Mert Yiğit
10 Numara!
- 3 Temmuz 2011
- 11.107
- 0
- 1.051
Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY
Evet Onur.Engin in sahada en üst düzeyini vermeye çalışan bi futbolcu.Ben maçı izlerken kendimi kaybettim sinirden bide engin sahada yaşıyo bu durumu biraz empati yapsın herkes.Acaba engin in yerinde kendimiz olsak ne yapardık.Ben kendi açımdan söyliyim vururdum.Ha yaptığı olayı tasvip etmiyorum cezasını verecektir Fatih hoca ama engin sahada bi taraftar gibi zaten.Bunu böylede düşünmek lazım.
Katılıyorum biz bazı şeyleri bilmiyoruz ondan böyle futbol bu performans sporu yani adamlar 90 dakika koşuyorlar 90 dakika biz koşsak önümüzdeki topu göremiyecek hale geliriz o an insanın beynine hakim olamıyor birde haksızlık yapılınca insan sinirlenip istemiyeceği davranışları yapıyor olabilir siz masa başı işinizde oturup çalışırken bile haksızlıklara karşı sinirleniyorsunuz orada üzerinde o kadar baskı olan 90 dakika koşmuş topçu içinde bu normal belki bizden çok para kazanıyor diyebilirsiniz haklısınızda ama onlar da insan bunları unutmayıp medyanın ne olduğunun farkında olarak yorum yapalım.
Evet Onur.Engin in sahada en üst düzeyini vermeye çalışan bi futbolcu.Ben maçı izlerken kendimi kaybettim sinirden bide engin sahada yaşıyo bu durumu biraz empati yapsın herkes.Acaba engin in yerinde kendimiz olsak ne yapardık.Ben kendi açımdan söyliyim vururdum.Ha yaptığı olayı tasvip etmiyorum cezasını verecektir Fatih hoca ama engin sahada bi taraftar gibi zaten.Bunu böylede düşünmek lazım.