TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Katılıyorum biz bazı şeyleri bilmiyoruz ondan böyle futbol bu performans sporu yani adamlar 90 dakika koşuyorlar 90 dakika biz koşsak önümüzdeki topu göremiyecek hale geliriz o an insanın beynine hakim olamıyor birde haksızlık yapılınca insan sinirlenip istemiyeceği davranışları yapıyor olabilir siz masa başı işinizde oturup çalışırken bile haksızlıklara karşı sinirleniyorsunuz orada üzerinde o kadar baskı olan 90 dakika koşmuş topçu içinde bu normal belki bizden çok para kazanıyor diyebilirsiniz haklısınızda ama onlar da insan bunları unutmayıp medyanın ne olduğunun farkında olarak yorum yapalım.

Evet Onur.Engin in sahada en üst düzeyini vermeye çalışan bi futbolcu.Ben maçı izlerken kendimi kaybettim sinirden bide engin sahada yaşıyo bu durumu biraz empati yapsın herkes.Acaba engin in yerinde kendimiz olsak ne yapardık.Ben kendi açımdan söyliyim vururdum.Ha yaptığı olayı tasvip etmiyorum cezasını verecektir Fatih hoca ama engin sahada bi taraftar gibi zaten.Bunu böylede düşünmek lazım.

egeemen su besiktasta ve trabzonda oynayan milli takimda da oynuyordu hani o mu gercekten?saka gibi..adam ya ölmus yada cok fena uyum problemi yasiyor...

Atv'de "Baroni'nin pozisyona el değil" diyenleri gördüm. UEFA "Vücuttan seken hiçbir topa el vermeyin" diyormuş Gürcan'a göre. Öyle yağma mı var abi? O vücuttan sekme durumu belli pozisyonlarda geçerli. Topu elle kontrol ettiğin pozisyonlarda değil. O zaman herkes göğüsle top kontrol etmeye çalışırken açsın elini-kolunu (ki zaten yapılır) göğüsten seken topun kollarından önüne düşmesini sağlasın. Göğüse çıkarken iki kolumu çember yaparım böyle ki top uzağa açılmasın, ne ala memleket.

malesef engina en az 5-6 mac ceza verecekler, malesef, olmadi bu engin valla

ilk yari gitti sayilir

çilek BULUT oldu feneve koydu uysada uydu uymasa da uydu :D

Gördün mü vaslui CİMBOM 10 kişiyle nasıl yasluiii :D

Aykut Kocaman: Bazen bende ne dediğimi anlamıyorum :asd:

Ayküt karakterini bir kez daha ortaya koydu maçtan önce kazananı tebrik edecez diyordu şimdi hakem şöyle hakem böyle diyor allah seni başımızdan eksik etmesin ayküt

evet yazacaktım ... takımda yaratıcı eksikliği var

engin ne yapmış da yaratıcı olmuş? maç esnasında devamlı kayboluyor dakikalarca. onun haricinde zaten takımda yer bulamıyacak önümüzdeki sezonda. türkiye kupası maçlarında falan oynar sadece.

Aykut Kocaman neden böyle dedi acaba.Halbuki kupayı alıp dese bunu daha iyi dururdu gibi.

Baroni bence de el değildi beyler penaltı pozisyonunun tekrarının videosu var mı?

Taraftarlar Eziklere saldirmis galiba (kendi taraftarlari, demin otobusun oralarda tas mas gosteriyordu cam mam telegolde, hemen 1 saniye gecti soyle goren olmustur)

Beyler maç sonunu izleyemedim ya transfer mi yapacakmışız ayrıca kupa görüntüleri varmı,vars biri koysun bi zahmet

hoca nerde dedi transfer yapacaz diye........

Çok gol kaçırıyoruz bu adamlara karşı işi kendimiz zora sokuyoruz heyecan gelsin diyemi yapıyoruz anlamadım ki :allaalla6vr:

inanılır gibi değil , cüneyt feneri katletti havası estiriliyor kanallarda.. baroni'nin voleybol vari hareketleriyle fenerin gol attığını kimse konuşmuyor

Korku nedir bilmem. Ben Fatih Terim´im. 10 kisi, 9 kisi benim icin farketmez. Saldiririm

fat.jpg

Geri
Üst Alt