bir tehlike görmüyorum.Fenerbahçe'nin savunması içimi rahatlatıyor muhteşem bir presle Fenerbahçe savunmasına zor anlar yaşatırız.

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

volkan kuyt alexi cıkar birtanesini yedek bile istemem takımda

insallah kavga mavga cikmaz

alexin oynaması iyi olmadı. aykut 60-70 den sonra stoch la krasici beraber alırsa oyuna yorgun defansa karşı cok sıkıntı yaşarız

Aynen. 60-70'den sonra krasic ve sıtoh aynı anda girerse oyuna sıkıntı olur.

[video=youtube;zJzEvBtWAMo]https://www.youtube.com/watch?v=zJzEvBtWAMo[/video]

gsbayrakru0.gif
:kupa:
gsbayrakru0.gif

bunu soylemekten nefret ediyorum ama 6s bu sefer de tek kale oynayacak maci galiba.. antudan...

Melo sahada beyler :D

‚Orhan‚Bekir‚Egemen‚Hasan Ali‚Topuz‚Topal‚Baroni‚Caner

hepsi leşoğlu leş

Bu maçta Semih - Dany ikilisine çok büyük iş düşüyor.Eğer orta sahada kesicilik yapamazsak direkt bu adamlar devreye girecek inşallah hamlelerinde başarılı olurlar.

bize karsi alex ne zaman mac kazandirmis?

aykutun frikikten gol yedigi kupa maci, ttarenadaki ilk mac, baska?

abi yapmayın gözünüzü seveyim ben burda kaç tane maç sayarım 2 maçta 1 gol atıyo atamazsa asist yapıyo

Eboue'yi zorlayacak hücum oyuncusu yok sahada. Kara Yılanı bol bol hücumda izleyeceğiz.

volkan kuyt alexi cıkar birtanesini yedek bile istemem takımda

Muslera varken Volkan komedi olur.

Kuyt desen 33 yasina girmis bir oyuncu kanatta oynayamaz, Forvette ise zaten birsürü oyuncu var. Necati'yi ona tercih ederim ben.

Alex desen bizim sisteme uymuyor ,nerede forma vereceksin ?

abi yapmayın gözünüzü seveyim ben burda kaç tane maç sayarım 2 maçta 1 gol atıyo atamazsa asist yapıyo

say anasini satayim, sana sordum zaten, say kac tane mac aldi alex kendi basina bize karsi?

sen bjk maclariyla bizim maclarimizi karistirmis olmalisin

elmander reis gene orta sahda hücüm presle 5ler orta sahayı alırız

Geri
Üst Alt