TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa | Galatasaray 1-1 Fenerbahçe | D.A. | 12 Ağustos | ATV

Ulan yeter ya, şu takıma taş gibi bir golcü gelmeyecek mi? Her maç sayısız pozisyon kaçırmak zorunda mıyız? Fenerbahçe balı falan değil bu, bu bizim beceriksizliğimiz.

Deliriyorum evde, yeter be. Ulan her maç mı ayni şey?

inşallah fener alır şu elmandere de teneke takıp yollarız ben bu adamı geçen seneden beri sevmiyorum hala sevmiyorum koşmakla oyuncu olunsa beni de alın o zaman bir git elmander ya umut kazması bile sana beş basar seni aldığımız güne lanet olsun her maç aynı terane ya beceriksiz herif

Ayıp ayıp...Şikayet etmeye bile değmeyecek bir yorum..

Şimdi olmayacak 2 tane gol sallar Elmander görürüm sizi o zaman.

Geçen sene derbilere bak bakalım kim ne kadar gol atmış.

tek umudumuz burak oda fos cıkarsa vay halımıze vay

elmander umuta verecegine yazsa ilk pozisyonda (macın ilk pozisyonunda) gerci atamazdı daha netini kacırdı umutta öyle kafayı yiyordum yeminle

Cevap: TFF Süper Kupa | Galatasaray 1-0 Fenerbahçe | 1.Y | 12 Ağustos | ATV

çok rahat 4-0 önde bitirmemiz gereken ilk yari'yi, yine çok sans'li olduklari için 1-1 bitti yaa, yok böyle sey..

Cok balli olduklari icin degil,beceriksizce kacirdigimiz icin 1-1. Bu forvet hattiyla anormal olan bisey yok,

Ikisi de mucadeleci, ama bitirici olmayan forvetler. Bir sene icindeki tum maclara bunu yasiyorsak

Baska aciklamasi yok, tabi daha takimin oturmasi, Melo'nun yoklugu gibi etkenler de var.

forum cosmuş gene

beyler sakin olun.herifleri son 10dk hariç ezdik

maç 3-0 4-0 olcağına 1-1.2.yarı yeneriz merak etmeyin.

onlardan girerse krasic girer ama cıkarsa orta sahadan cıkar bi kişi eksilir atarız golü.bizdende amrabat girer

burda elmandere sey yapacaginiza

oraya giden mesale atan gerizekali taraftara laf soyleyin.

Tamam arkadaşlar forvetlerimiz beceriksiz ama bu fb balının olmadığı anlamına gelmez. Her sene Fb'yi ezdiğimiz maçlarda aynı sahneleri tekrar izliyoruz.

Elmander' i kovun diyende çıktı ya formu terk etme zamanı

Boyle seyirci yok ya.. Takimi resmen mactan soguttular.. Umarim Kasimpasa macina seyircisiz ceza felan almayiz.. Dostluk dostluk yemisim sizin dostluk mesajlarinizi.. Nefret var iste dostlugun grami yok..

inanilir gibi degil, fener dagilmis, golu atmisiz, 5 dk icinde baski yapsak 1 tane daha aticagiz ama taraftar ne yapiyor, icin eediyor

Arkadaslar cok uzulerek soyluyorumki... Isimiz coooooooooooooooooooooooooook ama gercekten cok zor ikinci yarida... 60 a kadar en az 3lemezsek bunlari

Adamlar Stoch ile Krasici sokar sonra kontraya oynarlar, her geldiklerinde 1 tane takar giderler, yetisirse bi Dany yetisir onlara ama onuda sanmiyorum... ATACAKTIN ELMANDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Necati bitiricilik anlamında umut ve elmander'den daha iyidir yani net.

arkadas adam erken kullandiysa bizim sucumuz mu, neden ceza bize kesiliyor adamin erken kullanmasi kendi isine yaradi

baslarim ulan böyle kurala

Geri
Üst Alt